5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τους στόχους της διοργάνωσης της 5ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Ελεύθερης Ιππασίας που  θα πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα το τριήμερο  21 με 23 Ιουλίου, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου το Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου Φλώρινας. Όπως είπε ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιορδανίδης στη συγκέντρωση θα βρεθούν πάνω από 160 αναβάτες και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 21 με συγκέντρωση των µελών του Συλλόγου Ελεύθερης ιππασίας Φλώρινας στο Ζωολογικό κήπο για την υποδοχή των συλλόγων ελεύθερης Ιππασίας απ'ολη την Ελλάδα.

Στις  20:30 µ.µ. οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με  Γλέντι µε τοπική ορχήστρα στο αναψυκτήριο του ζωολογικού. Το πρωί της επόμενης μέρας 22 Ιουλίου από τις 10:30 π.µ. εως 11:30 π.µ. θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο σχετικά µε το άλογο απο τον Σταύρο Βεργή και στις  11:30π.µ. – με 13:00µ.µ. Ετοιµασία των αλόγων για µια παραποτάµια Δροσερή βόλτα σε τούνελ δένδρων οξιάς , περίπου 9 χιλ.. Το απόγευμα τις ίδιας μέρα από τις 19:00 έως τις  21:00 θα ακολουθήσεις SHOW - επίδειξη διαφόρων δεξιοτήτων απο άλογα στο γήπεδο κάτω απο τον ζωολογικό  και ολοκληρώνονται στις 10 το βράδυ με συναυλία με το Νίκο Μαρκόπουλο. Η πανελλήνια συνάντηση ολοκληρώνεται στις 23 Ιουλίου με παρέλαση στην πόλη της Φλώρινας στις 11:00 συνεχίζοντας την µεγάλη πορεία περίπου 18 χιλ. µέσα στα καταπράσινα τούνελ απο δέντρα οξιάς , στάση στο µέσο της διαδροµής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)