ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. : "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΛΘΕ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ"

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε για πολλοστή φορά. Ο κ. Τσίπρας ήλθε στις Πρέσπες του νομού Φλώρινας μέσω Καστοριάς και έφυγε μέσω Καστοριάς. Θεώρησε περιττό να έρθει στην πόλη της Φλώρινας και στο Αμύνταιο να δει πολίτες και εκπροσώπους φορέων στο φυσικό τους χώρο. Περιφρόνησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, (παρά τη μεγάλη ανεργία), τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων της Φλώρινας, το ΕΒΕ (και ας κλείνουν καθημερινά επιχειρήσεις), τους αγρότες που βλέπουν καθημερινά την κυβέρνηση να ληστεύει το εισόδημά τους και να οδηγούνται σε αφανισμό. Έμεινε μακριά από την πραγματική οικονομία και τους εκπροσώπους της, άλλο ένα δείγμα της κυβερνητικής αδιαφορίας για τα προβλήματα του λαού.Η επιλογή του να συναντηθεί μόνο με την αυτοδιοίκηση, αποδεικνύει περίτρανα ότι αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής μας και την πραγματικότητα. Τι θα πείραζαν τρεις καρέκλες παραπάνω άραγε;
Έγινε μια σύσκεψη, η οποία όμως έγινε για να γίνει. Για το θεαθήναι. Χωρίς καμία ανακοίνωση ή δέσμευση ή προετοιμασία και δρομολόγηση λύσεων όπως αρμόζει σε επισκέψεις Πρωθυπουργού, υπεύθυνα και σοβαρά. Ήταν μια ακαδημαϊκή συζήτηση χωρίς λύσεις και χωρίς δεσμεύσεις για τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.
Η Φλώρινα αδικήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες από τον κ. Τσίπρα.
Πρώτη φορά όταν δεν πήρε τίποτα από τον κ. Τσίπρα σε έργα στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας.
Δεύτερη φορά όταν ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας επιπλέον 210 εκατομμύρια για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Κ. Μπακογιάννης) για τους ίδιους λόγους που ισχύουν και για εμάς.
Τρίτη φορά στις εκδηλώσεις "Πρέσπες 2017" όταν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την Φλώρινα μόνο για ψυχαγωγία. Άλλωστε είναι γνωστή η τακτική του κ. Τσίπρα, της κυβέρνησής του και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητά τους ανατρέχοντας στο παρελθόν και στις κομματικές ιδεοληψίες τους διχάζοντας τους Έλληνες.
Είναι πλέον τεράστιες οι ευθύνες του κ. Σέλτσα ως κυβερνητικού βουλευτή και των στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που πρέπει να πάρουν θέση για όλα αυτά, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν στους πολίτες που τους επέλεξαν, χωρίς γενικότητες, αοριστίες και κούφιες υποσχέσεις, αλλά συγκεκριμένα και χειροπιαστά.
Η αναδρομή στο παρελθόν σε δήθεν ακροδεξιές ή ακροαριστερές ατζέντες δεν ξεγελούν τους Φλωρινιώτες. Οι πολίτες του Νομού Φλώρινας γνωρίζουν καλά. Θέλουν έργα για έναν Νομό που βρίσκεται σε εγκατάλειψη. Θέλουν δουλειά για τα παιδιά τους. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Η Φλώρινα πεινάει και ο ΣΥΡΙΖΑ γλεντάει κ. Τσίπρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)