Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ :ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τη στιγμή που η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ πανηγύριζε την ιστορική πρόκριση στο 2ο γύρο του Ευρωπαικού Κυπέλλου τρία μικρά παιδιά του συλλόγου διέπρεπαν στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα μικρών ηλικιών στην Αθήνα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ομάδας. Το Όπεν του Ολυμπιακού είναι το 1ο από μία σειρά 13 που θα γίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και έγινε στο Ρέντη το διήμερο 30/9-1/10 με 189 συμμετοχές.Η Χρυσή Φωτιάδου, η Δέσποινα Άμπα και ο Σωτήρης Μούσιας αγωνίστηκαν με πάθος στις κατηγορίες τους και έφτασαν πολύ ψηλά δικαιώνοντας τον προπονητή τους, ο οποίος δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να τα συνοδέψει.Η Χρυσή αήττητη έφτασε μέχρι τον τελικό των κορασίδων, όπου αντιμετώπισε το Νο 1 της διοργάνωσης Παπαδημητρίου Μαλαματένια του Ολυμπιακού. Σε έναν αγώνα θρίλερ που έφτασε να κρίνεται στον πόντο, η τύχη χαμογέλασε στην αθλήτρια της Αθήνας 16-14 στο κόντρα σετ και έτσι η Φλωρινιώτισσα άσος με ήττα 2-3 κατετάγη 2η κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο.Ο Σωτήρης Μούσιας επίσης πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κατετάγη 3ος στην κατηγορία των Παμπαίδων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Στον ημιτελικό ηττήθηκε οριακά 2-3 χάνοντας την ευκαιρία να παίξει στον τελικό.
Η Δέσποινα Άμπα αγωνίστηκε στις Παγκορασίδες και κατέκτησε την 6η θέση, πολύ καλή επίδοση αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε με πολλές ενοχλήσεις στο πόδι της.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τα τρία παιδιά και τους εύχεται πολλές επιτυχίες στη χρονιά που τώρα ξεκινάει.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)