ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αυτή την εβδομάδα έχουμε προγραμματίσει την ταινία κινουμένων σχεδίων "AYTOKINHTA 3" και την περιπέτεια "AMERICAN MADE"!
AYTOKINHTA 3 (CARS 3)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10: 17.00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10: 17.30
ΤΡΙΤΗ 10/10: 18.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Ακούγονται οι φωνες των: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιαδή, Γιάννης Στεφόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Παύλος Κοντογιαννίδης, Μιχάλης Κοιλάκος, Άλκης Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Βίκυ Καγιά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου
Κατηγορία: Animation
Διάρκεια: 109'
Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει.
Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.
AMERICAN MADE
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/10: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ: 9/10: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 10/10: 21.00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν 
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Σάρα Ράιτ, Ντόμναλ Γκλίσον, Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς
Κατηγορία: Περιπέτεια 
Διάρκεια: 115'
Η νέα συνεργασία των Νταγκ Λίμαν και Τομ Κρουζ (μετά τη συνεργασία τους στην ταινία The Edge of Tomorrow-Στα Όρια του Αύριο) έχει τον τίτλο AMERICAN MADE και πραγματεύεται μια «άλλη» εκδοχή του αμερικανικού ονείρου. Η ταινία, μια εξωφρενική περιπέτεια παρανομίας και διαπλοκής, αφηγείται την αληθινή, όσο και απίστευτη, περιπετειώδη ζωή του Μπάρι Σιλ, ενός πιλότου που, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές του ‘80, δούλευε ταυτόχρονα για τη CIA (ως πληροφοριοδότης) και τον Πάμπλο Εσκομπάρ (μεταφέροντας, λαθραία, ναρκωτικά), κερδίζοντας, ο ίδιος, απίστευτα χρήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)