ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ο Ερμής Αμυνταίου ήταν καλύτερος και στα 90 απέναντι στο Σκουφά Κομποτίου έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά τελικά το γκολ δεν ήρθε και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την 4η ισοπαλία τους για φέτος σε 5 παιχνίδια (έχουν και μια ήττα).Στο 29ο ο Θεοδουλίδης έκανε κάθετη μπαλιά στο Μαυροματίδη αλλά αυτός καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.Στο 47ο εκτέλεση φάουλ από τον Ηλιάδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 53ο ο Θεοδουλίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Παπαχρήστο αλλά μαρκαρίστηκε σωστά και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 55ο μεγάλη ευκαιρία για το Σκουφά αλλά το σουτ του Περπερίδη από κοντά μπλόκαρε ο Περπερίδης και 4 λεπτά μετά λάθος του Αμαραντίδη έκλεψε τη μπάλα ο Παρράς που προχώρησε σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.Από εκεί και μετά ο Ερμής πίεσε και έχασε 3 σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ όταν πρώτα στο 62ο ο Ηλιάδης βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Θεοδουλίδη ο οποίος όμως κάνει κακό κοντρόλ, στο 72ο όταν ο Πασχαλίδης σέντραρε αλλά ο Παπαχρήστος πρόλαβε τον Μαυροματίδη και στο 82ο όταν ο Μαυροματίδης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Θεοδουλίδη που πλάσαρε ο Παπαχρήστος απέκρουσε τη μπάλα αυτή πήρε ύψος και στη νέα προσπάθεια του Θεοδουλίδη απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Πέτσας.Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Σκουφά Ηλίας Μαγκάκης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ερμή λέγοντας «δεν ξέρω αν είναι δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία αλλά το αποτέλεσμα έγραψε έτσι και ο Ερμής ήταν καλύτερος. Εμείς συνεχίζουμε αν και έχουμε πολλά προβλήματα που προσπαθούμε να προσπεράσουμε».Από την άλλη ο Δημήτρης Σιαπανίδης τόνισε ότι προσπαθήσαμε και στα 2 ημίχρονα απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα με πολύ καλή άμυνα αλλά αν και είχαμε ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη που δικαιούμασταν.Σήμερα μας έλειψε το γκολ και έτσι θεωρώ ότι πετάξαμε 2 βαθμούς.

Άριστη η διαιτησία του κ. Καρατέρπου (Εμμανουλήλ- Βογδόπουλος) από το Σ.Δ. Κοζάνης. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Πέτσα, Νταλάκα και Παπαγιάννη.
Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Γιορετσίδης (55ο Μπίκος), Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης (84ο Χαϊτίδης), Σερσέμης, Τριανταφύλλου (55ο Τσορλίνης), Ηλιάδης (66ο Δόνες), Μαυροματίδης, Θεοδουλίδης.
Ο Ερμής συγχαίρει τη διαιτησία

Το Δ.Σ. του Ερμή Αμυνταίου θέλει να δώσει τα συγχαρητήρια του στο διαιτητή Δ. Καρατέρπο και τους βοηθούς του (Εμμανουήλ και Βογδόπουλο) από το Σ.Δ. Κοζάνης για την άριστη διαιτησία τους. Τέτοιες διαιτησίες βοηθούν το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά

Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)