ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η Εθελοντική Εργασία Καστοριάς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού -Αθλητισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχουν στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κρατουμένων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γρεβενών.Για τον λόγο αυτόν καλούμε όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών αγαθών που χρειάζονται οι κρατούμενοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν:
Είδη χειμερινής ένδυσης και υποδήματα σε καλή κατάσταση (ανδρικά)
Είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, κρέμες ξυρίσματος, ξυραφάκια, σαμπουάν, σαπούνια)
Απορρυπαντικό
Τηλεκάρτες
Γάντια μιας χρήσης
Αντισηπτικά υγρά
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται έως τις 15 Δεκεμβρίου στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00π.μ. με 14:00μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες: καλέστε 24673 50200, 24673 50201, 24673 50216 αρμόδιοι υπάλληλοι Σοφία Τζιώτζη & Γεωργία Δήμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)