ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 10 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 45ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση συνελήφθη 45χρονος υπήκοος Αλβανίας  σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς. Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος ιδιοκτήτης του και κατά τον έλεγχο βρέθηκε εντός αυτού βαλίτσα, που περιείχε πλαστική συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -9- κιλών και -310- γραμμαρίων.


Συνολικά από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν 9 κιλά και 310 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο, 2 κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό -300- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)