ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΕΓΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ερώτηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών με θέμα  «Σε εστία μόλυνσης έχει μετατραπεί ο χώρος έμπροσθεν του υδραγωγείου στην Φλώρινα» κατέθεσε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της Φλώρινας σε τοπικό ενημερωτικό ιστολόγιο , σε εστία μόλυνσης έχει μετατραπεί το οικόπεδο που βρίσκεται έμπροσθεν του υδραγωγείου της πόλης , επί της οδού 25ης Μαρτίου, χωρίς κανένας από τους αρμόδιους φορείς να πράττει τα δέοντα.
Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί σημείο συγκέντρωσης αδέσποτων ζώων και απόρριψης σκουπιδιών με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα και να προκύπτει πλέον κίνδυνος για την υγεία αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών, εξαιτίας των αδέσποτων.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Προτίθενται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να μεριμνήσουν άμεσα ώστε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα, να καθαριστεί ο συγκεκριμένος χώρος και να διασφαλισθεί η υγεία και η ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής;

Αθήνα, 26/12/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)