Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ" ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Την Τετάρτη 11/04/2018 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου, προϋπολογισμού 1.779.838,71€, «Εσωτερικό Δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα» μεταξύ του Δήμου Αμυνταίου και της συμβαλλομένης εταιρείας ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΤΕ, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Νάτση, της Δ/ντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Αναστασίας Αλληλόμη και των εκπρόσωπο της ανωτέρω εταιρείας.

Το έργο του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, θα επιλύσει προβλήματα που εντείνονται  ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και ειδικότερα στις επεκτάσεις του οικισμού και θα διευκολύνεται η διαχείριση του από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία. Επιπρόσθετα, ο σχεδιασμός του νέου δικτύου καθορίζει τον διαχωρισμό του σε δύο υψομετρικές ζώνες ώστε όλοι οι κάτοικοι να δέχονται το πόσιμο νερό ανελλιπώς και χωρίς αυξομειώσεις, πάντα εντός των ορίων. Τέλος, το συνολικό μήκος του δικτύου 24.730 m θα αποτελείται από πιστοποιημένες σωληνώσεις υψηλής ποιότητας υλικών πολύ καλύτερων τεχνικών πλεονεκτημάτων εν συγκρίσει με αυτές του υφιστάμενου δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.