ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ" ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Την Τετάρτη 11/04/2018 υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου, προϋπολογισμού 1.779.838,71€, «Εσωτερικό Δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα» μεταξύ του Δήμου Αμυνταίου και της συμβαλλομένης εταιρείας ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΤΕ, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Νάτση, της Δ/ντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Προγραμματισμού & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Αναστασίας Αλληλόμη και των εκπρόσωπο της ανωτέρω εταιρείας.

Το έργο του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα, θα επιλύσει προβλήματα που εντείνονται  ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες και ειδικότερα στις επεκτάσεις του οικισμού και θα διευκολύνεται η διαχείριση του από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία. Επιπρόσθετα, ο σχεδιασμός του νέου δικτύου καθορίζει τον διαχωρισμό του σε δύο υψομετρικές ζώνες ώστε όλοι οι κάτοικοι να δέχονται το πόσιμο νερό ανελλιπώς και χωρίς αυξομειώσεις, πάντα εντός των ορίων. Τέλος, το συνολικό μήκος του δικτύου 24.730 m θα αποτελείται από πιστοποιημένες σωληνώσεις υψηλής ποιότητας υλικών πολύ καλύτερων τεχνικών πλεονεκτημάτων εν συγκρίσει με αυτές του υφιστάμενου δικτύου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)