ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με 72 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 2 Μαίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  12:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
Έγκριση 3ου ΑΠΕ για τη σύναψη 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου: με αρ. εναρ. 2016ΕΠ00510000 με κωδικό ΟΠΣ ΕΡΓΟΡΑΜΑ 5000131 «Ανέγερση Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης». Προϋπολ: 48.600.592,00 € ΑΝΑΔ: Κ/ΞΙΑ ΤΕΝΑ ΑΤΕΒΕ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΤΕΒΕ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΤΕ.
Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας του έργου : ΣΑΕΠ 541 «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Γρεβενών,αρμοδιότητας της ΔΤΕ (Έδρας)/ΠΔΜ» Προϋπολ. 320.000,00 € ΑΝΑΔ: ΣΙΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Έγκριση της δημοπράτησης και των όρων της διακήρυξης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΗΣ Δ.Τ.Ε. (ΕΔΡΑΣ)/ Π.Δ.Μ.», Προϋπολογισμού έργου : 198.500,00 € (με Φ.Π.Α. 24%).
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της Οδικής Ασφάλειας της δευτερεύουσας Επαρχιακής οδού Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας προς Λιβαδερό έως όρια Π.Ε. Λάρισας».
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Επέκταση υφιστάμενου τεχνικού στο 6ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Κοζάνης Αιανής».
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την αποκατάσταση βλαβών από θεομηνία για το έργο «Κατασκευή κιβωτοειδούς οχετού στο δρόμο από Κάτω Κώμη προς Σπάρτο».
Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Προσβάσεις ρεμάτων στην Π.Ε. Κοζάνης».
Έγκριση της αναλυτικής ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2018, προϋπολογισμού 246.760,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.
Έγκριση συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Κατασκευή τοιχείου στην Ε.Ο.12»Π.Ε.Καστοριάς.
Έγκριση συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση κόμβου στην διασταύρωση Αποσκέπου (ΕΔΗΚΑ)» Π.Ε.Καστοριάς.
Έγκριση συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Βελτίωση ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Κλεισούρα-μοναστήρι-όρια νομού» Π.Ε.Καστοριάς.
Έγκριση 2ου Πρακτικού Διαγωνισμού του έργου :«ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ»Π.Ε.Φλώρινας.
Έγκριση 2ου Πρακτικού Διαγωνισμού του έργου :« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ι.Ν. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ» Π.Ε.Φλώρινας.
Έγκριση 2ου Πρακτικού Διαγωνισμού του έργου :« Αντιπλημμυρική προστασία -καθαρισμός κοίτης ποταμών των Τ.Κ. Αγίου Βαρθολομαίου, Π ολυπλατάνου», Π.Ε.Φλώρινας.
Έγκριση 2ου Πρακτικού για το διαγωνισμού του έργου :« Τσιμεντόστρωση δρόμου στην Τ.Κ.Ασπρογείων», Π.Ε.Φλώρινας.
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης μαγνητοφώνησης απομαγνητοφώνησης των συνεδριάσεων των πρακτικών της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Έγκριση προγραμματισμού υπερωριών μηνός Μαϊου 2018.
Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε.Φλώρινας στην συνδιοργάνωση του 1ου αγώνα Περιφερειακού Πρωταθλήματος SCRAMBLE Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου 2018, του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας στις 20/05/2018 στην Φλώρινα.
Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την συντήρηση-επισκευή οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας KHI 5222 αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας δύο (2) στεφάνων για τον εορτασμό της Ημέρας Εθνικών Αγώνων και Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 (09-05-2018) και της Ημέρας Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων (20-05-2018).
Ακύρωση έγκρισης δημοπρασίας και έγκριση επαδημοπράτησης του έργου ««ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΩΝ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΤΑΜΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ».προυπλ.δαπάνης 250.000,00 €.
Ακύρωση έγκρισης Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού και επανέγκριση Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού Δημοπράτησης του έργου: «ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΩΝ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΤΑΜΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ».
Έγκριση δαπάνης.
Τυπική επανέγκριση δαπανών Π.Δ.Μ.
Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Καστοριάς.
Έγκριση παροχής Εντολής και Πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
Έγκριση δαπάνης.
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης της προμήθειας υλικών συντήρησης για το Διοικητήριο Γρεβενών.
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στη συνδιοργάνωση εκδήλωσης τιμής για τα 50χρονα της ιεροσύνης και της πνευματικής προσφοράς στην περιοχής μας του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου με θεσμικούς φορείς της περιοχής, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μάιου 201$ την πόλη της Φλώρινας.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την έγκριση εργασιών (ελαιοχρωματισμοί) που θα πραγματοποιηθούν στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Καστοριάς.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρολόγου που αφορά εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού κόμβων στο Ε.Ο. της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2018.
Έγκριση δαπάνης.
Έγκριση δαπάνης.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια φερομονών και παγίδων που χρησιμοποιούνται για την καταγραφή συλλήψεων εντόμου καρπόκαψας και σένζιας για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων της Οργάνωσης Ποντίων Νομού Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού (αφίσες και πανό) στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Εξωραϊστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθέας με την Π.Ε. Καστοριάς.
Έγκριση διάθεση πίστωσης.
Έγκριση συγκρότησης επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Φλώρινας, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (έδρα)/ΠΔΜ, έτους 2017».
Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για δαπάνες εστίασης (δείπνο) στο πλαίσιο συνδιορνάνωσης εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΚΠΕ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
Έγκριση δαπανών Π.Ε.Καστοριάς.
Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για δαπάνες εστίασης (catering) στο πλαίσιο συνδιορνάνωσης εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΚΠΕ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
Έγκριση παράτασης συμβάσεων ανάθεσης υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών σε σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών σχολικού έτους 2017-2018 για το χρονικό διάστημα έως 30-06-2018.
Έγκρισης δαπάνης από επιβολή διοικητικού προστίμου της ΑΑΔΕ Π.Ε.Γρεβενών.
Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Γρεβενών στην συνδιοργάνωση Αθλητικού Τουρνουά Ακαδημιών Μπάσκετ.
Έγκριση συγκρότησης Επιτροπής Παρακολούθησης ποιοτικής παραλαβής της υπηρεσίας «Καθαρισμός Διοικητηρίου Γρεβενών - ΚΤΕΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Κτηνιατρικό Κέντρο Δεσκάτης».
Έγκριση της, με απευθείας ανάθεση, προμήθειας ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας για το έτος 2018.
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών Μεταφοράς Μαθητών Π.Ε Κοζάνης.
Έγκριση δαπανών - διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.) .
Έγκριση δαπάνης έτους 2018,Π.Ε.Γρεβενών.
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών Π.Ε.Γρεβενών.
Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018.
Έγκριση της δαπάνης για την κάλυψη του κόστους της μεταφοράς μαθητών για τα σχολικά έτη 2018-2020 Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ΚΑΕ 192/0821 οικονομικών ετών 2018, 2019 και 2020 συνολικού ποσού 3.000.000,00 ευρώ και την έγκριση της δαπάνης ως δαπάνης πολυετούς υποχρέωσης για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών, χωρικής αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, για τα σχολικά έτη 2018-2020.
Ακύρωση έγκρισης δημοπρασίας και έγκριση επαδημοπράτησης του έργου «ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ Π.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ»,προϋπολ.1.240.000,00 €.
Ακύρωση έγκρισης Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού και επανέγκριση Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού Δημοπράτησης του έργου:"ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ Π.Ε.ΦΛΩΡΙΝΑΣ".
Έγκριση δαπάνης, διάθεσης πίστωσης και διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Καθαρισμός Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών - ΚΤΕΟ Γρεβενών - Κτηνιατρικό Κέντρο Δεσκάτης» για ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης, προϋπολογισμού 79.106,75€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% καθώς και έγκριση των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών.
Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υδατικού διαλύματος Ad Blue (για Unimog U423) για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Δ.Μ. (ΕΔΡΑ).
Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης της διακίνησης της επείγουσας αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Π.Δ.Μ. και της Π.Ε.Κοζάνης.
Έγκριση δαπάνης για Νομική στήριξη.
Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την ετήσια ανανέωση (2018-2019) του λογισμικού υποστήριξης για το Πρόγραμμα «Νομοθεσία της Εκπαίδευσης» Δ/θμιας Εκπαίδευσης για τις ανάγκες της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης.
Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και συντήρηση-επισκευή φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής/Κτηνιατρικό Γραφείο Σερβίων.
Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας δύο (2) καρεκλών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.
Έγκριση των όρων και έγκριση της διενέργειας Ηλεκτρονικού Διεθνούς Ανοιχτού Διαγωνισμού προμήθειας υγρών καυσίμων θέρμανσης, κίνησης και λιπαντικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της α) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Έδρας, β) των υπηρεσιών αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και γ) των Νομικών Προσώπων χωρικής της αρμοδιότητας της , προϋπολογισμού 443.595,71 € (συμπ. ΦΠΑ) ».
Έγκριση της εκτός έδρας μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Καστοριάς.
Έγκριση δαπάνης.
Έγκριση δαπάνης.
Έγκριση δαπάνης.
Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.





Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).





Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.





Ηλίας Π. Κάτανας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)