Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΤΙΠΟΤΑ δεν αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή και αυτή τη ζωή, τη θέλουμε ολόκληρη και όχι σε «δόσεις». Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με ευαισθησία και διακριτικότητα στήριξε και στηρίζει τον αγώνα ενάντια στη χρήση ναρκωτικών ουσιών υποστηρίζοντας πάντα ότι: η αξία της ζωής και της υγείας του ανθρώπου δεν θα πρέπει να ¨αναζητείται¨ σε σκευάσματα που ναρκώνουν και τελικώς οδηγούν στην κατάπτωση, στην καταστροφή, στον θάνατο. Θέλουμε και αγωνιζόμαστε για μία κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και ΟΧΙ για μία κοινωνία όπου τα ναρκωτικά θα υπάρχουν ελεύθερα, ¨φυλακίζοντας¨ τα σώματα και τις ψυχές των ανθρώπων. Ο αγώνας για την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών δεν μπορεί παρά να είναι καθημερινός και να χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή ολόκληρης της κοινωνίας γιατί: τα ναρκωτικών είναι υπόθεση όλων μας.
Τα ναρκωτικά δεν είναι απλά μία φυλακή, είναι ο ίδιος ο ΘΑΝΑΤΟΣ και ο καλύτερος τρόπος να τον αντιμετωπίσεις, είναι να τον ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.