ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΕ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ερώτηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Υποδομών μεταφορών με θέμα   «Κακοτεχνίες σε οδικό κόμβο της Φλώρινας προκαλούν προβλήματα στην οδική ασφάλεια», κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σοβαρότατες κακοτεχνίες έχουν διαπιστωθεί στον οδικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί βόρεια της Φλώρινας λίγο έξω από την Τοπική Κοινότητα Νέου Καυκάσου και ο οποίος εφάπτεται με την επαρχιακή οδό Νέου Καυκάσου- Φλώρινας και τις εθνικές οδούς Νίκης Φλώρινας – Θεσσαλονίκης.
Όπως καταγγέλλεται η μελέτη βάσει της οποίας κατασκευάστηκε ο επίμαχος κόμβος ήταν εξαρχής προβληματική, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρότατα προβλήματα κατά την διέλευση των οχημάτων, όπως η δυσκολία διέλευσης μεγάλων συρόμενων και επικαθήμενων φορτηγών λόγω στενότητας, η ανύπαρκτη διαγράμμιση και η προβληματική σήμανση η οποία εν πολλοίς μπερδεύει και αποπροσανατολίζει τους οδηγούς. Συν τοις άλλοις, η ελλιπής ορατότητα και ο προβληματικός φωτισμός επιδεινώνουν την ήδη απαράδεκτη κατάσταση και έχουν συντελέσει στο να προκληθούν αρκετά τροχαία ατυχήματα στον συγκεκριμένο οδικό κόμβο.
Στο ως άνω δημοσίευμα προτείνεται η εκτέλεση συγκεκριμένων απαραίτητων εργασιών επί του κόμβου, όπως είναι η διαγράμμιση της ασφάλτου, η βαφή των κρασπέδων σε χρώμα μαύρο – κίτρινο, η επισκευή του τάπητα, το κόψιμο των χόρτων, η αναβάθμιση της σήμανσης, η αποκατάσταση των ιστών φωτισμού και η διαπλάτυνση των εισόδων και εξόδων του κόμβου.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να καταστεί απόλυτα ασφαλής για την κυκλοφορία των οχημάτων ο ως άνω οδικός κόμβος;
Πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι προαναφερόμενες αναγκαίες εργασίες και παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο σημείο;

Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)