ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Καλό μεσημέρι. Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση ξεκινάω αυτή τη μικρή συνέντευξη, δίνοντας για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στον νέο περιφερειάρχη τον κ. Κασαπίδη, στους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, στους νέους δημάρχους του νόμου Φλώρινας τους κ.κ. Γιαννάκη, Μπιτάκη και Πασχαλίδη και τους νέους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους. Εύχομαι σε όλους καλή θητεία. Θέλω όμως να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές- τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας- και όσους δεν εκλέχτηκαν. Αυτοί είναι οι εργάτες της πολιτικής. Στέκομαι με βαθύ σεβασμό απέναντι σε όλους όσους συμμετείχαν. Ειδικά σε μια εποχή, τώρα μετά την κρίση που είναι απαξιωμένα τα πάντα, υπάρχει μια κοινωνική και οικονομική απαξίωση. Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική, είτε είναι σε αυτοδιοικητικό επίπεδο είτε είναι σε κεντρικό επίπεδο, ότι υπάρχουν πλέον οι παχυλοί μισθοί , τα προνόμια και τα πάντα που υπήρχαν προ δεκαετίας. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν την ενθάρρυνσή μας, θέλουν τη στήριξή μας. Τους συγχαίρω και στέκομαι σε μια συγκεκριμένη ομάδα, τους νέους, από τους οποίους ζητώ να εξακολουθούν να ασχολούνται με τα κοινά είτε πρόκειται για την αυτοδιοίκηση είτε πρόκειται για την κεντρική πολιτική σκηνή Θα ήθελα να αναδείξω και ένα ακόμα στοιχείο, τον πολιτικό πολιτισμό, όποιος μας διέκρινε και διέκρινε τους πάντες. Τα πάντα κύλισαν ομαλά. Είναι μια κατάκτηση των τελευταίων δεκαετιών. Πρέπει να τον περιφρουρήσουμε αυτό τον πολιτικό πολιτισμό και με τίποτα δεν πρέπει να χαθεί. Βεβαίως είχαμε κάποια παρατράγουδα στις δημοτικές και εύχομαι αυτά να μην επαναληφθούν στις εθνικές εκλογές. Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές λέω ότι ο ελληνικός λαός και οι Φλωρινιώτες και Φλωρινιώτισσες γύρισαν όντως σελίδα, η οποία θα ολοκληρωθεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Γύρισαν σελίδα στο παλιό, στο φθαρμένο, σε παλαιοκομματικές συμπεριφορές και νοοτροπίες γύρισαν σελίδα στα στάσιμα νερά και στη δυσοσμία που αυτά εκπέμπουν Η Φλώρινα καταψήφισε με βάση την τεράστια ανεργία, η οποία υπάρχει και έχει σπρώξει τα παιδιά μας στο εξωτερικό για αναζήτηση δουλειάς. Η Φλώρινα καταψήφισε με βάση αυτό που συνηθίζω να λέω την έλλειψη έργων από το Φαράγγι μέχρι και το Βροντερό, το ότι 5 χρόνια τώρα ο νομός μας είναι μια απέραντη έρημος, ένα απέραντο νεκροταφείο, δε γίνεται τίποτα, δε κινείται φύλλο. 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, 5 χρόνια έρημος πολιτεία η Φλώρινα. Με υποσχέσεις ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και με υποσχέσεις φεύγει. Είδαμε ότι το τελευταίο 20ήμερο να γίνεται μια παρέλαση υπουργών, οι οποίοι υπόσχονται στους πάντες τα πάντα
Η Φλώρινα μας, από στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας, κατάντησε μια πόλη Σεράγεβο, μια πόλη βομβαρδισμένη μια πόλη με χωριά εγκαταλελειμμένα Απόκτησε ένα γεφύρι, το γεφύρι της Άρτας, που είναι η τηλεθέρμανση. Για το συγκεκριμένο να πω, ότι η τηλεθέρμανση αποτελεί το σύμβολο της αποτυχίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Σήμερα όμως βρισκόμαστε για να στείλουμε στους συμπατριώτες μας, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και νίκης της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Χωρίς έπαρση και αλαζονεία - έχουν παρατηρήσει οι συμπατριώτες μας ότι δεν υπήρχαν πανηγυρισμοί, άλλωστε τι πανηγυρισμοί να υπάρχουνε πάνω στα ερείπια τα οποία έχει στρώσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Χωρίς λοιπόν έπαρση και αλαζονεία, χωρίς πανηγυρισμούς με ενωμένους όλους τους Έλληνες, με ενωμένους όλους τους Φλωρινιώτες θα ζωντανέψουμε τη Φλώρινα, το Αμύνταιο, τα χωριά μας. Θα ξαναδώσουμε στο νομό μας την αίγλη και τη λαμπρότητα και θα τον ανεβάσουμε ψηλά εκεί που είναι η θέση του.

Κλείνοντας αν θα μπορούσα να δώσω ένα τίτλο στη σημερινή συνέντευξη, θα έλεγα ότι να ξανακάνουμε τη Φλώρινα, και λέγοντας τη Φλώρινα, εννοώ όλο το νομό στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας και όχι Σεράγεβο βομβαρδισμένο όπως είναι τώρα.

Όλοι μαζί μπορούμε!

Όλοι μαζί ενωμένοι, οι Φλωρινιώτες στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, Κυριάκο Μητσοτάκη και εννοείται και Γιάννη Αντωνιάδη για Βουλευτή Φλώρινας

Σας ευχαριστώ κύριοι, είμαι στη διάθεσή σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)