ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Τις πληγείσες περιοχές του Αμυνταίου απο τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών με το χαλάζι και τους δυνατούς ανέμους που έπληξαν την περιοχή επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν Δ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Ο κ. Αντωνιάδης ενημερώθηκε για τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν τόσο στις αγροτικές καλλιέργειες όσο και στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και των αγροτικών συλλόγων της περιοχής ο οποίος δεσμεύτηκε ότι  θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες καταγραφής και αποτίμησης των ζημιών από τα αρμόδια όργανα και η καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ