ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Ένας 53χρονος Έλληνας και ένας 31χρονος αλλοδαπός, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε περιοχή της Φλώρινας για παράνομη απασχόληση και εκκρεμεί ένταλμα. ο 54χρονος απασχολούσε σε κτηνοτροφικές εργασίες τον αλλοδαπό, ο οποίος επανήλθε παράνομα στη χώρα, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σε βάρος του 31χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν δυο (2) αποφάσεις, μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης 5 μηνών, για απόπειρα κλοπής και μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σε άλλη περίπτωση συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Mονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης 5 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Τέλος σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 40 ετών, διότι εισήλθαν παράτυπα στη χώρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)