ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΡΑ25 ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ 'ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ"

Στο μέλλον της περιοχής για την επανεκκίνηση της οικονομίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να γίνου υποδομές όπως σιδηροδρομικοί άξονες που θα συνδέσουν τη χώρα και την Φλώρινα εμπορικά με τα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη, τη κατασκευή του κάθετου άξονα Φλώρινα- Πτολεμαίδα και την ενεργοποίηση της βιομηχανικής ζώνης με τη δημιουργία μιας ειδικής φορολογικής ζώνης με στόχο την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την ανάπτυξη βελτιωμένων καλλιεργειών, την πιστοποίηση των προϊόντων και τη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής αν θέλουμε να μιλάμε, όπως είπε ο κ. Σαπαλίδης, για δίκαιη μετάβαση στη μεταλιγνιική εποχή.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.