ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Κ.Φ. Κ. ΣΙΑΚΟΣ: «ΟΜΑΛΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ»

Ομαλά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας Κώστας Σιάκος υπογραμμίζοντας πως επιτέλους μετά από δύο φορές που το συνέδριο δεν έγινε λόγω της βίαιης συμπεριφοράς μελών του ΠΑΜΕ έρχεται σήμερα η συνεδρίαση που θα δώσει ανάσα στο συνδικαλιστικό κίνημα καθώς θα μπορέσει να βγει ένα εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο στη ΓΣΕΕ για να αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους ανέργους αλλά και τους συνταξιούχους. Πρόσθεσε τέλος ότι «Ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί ομαλά το συνέδριο και να εκλεγεί η νέα Διοίκηση έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλα τα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν και να προχωρήσουμε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων των ανέργων και των συνταξιούχων της χωράς που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια και ειδικά στην Φλώρινα που δέχεται και τη βίαιη απολιγνιτοποίηση που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις λιγνιτικές περιοχές».

Πηγή:www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)