ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΣΟΚΜΕ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ! ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.

Ελπίδες Αμυνταίου: Σοκ με Παπαχρήστου! σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα με τη Χ.Α.Ν.Θ.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Παπαχρήστου, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών συνδέσμων, επισκίασε την αναμέτρηση των Ελπίδων Αμυνταίου με την ΧΑΝΘ (22/02/2020), που ολοκληρώθηκε με σκορ 44-17 υπερ των Θεσσαλονικέων στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.Ο πρώτος σκόρερ των Ελπίδων Αμυνταίου και της κατηγορίας, τραυματίστηκε στο 7λεπτό της αναμέτρησης και ενώ η ομάδα του Αμυνταίου προηγείτο με 4-5. Υπο τη συνοδεία δύο συμπαικτών του, ο αθλητής διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις.Ετσι, η αναμέτρηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους φιλοξενούμενους, που με μόλις μια αλλαγή στο πάγκο, είδαν τη ΧΑΝΘ να καθαρίζει την νίκη από το πρώτο μέρος, μετατρέποντας το υπόλοιπο της αναμέτρησης σε τυπική διαδικασία. Διοίκηση, συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο, αλλά και φίλαθλοι, ευχήθηκαν στον άτυχο χειροσφαιριστή, ταχεία ανάρρωση και δυναμική επιστροφή στην ενεργό δράση.
5λεπτα: 2-2, 6-5, 9-5, 15-6, 18-7, 21-7 (ημίχρονο), 25-8, 29-9, 33-10, 37-12, 40-14, 44-17.
ΧΑΝΘ: Μπόλας 4, Τσιρογιάννης 8, Σαρηγιαννίδης 6, Τσαγκαράκης, Τσαμήτρος, Κορώνας, Πάντζιος 7, Μουρατίδης, Βακουφάρης 3, Κουπαρανίδης 2, Κωστόπουλος 1, Παπαδόπουλος Δ. 5, Πατραμάνης 5, Μιχαηλίδης 2, Μπίλιας 1, Παπαδόπουλος
Ελπίδες Αμυνταίου: Ελευθεριάδης 3, Αναστασιάδης 7, Τατσίδης (τ/φ), Παπαχρήστου 1, Τόιτος, Γιαννιτσόπουλος 1, Τουρούτογλου 3, Γιώσκος, Πετρίδης 2, Τζοβάρας, Παπαδόπουλος.
Δίλεπτες Αποβολές: 1-4. Πέναλτι: 3/4- 0/2. Κόκκινη κάρτα: Τουρούτογλου (τρία δίλεπτα).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)