Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ

Εθιμοτυπική συνάντηση με κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης και Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποίησε, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές.
Ο κ. Κιοσές είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Χρήστο Παπαχρήστου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα της αποτελεσματικότερης φύλαξης των συνόρων των παραμεθορίων περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας, με την πρόσληψη συνοριοφυλάκων και τη συντήρηση-ανανέωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Επίσης τονίσθηκε η ανάγκη παροχής υγειονομικού υλικού για την προστασία των εργαζομένων από την πανδημία (Covid-19).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.