ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΏΝ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΠΡΏΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Σε συγκέντρωση ειδών τροφιμων πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς στην Ελασσόνα προχωράει το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.Κατά τη συγκέντρωση των ειδών θα λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία από τον ιό covid-19.
Σημείο συγκέντρωσης ειδών για τη Φλώρινα έχει  οριστεί το κενό κατάστημα στην οδό Πτολεμαίων 10 (η οδός δίπλα στο ψηλό κτήριο του Διοικητηρίου).
Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει από Δευτέρα 8/3/2021 έως Παρασκευή 12/3/2021 καθημερινά 10:00 π.μ.-1.00 μ.μ. και 4.00-6.00 μ.μ.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμός –Ελασσόνα». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 36 09 825 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.redcross.gr.

Επιπλέον, ο Ε.Ε.Σ. απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για τη συγκέντρωση ειδών προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά),θέρμανσης (αερόθερμα)και τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένα νερά, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), προκειμένου να ενισχύσουν τη προσπάθειά του για υποστήριξη στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.




έχεις της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις στηv ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο Ε.Ε.Σ. αναπτύσσει μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας. Για τον λόγο αυτό άνοιξε λογαριασμό τραπέζης προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό.












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)