Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΊΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

Μια σειρά θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Φλώρινας συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συναντήσεων του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τους Βουλευτές Γ. Αντωνιάδη και Π.  Πέρκα καθώς και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη. Ο Δήμαρχος Φλώρινας ζήτησε από όλους τη στήριξη τους για την υλοποίηση έργων με αναπτυξιακό χαρακτήρα που θα έχουν άμεσα οφέλη για τους δημότες.

Στον πλαίσιο της συνάντησης με τον κ.Κασαπίδη συζητήθηκαν επιπλέον η κατασκευή του νέου διυλιστηρίου της ΔΕΥΑΦ, ο οδικός άξονας Φλώρινα - Πτολεμαΐδα και τα έργα του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".


Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κασαπίδη και τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Άμπα δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Πέρα από την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών, συζητήθηκαν θέματα όπως η κατασκευή του νέου διυλιστηρίου της ΔΕΥΑΦ, ο οδικός άξονας Φλώρινα - Πτολεμαΐδα και τα έργα του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης".

Ο κ. Αντωνιάδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε για ακόμα πιο στενή συνεργασία με την δημοτική αρχή σε όλους τους τομείς, προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Την βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας κα Πέτη Πέρκα δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, με την οποία είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την δημοτική αρχή και τους κατοίκους του Δήμου Φλώρινας.

Ο κ. Δήμαρχος ζήτησε την στήριξη της κας Πέρκα σε όλες τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής, ενώ και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη διάθεσή τους για στενή συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.