Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021

ΕΠΙΤΥΧΗΝΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΦΛΏΡΙΝΑΣ


Στην πρώτη θέση τερμάτισε αήττητος ο Λουκάς Σιώκης , από την Σκακιστική Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, στον 1ο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 15 σκακιστές και σκακίστριες, οι οποίοι κάθε βδομάδα μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης συγκεντρώνονταν (πάντα διαδικτυακά) μαζί με τους προπονητές τους, Παπαδόπουλο Ζήση, Κεσίδη Οδυσσέα και Αντωνιάδου Εύη, για συζήτηση και ανάλυση των παρτίδων.


Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Θανάσης Αποστολίδης με μισό βαθμό διαφορά (6/7) και στην τρίτη θέση ο μόλις 10 ετών Γιώργος Αναστασίου (5/7). Οι βραβεύσεις θα γίνουν ξεχωριστά για δύο ηλικιακές κατηγορίες (κάτω των 18 και κάτω των 12 ετών): ένα σκακιστικό βιβλίο για τον 1ο της κάθε κατηγορίας και μετάλλια για τους 3 πρώτους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους!Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ1. Σιώκης Λουκάς 6,5β.

2. Αποστολίδης Αθανάσιος 6β.

3. Αποστολίδης Αναστάσιος 4,5β.ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ1. Αναστασίου Γεώργιος 5β.

2. Δημητρόπουλος Διονύσης 3,5β.

3. Ορφανουδάκη Ευαγγελία 3β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.