Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

Π.ΠΕΡΚΑ : " ΒΑΣΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"

Τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αφορούν στα πρόσφατα ζητήματα για την μετατροπή των σχολείων σε πρότυπα και πειραματικά, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας με την Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα.

Οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ ενημέρωσαν για τις αγωνίες των εκπαιδευτικών και τα ανοιχτά θέματα και τα προβλήματα που προκύπτουν από τις τελευταίες αλλαγές στην Παιδεία.Όπως αναφέρει η κα. Περκα "συμφωνώ πλήρως ότι ο βασικός ρόλος της εκπαίδευσης δεν θα πρέπει να υποβαθμίζεται στην εκπαίδευση των λίγων, αλλά να ενισχύεται η μόρφωση όλων των παιδιών ανεξαιρέτως. Δεσμεύομαι να συνεχίσω τη διεκδίκηση για επίλυση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.