Π.ΠΕΡΚΑ : " ΒΑΣΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"

Τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που αφορούν στα πρόσφατα ζητήματα για την μετατροπή των σχολείων σε πρότυπα και πειραματικά, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας με την Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα.

Οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ ενημέρωσαν για τις αγωνίες των εκπαιδευτικών και τα ανοιχτά θέματα και τα προβλήματα που προκύπτουν από τις τελευταίες αλλαγές στην Παιδεία.Όπως αναφέρει η κα. Περκα "συμφωνώ πλήρως ότι ο βασικός ρόλος της εκπαίδευσης δεν θα πρέπει να υποβαθμίζεται στην εκπαίδευση των λίγων, αλλά να ενισχύεται η μόρφωση όλων των παιδιών ανεξαιρέτως. Δεσμεύομαι να συνεχίσω τη διεκδίκηση για επίλυση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)