Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

ΝΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΓΡΟΚΥΚΛΙΚΟΤΗΤΑ : ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ"


Ενα νέο  δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα «Αγροκυκλικότητα: Εφαρμογές στη Γεωργία», ξεκινάει στην Δυτική Μακεδονία.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 80 νέους επαγγελματίες και ανέργους από τη Δυτική Μακεδονία που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον αγροδιατροφικό τομέα αλλά και σε επαγγελματίες αγρότες της περιοχής που θέλουν να λάβουν εξειδικευμένη κατάρτιση σε θέματα αγροκυκλικότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μια από τις 4 ακόλουθες εκπαιδευτικές ενότητες: Δενδροκομία, Αμπελουργία, Αρωματικά & φαρμακευτικά φυτά, Μελισσοκομία.

• 20 ωφελούμενοι ανά ενότητα

• 31 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης (εξ' αποστάσεως)

• 31 ώρες βιωματικής εκπαίδευσης &συμβουλευτικής

• Διάρκεια του προγράμματος 12 μήνες

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής  https://bit.ly/2S55UEL
Αιτήσεις έως τις 13 Ιουνίου
Το πρόγραμμα κατάρτισης υλοποιείται σε συνεργασία με το Cluster of Bioeconomy & Environment of Western Macedonia, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Συγχρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Stavros Niarchos Foundation, και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.