Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021

ΕΠΊΒΛΕΨΗ ΕΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


Για την πορεία του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΩΤΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης κατά την διάρκεια επίβλεψης των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών και τη ποιοτική δουλειά που γίνεται εκ μέρους του εργολάβου, διασφαλίζοντας ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος της σύμβασης.

"Το έργο αυτό πέραν της συμβολής του για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών" τονίζει ο κ.Μπιτακης υπογραμμίζοντας πως "λύνει ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα, αυτό των λυμάτων του Φιλώτα τα οποία κατέληγαν στη λίμνη Βεγορίτιδα".Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.