Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2021

ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΖΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1033

Στην εντατικοποίηση των ελέγχων στον Λόφο του Αγίου Παντελεήμονα και στο ύψωμα 1033 προχώρησε ο Δήμος Φλώρινας με πεζές περιπολίες της Πολιτικής Προστασίας. 

Σε ανακοίνωση του αναφέρει "το εποχικό προσωπικό για την αντιμετώπιση έκτακτων και επειγουσών αναγκών πυροπροστασίας του Δήμου Φλώρινας φέρει διακριτική ενδυμασία χρώματος πορτοκαλί/μπλε με τα διακριτικά του Δήμου Φλώρινας και της Πολιτικής Προστασίας και δραστηριοποιείται εντός του λόφου του Αγίου Παντελεήμονα και του υψώματος 1033 ή όπου αλλού χρειαστεί κατόπιν υποδείξεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την επιτήρηση και ενημέρωση διερχόμενων πολιτών αλλά και τον έλεγχο δασικών εκτάσεων για ρίψη εύφλεκτων υλικών και την απομάκρυνση αυτών.  Οι πεζές περιπολίες συμμετέχουν επιπλέον, όπως αναφέρει, σε δράσεις πυροπροστασίας (λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την προστασία των κοινοχρήστων χώρων από εκδήλωση πυρκαγιάς, κοπή χόρτων κ.ά.) και Εκτέλεση εργασιών προληπτικού καθαρισμού της βλάστησης κυρίως στη ζώνη μίξης δασών -πόλεων και οικισμών για λόγους αντιπυρικής προστασίας των πολεοδομικών τους συγκροτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.