Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Μ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ : "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ"

Μετά από σχετική επιστολή, που μου κοινοποίησαν αγροτικοί συνεταιρισμοί και σύλλογοι της Π.Ε. Καστοριάς και ευρύτερα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου γνωστοποιούν στους αρμοδίους την καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τον παρατεταμένο καύσωνα, επικοινώνησα τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για να του μεταφέρω την αγωνία των φασολοπαραγωγών της περιοχής.


Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πολύ θετικές εξελίξεις στο θέμα που τους απασχολεί.Για μία ακόμη φορά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και την αγωνία του αγροτικού κόσμου παρεμβαίνοντας άμεσα και δραστικά.Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Μακεδονίας Πρωθυπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.