Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021

11 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

11 θέματα για τη Φλώρινα και την Καστοριά θα συζητηθούν στην οικονομική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας που θα συνεδριάσει στις 10:00 αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.Σημαντικότερα για τη Φλώρινα θέματα είναι η έγκριση  Ι πρακτικού Συνοπτικού Διαγωνισμού της μελέτης : «Μελέτη Αναδασμού Αγροκτήματος Βαρικού» Π.Ε. Φλώρινας,, η Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Φλώρινας, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα αιτήματα των σχολικών μονάδων, με αλλαγή στη χιλιομετρική απόσταση και την ημερήσια αποζημίωση, στα πλαίσια του σχολικού έτους 2021-22.

Στην Περιφερειάκη Ενότητα Καστοριάς σημαντικότερα θέματα, μεταξύ άλλων, είναι η Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας έλεγχου δικαιολογητικών συμμετοχής του προσωρινού αναδόχου του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία, διευθετήσεις και αποκαταστάσεις στην περιοχή του Σαρανταπόρου» Π.Ε. Καστοριάς, η Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια 7.000 τεμαχίων χειρουργικών γαντιών βινυλίου, μιας χρήσης για την κάλυψη των αναγκών της Π.Ε. Καστοριάς, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορωνοϊου Covid – 19 και η Έγκριση πολυετούς υποχρέωσης καθώς και προδέσμευσης πίστωσης συνολικού ποσού 358.103,56 € για τη διεξαγωγή διαγωνισμού προμήθειας πετρελαιοειδών για τα έτη 2022-2023 για την κάλυψη αναγκών της ΠΕ Καστοριάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.