11 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

11 θέματα για τη Φλώρινα και την Καστοριά θα συζητηθούν στην οικονομική επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας που θα συνεδριάσει στις 10:00 αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου.Σημαντικότερα για τη Φλώρινα θέματα είναι η έγκριση  Ι πρακτικού Συνοπτικού Διαγωνισμού της μελέτης : «Μελέτη Αναδασμού Αγροκτήματος Βαρικού» Π.Ε. Φλώρινας,, η Έγκριση τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Π.Ε. Φλώρινας, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα αιτήματα των σχολικών μονάδων, με αλλαγή στη χιλιομετρική απόσταση και την ημερήσια αποζημίωση, στα πλαίσια του σχολικού έτους 2021-22.

Στην Περιφερειάκη Ενότητα Καστοριάς σημαντικότερα θέματα, μεταξύ άλλων, είναι η Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας έλεγχου δικαιολογητικών συμμετοχής του προσωρινού αναδόχου του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία, διευθετήσεις και αποκαταστάσεις στην περιοχή του Σαρανταπόρου» Π.Ε. Καστοριάς, η Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια 7.000 τεμαχίων χειρουργικών γαντιών βινυλίου, μιας χρήσης για την κάλυψη των αναγκών της Π.Ε. Καστοριάς, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορωνοϊου Covid – 19 και η Έγκριση πολυετούς υποχρέωσης καθώς και προδέσμευσης πίστωσης συνολικού ποσού 358.103,56 € για τη διεξαγωγή διαγωνισμού προμήθειας πετρελαιοειδών για τα έτη 2022-2023 για την κάλυψη αναγκών της ΠΕ Καστοριάς


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)