Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ωδείο Φλώρινας και στο παράρτημα Αμυνταίου για το εκπαιδευτικό έτος 2021-22. Με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, έχουν ληφθεί και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα και οι κανόνες υγιεινής, έτσι όπως καθορίζονται από τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις. Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά αρχίζουν την 6η Σεπτεμβρίου. Θα λειτουργήσουν και φέτος:

Τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά 2 έως 4 ετών,

Τμήμα προσχολικής μουσικής αγωγής για παιδιά 4 έως 6 ετών,

Τμήμα μουσικής προπαιδείας για παιδιά 6 έως 8 ετών,

Κλασικό τμήμα (έγχορδα, πνευστά, κρουστά, πιάνο, θεωρητικά, μονωδία),

Μοντέρνο τμήμα (ελ.τραγούδι, ρυθμική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, σαξόφωνο),

Λαϊκό – Παραδοσιακό τμήμα (ακορντεόν, αρμόνιο, μπουζούκι, μπαγλαμάς, ταμπουράς, ούτι, σαντούρι, παραδοσιακά πνευστά, παραδοσιακά κρουστά),

Τμήμα Βυζαντινής μουσικής,

Παιδική και Μικτή Χορωδία,

Χορωδία Παραδοσιακής μουσικής,

Χορωδία γονέων και φίλων του Ωδείου

Τμήμα προετοιμασίας για την εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Πανεπιστημίων.


Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Ωδείο να κάνουν εγκαίρως την εγγραφή τους ώστε να μπορέσει το Ωδείο να οργανώσει τα ανάλογα τμήματα, ενόψει της έναρξης των μαθημάτων της νέας σχολικής περιόδου. Τα ατομικά μαθήματα οργάνων θα ξεκινήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου και τα υπόλοιπα ομαδικά την 1 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, το Δ.Σ. του ωδείου αποφάσισε την έκπτωση 50% επί του ποσού της εγγραφής, για όσους πραγματοποιήσουν την εγγραφή εντός του διαστήματος 6-13 Σεπτεμβρίου.Ώρες λειτουργίας της Γραμματείας του Ωδείου Φλώρινας για εγγραφές, τις καθημερινές 10 π.μ. ως 9 μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας: 23850-46542 και παραρτήματος Αμυνταίου 2:30 μ.μ. ως 6 μ.μ. Τηλ. επικοινωνίας 23860-24243.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.