Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΒΕ "ΔΙΚΤΥΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Σε συνάντηση εργασίας στο περίπτερο του Υπουργείου Ναυτιλίας παρουσίας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Υπηρεσιακών Παραγόντων , βρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας  Σαπαλίδης Σάββας και ο αντιπρόεδρος Σιάτσκας Γρηγόριος, με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κύριος Σαπαλίδης Σάββας στην τοποθέτηση του προς τα μέλη του δικτύου αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας ανέλυσε βιωματικές καλές πρακτικές και δικτυώσεις που έχει κάνει το Επιμελητήριο Φλώρινας υπογραμμίζοντας πως "Οι επαφές αυτές έχουν να κάνουνε με εμπορικές συνεργασίες με την Κύπρο, την Γαλλία και την Σερβία.Το Επιμελητήριο Φλώρινας στηρίζει τέτοιες πρακτικές που δικτυώνουν  και δυναμώνουν τις συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων μας".

Αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Οκτώβριο στην Μυτιλήνη. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι υπάρχει πολιτική βούληση να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Επίσης μετά από πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κύριο Σαπαλίδη Σάββα συζητήθηκε η διεύρυνση του δικτύου με χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων όπως είναι η Αίγυπτος, η Ιορδανία, το Ισραήλ, η Λιβύη, η Σερβία και η Αλβανία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ναυτιλιακού Επιμελητηρίου κύριος Πατέρας και τα μέλη του δικτύου ελληνικών και κυπριακών Επιμελητηρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως το Επιμελητήριο Φλώρινας αποτελεί μέλος του δικτύου. Το δίκτυο ελληνικών και κυπριακών Επιμελητηρίων πλαισιώνουν 6 Επιμελητήρια: Χανίων, Θεσσαλονίκης, Μυτιλήνης, Πρέβεζας, Κέρκυρας και Φλώρινας επίσης και τα κυπριακά Επιμελητήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.