ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Φλώρινας τίμησε τις εκδηλώσεις προσφέροντας ηθική και υλική υποστήριξη διαχρονικά για 12 και πλέον έτη. Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρόξενος της Ελλάδας στο Μοναστήρι, κος Βιδούρης, το Επιμελητήριο Φλώρινας βρίσκεται συνεχόμενα δίπλα υποστηρίζοντας δράσεις και ενέργειες του Ελληνικού Προξενείου.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησε και η πρέσβης της Ελλάδας στη Β. Μακεδονία κα Φιλιππίδου, όπου συναποφασίστηκε αρχές Δεκεμβρίου να πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου μας στα Σκόπια.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Επιμελητήριο Φλώρινας έχει υπογράψει σύμφωνα συνεργασίας με πολλά Επιμελητήρια της Β. Μακεδονίας καθώς επίσης και με 15 ακόμα ξένα Επιμελητήρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)