ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π. ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΡΕΣΠΑΣ

Mε στόχο να ενημερωθεί για την πορεία της εξεύρεσης λύσης για την αποκατάσταση των ζημιών στην οδική σύνδεση της Φλώρινας με τον Δήμο Πρεσπών, συναντήθηκε η  Βουλευτής Φλώρινας Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας  Σωτήρη Βόσδου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η κα. Πέρκα "Οι δύο πλευρές, με τη βοήθεια του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ Φλώρινας κ. Πηλείδη, ανέλυσαν διεξοδικά τα δεδομένα, τις εναλλακτικές λύσεις και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από πλευράς της αρμόδιας Τεχνικής Υπηρεσίας της έδρας (Κοζάνη) για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων στο οδικό δίκτυο". 
Από την πλευρά της η κ. Πέρκα ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι παραμένει σε επαγρύπνηση και ότι άμεσα θα προχωρήσει σε κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης, ώστε να αυξήσει την πολιτική πίεση προς τα αρμόδια Υπουργεία για ανάληψη της ευθύνης του έργου και την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)