ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα εργασιακά θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώριανς απασχόλησαν τη συνάντηση του Βουλεύτη Ν.Δ. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας με τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη.Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής τονίζει ότι "στη συνάντηση παρουσιάστηκαν στοιχεία για την τοπική αγορά εργασίας και την δομική-διαρθρωτική ανεργία στο νομό που οφείλεται στις αναντιστοιχίες μεταξύ προσφοράς και ζήτησηςσε υπάρχουσες ειδικότητες". Σημειώνει δε ότι  επανέλαβε  την στήριξη του στην πρόταση, την οποία είχε ξανακαταθέσει και με την ιδιότητα του Εργασιακού Συμβούλου της ΔΥΠΑ, για ανάπτυξη στοχευμένων προγραμμάτων Αναβάθμισης Δεξιοτήτων και Επανακατάρτισης εργαζομένων της Φλώρινας.

Επιπλέον υπογραμμίζει πως συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως των εργατικών κατοικιών στο νομό, η διοργάνωση Forum Εργασίας στη Φλώρινα και η εφαρμογή ενός νέου προγράμματος απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.Τέλος, ο κ. Παπασωτηρίου σημείωνει σε ανακοίνωση του ότι "ευχαρίστησε τον Άδ. Γεωργιάδηγια το προσωπικό του ενδιαφέρον για την αναβάθμιση τηςΔΥΠΑ που εκφράστηκε με την χθεσινή προκήρυξη για την πρόσληψη συνολικά 540 νέων Εργασιακών Συμβούλων σε παραρτήματα της ΔΥΠΑ όλης της χώρας. Όσον αφορά το Νομό της Φλώρινας, 4 θέσεις αφορούν το ΚΠΑ2 Φλώρινας και 3 θέσεις αφορούν το ΚΠΑ2 Αμυνταίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)