ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΤΟ 1ο Ε.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΩ"

Ενημερωτική εκδήλωση για μαθητές και γονείς με θέμα «Μαθαίνω πριν επιλέξω»Ειδικότητες του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, Επαγγελματικά δικαιώματα, Οι προοπτικές συνέχισης των σπουδών και Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας" διοργανώνουν το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας και το 1ο Ε.Κ. Φλώρινας την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας και απευθύνεται:Στους μαθητές της Α’ τάξης του ΕΠΑ.Λ και στους γονείς – κηδεμόνες αυτών, στους μαθητές της Γ’ τάξης των Γυμνασίων και στους γονείς – κηδεμόνες αυτών και στους μαθητές που έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό λύκειο και θέλουν να αποκτήσουν ένα πτυχίο ειδικότητας. Οι μαθητές αυτοί κάνουν εγγραφή στη Β΄ Λυκείου και παρακολουθούν μόνο μαθήματα ειδικότητας.
Σε όλους τους μαθητές και στους γονείς – κηδεμόνες, που θέλουν να γνωρίσουν τις ειδικότητες του 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας και να ενημερωθούν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)