ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο Δήμος Καστοριάς και η Κοινότητα Κλεισούρας σάς προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας το Μνημόσυνο των διακοσίων ογδόντα μαρτύρων-ηρώων Κλεισουριωτών, θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας της 5ης Απριλίου 1944, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, στην Μαρτυρική Κλεισούρα.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλεισούρας ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ.κ. Καλλινίκου, Τέλεση Πάνδημου Αρχιερατικού Μνημοσύνου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλεισούρας Πομπή προς το Μνημείο Πεσόντων Έπαρση Σημαίας Επιμνημόσυνη Δέηση Ομιλία για το ολοκαύτωμα της Κλεισούρας από τον κ. Νικόλαο Σιώκη, Δρ. Ιστορίας Ελληνισμού Προσκλητήριο πεσόντων από τον Μηνά Γκαλίτσα, πρ. Αντιδήμαρχο του πρ. Ιστορικού Δήμου Κλεισούρας, Κατάθεση στεφάνων και τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων ηρώων.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Μ. Γκαλίτσας. Δήλωση κατάθεσης στεφάνων στο Γραφείο της Κοινότητας Κλεισούρας μέχρι την Παρασκευή 5-4-2024, τηλ. 2467352100. Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων τηλ. 2467351101 0

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)