Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 27, 2017

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ 32ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ

32χρονο υπήκοο Τουρκίας για κατοχή ναρκωτικών και παρ άβαση του νόμου περί όπλων, συνέλαβαν στη Φλώρινα,αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις  05 του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ., σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;

Εικόνα
Με μια ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός την οριστική παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας Νίκου Κοτοπούλη θαρρείς και όλα τα προβλήματα του νοσοκομείου, βλέπε τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό σε βασικές κλινικές όπως η παιδιατρική, γυναικολογική, παθολογική, Μονάδα Τεχνητού νεφρού και χειρουργική, θα λυθούν ως δια μαγείας. Δίνει την αίσθηση ότι ο Υπουργός θεωρεί δεδομένο ότι η αιτία όλου του κακού για τη κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο Φλώρινας, είναι ο κ. Κοτοπούλης και  ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας και όχι το ίδιο το Υπουργείο ή η 3η ΥΠΕ που δεν έβρισκαν λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου που είναι χρόνια. Λες και ο Υπουργός είναι τυφλός και δεν βλέπει την πραγματική κατάσταση ότι για τη κακή φήμη που απέκτησε το Νοσοκομείο Φλώρινας ειδικά τους τελευταίους μήνες φταίνε κάποιοι γιατροί ένας εκ των οποίων καμαρώνει, βροντοφωνάζει και κορδώνεται για αυτό, είναι και κολλητός του. (και επειδ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ"

Εικόνα
Στη μετακίνηση των κατοίκων του οικισμού των Αναργύρων αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας υπογραμμίζοντας ότι αναμένουν τα πορίσματα των δύο επιτροπών της ΔΕΗ και του Υπουργείου για τις ευθύνες τις κατολίσθησης του ορυχείου του Αμυνταίου το προηγούμενο Ιούνιο, για να γνωρίζουν ποιος θα κληθεί να πληρώσει το επίδομα ενοικίου στους κατοίκους των Αναργύρων προκειμένου να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή πριν αρχίσει ο χειμώνας.

ΠΑΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

Εικόνα
Παύθηκε και οριστικά από τα καθήκοντα του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Νικόλαος Κοτοπούλης με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα κ. Ξανθού λόγω, όπως αναφέρει η απόφαση, διοικητικής ανεπάρκειας. Η απόφαση διαβιβάστηκε στο νοσοκομείο Φλώρινας, τη Τετάρτη 30 Αυγούστου, ενώ υπογράφτηκε την Δευτέρα 28 Αυγούστου, ημερομηνία από την οποία τέθηκε σε ισχύ η πρόωρη λύση της θητείας του κ. Κοτοπούλη από το Γ. Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Παρακαλούνται τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου να δηλώσουν αν επιθυμούν να εκθέσουν εμπορεύματα της επιχείρησής τους μπροστά από τα καταστήματά τους κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης που θα διαρκέσει από 5/10/2017 -9/10/2017. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες ως την Τρίτη 19/9/2017 στο κατάστημα της κ.Νάνσυ Γεωργίτσα και στο τηλ:2386022241.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΝΙΡΑΜΑ

Εικόνα
Εμείς οι γονείς των παιδιών της αγάπης συντρέχουμε για μια ακόμα φορά σε σας όπως κάνουμε εδώ και χρόνια και ζητούμε να δείξετε την αλληλεγγύη σας, την στήριξη σας, την αγάπη σας στους αγγέλους επί της γης. Κάνετε πράξη μαζί με εμάς το ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ – ΌΛΟΙ ΊΣΟΙ αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την μουσική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Πτολεμαΐδας με το μουσικό συγκρότημα «ΟΝΙΡΑΜΑ» προκειμένου τα παιδιά με αναπηρία να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να χαμογελούν, να επικοινωνούν, να δημιουργούν, να διασκεδάζουν, να μαθαίνουν, στον δικό τους χώρο στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιών ΑμεΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκαν την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Φλώρινας και του ΝομικούΠροσώπου Δημοσίου Δικαίου του.Στο φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Φλώρινας, εμφανίστηκαν νεανικά ροκ συγκροτήματα από τον Δήμο Φλώρινας.Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, δόθηκε θεατρική παράσταση από το 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας και το EnglishDramaSociety, με αποσπάσματα με μονολόγους και διαλόγους από τα έργα «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και «Άμλετ» του Σαίξπηρ, καθώς και από το έργο «Ωραία μου κυρία» του Μπέρναρντ Σω.

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας απέστειλε τις προτάσεις του, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για την επικείμενη τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι προτάσεις είναι στην κατεύθυνση της ολοκληρωμένης κατά το δυνατό αντιμετώπισης του ζητήματος, στην επίτευξη του σκοπού, των βασικών κατευθύνσεων και των αρχών της αναδιοργάνωσης, καθώς και στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των οργανικών μονάδων της Περιφέρειας, τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς τους, αλλά ακόμη και την άρση αδικαιολόγητων περιορισμών και προφανών αδικιών. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 11Κ/2017 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 26/4-8-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα. Ως γνωστόν εδώ και χρόνια η Εκκλησία Αμυνταίου διατηρεί Τράπεζα Αίματος, που ενισχύεται από εθελοντές αιμοδότες της πόλεως και των περιχώρων και εξυπηρετεί τις προκύπτουσες ανάγκες της περιοχής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Δύο άτομα έναν  49χρονο υπήκοοςΑλβανίας και έναν 52χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, αστυνομικοί εντόπισαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας τον 49χρονο ως οδηγό και ιδιοκτήτη Ι.Χ.Φ. και τον 52χρονο ως συνοδηγό, να διευκολύνουν από κοινού την παράνομη είσοδο στη χώρα 35χρονου υπήκοου Αλβανίας, μη νόμιμου μετανάστη. Το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, καθώς και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά: 1. Τον κ. Σταύρο Παλαιόπουλο για τη δωρεά πενήντα ευρώ (50 €), στη μνήμη του πατέρα του Γεωργίου Παλαιόπουλου και, 2. Τον κ. Γεώργιο Σελεμίδη για τη δωρεά πενήντα ευρώ (50 €), στη μνήμη του παππού του Γεωργίου Σελεμίδη, που εκτελέστηκαν από τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 23/08/1944, στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Περάσματος. Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ξεκινάνε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου οι  εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Αμυνταίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν την αίτηση τους στο Δημαρχείο Αμυνταίου μέχρι τη  Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα  τηλέφωνα:  - 2386350148 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, ΝάτσηςΓιάννης) - 2386350150 (Πρόεδρος Δ. Κοινότητας Αμυνταίου, Τρυφωνόπουλος Γιώργος) - 2386350140 (Δημοτικός Υπάλληλος , Νεβολιάνης Παύλος)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι το τριήμερο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φλώρινας «Ερωδιός», το οποίο είχε προγραμματιστεί από την 01 έως και τις 03 Σεπτεμβρίου 2017, αναβάλλεται.Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού του Προσώπου, θα ολοκληρωθούν με την εμφάνιση των τοπικών συγκροτημάτων «BeckyBlue&Sempervirens», «Theleriners» και «Sliver», που θα μας ταξιδέψουν στη ροκ μουσική άλλων δεκαετιών, αλλά και πιο σύγχρονων ακουσμάτων, σε μια βραδιά που υπόσχεται να «απογειώσει» τους νέους της πόλης μας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη ικανοποίηση , από την πλευρά του Υπουργείου , των αιτημάτων απόσπασης των συναδέλφων, ούτε και κατά τη β ́ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ , με αποτέλεσμα την προσωπική και οικογενειακή τους ταλαιπωρία.Ειδικότερα επισημαίνει την περίπτωση των συναδέλφων, που ως μέλη των ΔΣ των ΕΛΜΕ , δικαιούνται απόσπασης στο ΠΥΣΔΕ της περιοχής όπου έχουν εκλεγεί, τη στιγμή μάλιστα που η μη ικανοποίησή τους αποτελεί και χτύπημα συνδικαλιστικό.

Ε.Κ.Φ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 10.000 ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινάει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την απασχόληση 10.000 μακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 55-67 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Προκειμένου να ενισχυθεί η στελέχωση του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Φλώρινας είχε ζητηθεί η πρόσληψη δύο επικουρικών ακτινολόγων.Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της σχετικής διαδικασίας υπογράφτηκε ο διορισμός των ακτινολόγων Βασιλικής Μαυροειδή και Ανδρέα Μάρκου. Με την εξέλιξη αυτή αναμένεται να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Εικόνα
Με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κύριο Αλέξη Τσίπρα, συναντήθηκε την Κυριακή, 28 Αυγούστου 2017, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στον Άγιο Γερμανό Πρεσπών.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παρόντες στη συνάντηση, επίσης, ήταν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, κ. Κωνσταντίνος Σέλτσας, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Θεοπίστη Πέρκα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Πρεσπών, κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης.Ο Δήμαρχος Φλώρινας συζήτησε με τον Πρωθυπουργό θέματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία, καθώς και την αλλαγή του τρόπου εκλογής των αυτοδιοικητικών, ενώ επέδωσε στον κ. Τσίπρα το παρακάτω υπόμνημα με τα προβλήματα του Δήμου Φλώρινας, τα οποία συζητήθηκαν και αναλύθηκαν εκτενώς, με

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ"

Εικόνα
Τη σύμβαση του έργου «Νέες κατασκευές – Συντήρηση οδικού ηλεκτροφωτισμού 2016 – 2017», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Το αντικείμενο του έργου έχει ως εξής: 1. Ηλεκτροφωτισμός εξόδου πόλεως Κοζάνης επί της Εθνικής Οδού 4 Κοζάνης – Ημαθίας στο τμήμα μεταξύ της κλινικής Σπινάρη έως την είσοδο του Κουρί. 2. Ηλεκτροφωτισμός Γέφυρας Βενέτικου Ποταμού επί της Ε.Ο. 15 Γρεβενά – Καλαμπάκα εκατέρωθεν της γέφυρας Βενέτικου ποταμού.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 4ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 1979-80.

Εικόνα
Στις 15 Ιουνίου 1980 αφήσαμε τα σχολικά θρανία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Εκείνη την μέρα χτύπησε για τελευταία φορά το κουδούνι του σχολείου για εμάς. Τέλος τα μαθήματα, τέλος τα διαλείμματα, τέλος οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες στιγμές του Δημοτικού.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΠέτρουΣερίδηκαι παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε, τηΔευτέρα28Αυγούστου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΣΤΑ

Εικόνα
Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα και έως την ερχόμενη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του μεγάλου Φλωρινιώτη ζωγράφου Κώστα Λούστα (1933-2014) στην κεντρική αίθουσα εκθέσεων «Στεφάνου και Βασιλικής Γώγου» της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης».

7 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ- ΜΕΧΡΙ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Εικόνα
Οι νέες ειδικότητες που εγκρίθηκαν για το χειμερινό εξάμηνο 2017Β΄του ΙΕΚ Φλώρινας και θα λειτουργήσουν εφ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων ανά τμήμα είναι: · Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας · Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων · Βοηθός Φυσικοθεραπείας · Βοηθός Εργοθεραπείας · Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου-Φοροτεχνικού Γραφείου · Τεχνικός Λογισμικού Η/Υ · Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΛΕΒΑΙΩΤΙΚΑ 2017"

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεβαίας, διοργανώνει τις καθιερωμένες καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του και σας προσκαλεί σ΄ ένα 2ημερο μουσικοχορευτικό ξεφάντωμα, που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό πάρκο της τοπικής κοινότητας.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ: ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Εικόνα
Μετά από όλες τις απαραίτητες ενέργειες που κάναμε σε συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, οποίος επισκέφτηκε την περιοχή μας πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και με τον Δήμο Πρεσπών, καταφέραμε να πετύχουμε την ίδρυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Λευκώνα Πρεσπών.Με την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ (συνημμένο) αποφασίστηκε ο χαρακτηρισμός του Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Ι.) Λευκώνα ως Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου (Π.Π.Ι.) Λευκώνα, εξαιτίας των ιδιαίτερων γεωγραφικών και πληθυσμιακών αναγκών της περιοχής. Το Π.Π.Ι. Πρεσπών αποτελούσε ένα διαχρονικό και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Πρέσπας και έγινε πράξη. ΑΠΟΦΑΣΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΠΣΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΡΩΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Στις Πρέσπες διοργανώνεται πάλι, η Γιορτή Φασολιού – Τσιρονιού, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, στο πάρκο μπροστά στο Δημαρχείου Πρεσπών, στον Λαιμό, στις 7:30 μ.μ.Η γιορτή Φασολιού Τσιρονιού στοχεύει στην ανάδειξη δύο από τα σημαντικότερα προϊόντα της γης και των λιμνών των Πρεσπών, του φασολιού και του τσιρονιού, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους κατοίκους των Πρεσπών, αλλά και στους επισκέπτες, να αποχαιρετίσουν γιορτινά το καλοκαίρι.

10 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ενημερώνουμε ότι, από την Παρασκευή 25/08/2017 έως την Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 10:00, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εγγραφούν, μετά από διαδικασία επιλογής, στο Α’ εξάμηνο των παρακάτω ειδικοτήτων του Δημόσιου ΙΕΚ Αμυνταίου, για το εξάμηνο κατάρτισης 2017Β.Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στον σύνδεσμο https://diek.it.minedu.gov.gr

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. : "Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΛΘΕ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ"

Εικόνα
Δυστυχώς επαληθευτήκαμε για πολλοστή φορά. Ο κ. Τσίπρας ήλθε στις Πρέσπες του νομού Φλώρινας μέσω Καστοριάς και έφυγε μέσω Καστοριάς. Θεώρησε περιττό να έρθει στην πόλη της Φλώρινας και στο Αμύνταιο να δει πολίτες και εκπροσώπους φορέων στο φυσικό τους χώρο. Περιφρόνησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, (παρά τη μεγάλη ανεργία), τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων της Φλώρινας, το ΕΒΕ (και ας κλείνουν καθημερινά επιχειρήσεις), τους αγρότες που βλέπουν καθημερινά την κυβέρνηση να ληστεύει το εισόδημά τους και να οδηγούνται σε αφανισμό. Έμεινε μακριά από την πραγματική οικονομία και τους εκπροσώπους της, άλλο ένα δείγμα της κυβερνητικής αδιαφορίας για τα προβλήματα του λαού.

4ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το Τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ – Πανηγύρι Παραδοσιακών Χορών, την Πέμπτη, στις 31 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου – Πλατεία 7 Ηρώων 1944.Στην εκδήλωση θα εμφανισθούν παιδικά χορευτικά συγκροτήματα διαφόρων συλλόγων της Ελλάδας καθώς και του ΦΣΦΑ, υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γιώργου Τσαμπάζη. Θα ακολουθήσει γλέντι για όλο τον κόσμο. Παράλληλα τα μέλη του συλλόγου θα ετοιμάζουν για το κοινό τοπικά εδέσματα της ώρας.Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρώμενων 2017» του Δήμου Φλώρινας

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου είκοσι οκτώ (28) ατόμων με την ειδικότητα ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ,ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, που εδρεύει στο 9ο χιλ της Εθνικής οδού Αμυνταίου-Φιλώτα του Νομού Φλώρινας.

¨ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ¨ 2017: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 9Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ.

Εικόνα
Την ώρα που η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής συνεχίζεται με τρόπο που αποδεικνύει την αποδοχή και την αξία του θεσμού, η οργανωτική επιτροπή βρίσκεται στην τελική ευθεία του προγραμματισμού για την καλύτερη διεξαγωγή του Πανελληνίου αγώνα δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη".

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Εικόνα
Με θετικό μάτι είδαν οι παραγωγοί κρασιού την απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τη κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί έως το τέλος του έτους. Η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ήταν ένα πάγιο αίτημα τόσο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου όσο και των ιδιοκτητών οινοποιητικών επιχειρήσεων καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τον ειδικό φόρο ήταν αρκετά με αποτέλεσμα αρκετές μικρές οινοποιητικές μονάδες να είναι στα πρόθυρα κλεισίματος και άλλες να έχουν κλείσει μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στα έξοδα που καλούνταν να πληρώσουν. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Φλώρινας κ. Χριστίνα Ζιώτα και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων κ. Πανίκα Χρυσοστόμου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος την Πέμπτη 24 Αυγούστου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ.: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και θα αναρτηθεί στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Υγείας ( www.moh.gov.gr ) και όλων των Υγειονομικών Περιφερειών η παράταση: α) της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 23:59

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΛΚΔΜ

Εικόνα
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι για μία ακόμα φορά οι άνδρες του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων του ΛΚΔΜ, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην σύλληψη δράστη που προκάλεσε φθορές σε αγωγούς αλουμινίου μεταφοράς ρεύματος και αφαίρεσε αλουμίνιο, ιδιοκτησίας της Α.Δ.Μ.Η.Ε.

ΟΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στη μαγευτική φύση του Γράμμου, στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης για ένα ταξίδι στην πρόσφατη ελληνική ιστορία.Ξεναγήσεις τον Σεπτέμβριο θα γίνονται κάθε Κυριακή και θα ξεκινούν στις 12 ακριβώς.Εξαίρεση αποτελεί η Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η οποία θα είναι αφιερωμένη στο φυσικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί διάλεξη σχετικά με τη χλωρίδα και την πανίδα του Γράμμου από τον Διδάκτορα Δασοκομίας ΔΠΘ Θανάση Σταμπουλίδη. Μετά την ομιλία θα γίνει περίπατος στο δάσος με παρουσίαση των δέντρων και των χαρακτηριστικών τους.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες –και τους καλεί να στηρίξουν το Νέο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, το οποίο θα λειτουργήσει από το Σεπτέμβριο στην πόλη μας και θα στεγαστεί στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας (περιοχή Αγ. Παρασκευής). Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Διεύθυνσης τις εργάσιμες ώρες και στα τηλ. 2385054574 και 54575.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Ερμής Αμυνταίου κέρδισε 4-1 στους Λόφους το τοπικό Άρη και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας.Ο Ερμής μπήκε πολύ δυνατά και ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό έδιωξε το όποιο άγχος μπορεί να υπήρχε και μέχρι το 21ο είχε φτάσει στο 0-3 με γκολ των Τσορλίνη, Ηλιάδη και Μαυροματίδη.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 42 ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
42χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 43ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Εικόνα
Για κλοπή συνελήφθη 43χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας. Σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Φλώρινα, ο συλληφθείς αφαίρεσε από 74χρονο ημεδαπό ένα κινητό τηλέφωνο.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Η βαρυχειμωνιά, που στην Φλώρινα κρατάει πάνω από 8 μήνες, ήταν το πρώτο θέμα που απασχόλησε τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Δημάρχους Φλώρινας, Πρεσπων και Αμυνταίου, οι οποίοι ζήτησαν την επίσπευση των διαδικασιών για τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης των κατοίκων λόγω της υψηλής τιμής του πετρελαίου που είναι αδύνατον να πληρώνουν για να θερμανθούν .Στον πρωθυπουργό τέθηκε και το θέμα των ανταλλαξίμων του Αγίου Γερμανού, ένα πρόβλημα που ταλανίζει πάνω από 70 χρόνια τους κατοίκους των Πρεσπών, οι οποίοι πληρώνουν πρόστιμα ως "καταπατητές".

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ "Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ"

Εικόνα
Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών ο "Πελεκάνος" πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, την Τετάρτη 23 Αυγούστου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, παρουσία των βουλευτών Φλώρινας κ.κ. Κων/νου Σέλτσα και Γιάννη Αντωνιάδη, του Δήμαρχου Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.