Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 6, 2016

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου καλεί τους ενδιαφερόμενους δημότες του να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου.Το κοινωνικό Παντοπωλείο θα παρέχει δωρεάν ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων. Κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων είναι το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το ποσό 3.500 Ε.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών, την Δευτέρα 14.11.2016 και για το διάστημα από 08:30 έως 10:30 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στις παρακάτω περιοχές του Δήμου Φλώρινας:  Συνοικισμός Σίμου Ιωαννίδη  4ες Εργατικές Κατοικίες (πλησίον Ι.Ν. Αγίου Μηνά)  5ες Εργατικές Κατοικίες (έναντι Σ.Σ. Ιωαννίδη)  περιοχή πλησίον του Βόρειου Κτιρίου ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΟΚΟΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Δύο υπηκόους Αλβανίας, μητέρα και γιό, ηλικίας 53 και 30 χρονών αντίστοιχα, για κατοχή, εισαγωγή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση συνέλαβαν  στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ Ο Δ.Σ. ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΤΡΥΦΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εικόνα
Το Σάββατο 12/11 προσκεκλημένος της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-12:00 π.μ.), ο Δημοτικός Σύμβουλος των Ανοιχτών Οριζόντων, κ. ΤρύφωνΓεώργου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σας δίνετε η δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματα σας, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας, μέσω facebook ή twitter και συγκεκριμένα στο λογαριασμό: Γιώργος Θεοχαρίδης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ "ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Καλείστε να παρευρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου του Στέργιου Α. Σαββίδη με τίτλο: «Στον αστερισμό της παράνοιας» και υπότιτλο: « Η γενιά της λειψής Δημοκρατίας», των εκδόσεων «Ερωδιός» Θεσσαλονίκης». Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 6.00 η ώρα το απόγευμα, στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Φλώρινας.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Εγκαίνια σήμερα στις 8 το βράδυ για το πιο νόστιμο Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Nοεμβρίου 2016. Οι σεφ βρίσκονται στις θέσεις τους και οι μυρωδιές και οι γεύσεις θα συναρπάσουν τους επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν σε διαφορετικά εργαστήρια γεύσεων.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Εικόνα
Μετά τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία και Ελεγκτικής Επιτροπής, και έπειτα από την κατανομή αξιωμάτων, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Δυτικής Μακεδονίας είναι η εξής:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σας προσκαλεί, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:30, στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του 2ου ορόφου στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ, στην ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση για θέματα της επιτροπής ισότητας των φύλων.Στη συνάντηση θα είναι παρούσα η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα.

Ε.Β.Ε.: ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι ο ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΦΙΛΩΤΑ διεξάγει τους παρακάτω διαγωνισμούς προμήθειας προϊόντων με καταληκτική ημερομηνία 22 Νοεμβρίου 2016 :

Ε.Β.Ε.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ FOODEXPO GREECE OENOTELIA

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι θα δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ποτών Foodexpo Greece Oenotelia 18-20 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα της Αττικής μέχρι την Τετάρτη 16/11/2016. Επίσης, ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο θα συμμετέχουμε στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα λάβει χώρα στις 23 έως 26 Νοεμβρίου 2016 στο Βελιγράδι.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας έχει την τιμήν να σας προσκαλέσει στην διοργάνωση της εκδήλωσης για το Δημογραφικό πρόβλημα στα πλαίσια της εορτής «της ημέρας της πολύτεκνης οικογένειας», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 εις την αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.Θα χαρούμε διά την παρουσία σας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟ 10ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6,7 ΤΟΝΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ 45.630 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 11.220 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Σημαντικός είναι ο απολογισμός της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαρκή μάχη κατά των κυκλωμάτων εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, που αποτελεί βασική προτεραιότητα των Υπηρεσιών του Σώματος.Στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων του Αρχηγείου υλοποιούνται σε όλη την επικράτεια ολοκληρωμένα προγράμματα κατά των ναρκωτικών και εντείνονται οι έλεγχοι και οι έρευνες, ιδίως σε περιοχές που αποτελούν «διόδους» των ναρκωτικών στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Σε μια ύστατη προσπάθεια ενεργοποίησης μιας «πεθαμένης» αντιπολιτευτικής γραμμής και ελλείψει επιχειρημάτων ο κ. Παπαχρήστου συνεχίζει να επαναλαμβάνει και να ανατροφοδοτεί τα Μ.Μ.Ε. με δελτία τύπου που αποδεικνύουν την απόγνωσή του να ασκήσει κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΑΓΕΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Αμυνταίου ενόψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου για την αντιμετώπιση των κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό, με την εκτέλεση των απαιτούμενων προμηθειών και εργασιών συντήρησης των οδών και του εξοπλισμού.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "NEW PRESPAS FESTIVAL"

Εικόνα
Ο Οργανισμός Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών – Φλώρινας σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «New Prespas Festival». Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.30 π.μ στο Ξενοδοχείο Λύγκος. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Ο HOMO UNIVERSALIS ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ»

Εικόνα
Η Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του Πανελλήνιου Συνεδρίου «Αριστοτέλης: Ο homo universalis της αρχαιότητας και ο αέναος διάλογος με τις επιστήμες», που θα πραγματοποιηθεί στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας στις 25 - 27 Νοεμβρίου 2016, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλεί εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ερευνητές, φοιτητές, φίλους της εκπαίδευσης και της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, να παρακολουθήσουν τις εργασίες του.

ΟΙΝΟΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» – ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Το Σάββατο στις 12 Νοεμβρίου 2016 στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Αριστοτέλη, δοκιμάζουμε νέες σοδιές από τον τρύγο του 2016:

ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 5/11 στις 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στη Μελίτη λαϊκή συνέλευση με θέμα την τηλεθέρμανση. Στη συνέλευση παρευρέθησαν οι Βουλευτές του νομού κ.Σέλτσας και κ.Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Μπίρος και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ.Γιαβράμης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΕΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (ΑΣΕΠΑ) ενημερώνει τους παραγωγούς ότι σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ:

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε από τον Δήμο της Φλώρινας η 104η επέτειος των ελευθερίων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης, καθώς και της Φλώρινας.Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016, στην Τοπική Κοινότητα Βεύης πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών, κατάθεση στεφάνων, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση των σχολικών μονάδων της Τοπικής Κοινότητας Βεύης και τμήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «G.AL.E.T.: GREECE-ALBANIA ENERGY TOURISM»

Εικόνα
Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης/Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων, πραγματοποίησε ημερίδα-workshop στο πλαίσιο του έργου «G.AL.E.T.: Greece-Albania Energy Tourism» του Διασυνοριακού Προγράμματος IPA CROSS BORDER PROGRAMME «Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013».

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ :" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ"

Εικόνα
Στις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα μετά και την υπογραφή με τη Κινεζική εταιρεία για τη κατασκευή της δεύτερης μονάδας στην Μελίτη αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του πρώην Υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη στη Δυτική Μακεδονία.

ΜΕ 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 2 ταινίες  "O ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ" και "DOCTOR STRANGE" συνεχίζονται οι προβολές ταινιών απο τη κινηματογραφική λέσχη της λέσχης πολιτισμού Φλώρινας. Η προβολή των ταινιών θα γίνει : O ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ (PETE’S DRAGON)Μεταγλωττισμένο ΣΑΒΒΑΤΟ 13/11: 17:00 & 19.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 14/11: 17:30 ΤΡΙΤΗ 16/11: 18.00 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Εικόνα
Πανηγυρικός της ημέρας από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλο Π.Ε., με τίτλο: «Το χρονικό της απελευθέρωσης της Φλώρινας στις 7 και 8 Νοεμβρίου 1912 και οι συμβολικές προεκτάσεις του στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα»

ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ V

Εικόνα
Η αξιοποίηση και τα προστιθέμενα οφέλη για τη Δυτική Μακεδονία απο την κατασκευή της νέας λιγνιτικής μονάδας Πτολεμαΐδα V αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.Ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης έχει κατ’ επανάληψη θέσει στο δημόσιο διάλογο την ανάγκη για ανάπτυξη κοινού σχεδιασμού και κοινών δράσεων με τη ΔΕΗ προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ Θ Ε Μ Α: ΈΚΘΕΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΗ Α.Ε ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Κύριε Υπουργέ, Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιθυμεί -δια της παρούσης- να σας εκφράσει τα συγχαρητήριά της και να σας ευχηθεί καλή δύναμη και αποτελεσματικό έργο.Με δεδομένο ότι τα θέματα της Ενεργειακής Πολιτικής της χώρας βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων διαπραγμάτευσης με τους δανειστές αλλά και το ότι η παρούσα συγκυρία βρίσκει το θέμα της ΔΕΗ στο κρισιμότερο και καθοριστικότερο σημείο της, θεωρούμε ότι η συνεργασία και η ενημέρωση που η Ομοσπονδία έχει εδραιώσει με τους προκατόχους σας, θα βρει συνέχεια στο πρόσωπό σας, με την εκτίμηση πάντα ότι ο στόχος μας είναι κοινός και προς την κατεύθυνση του Εθνικού συμφέροντος.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα
Δημοσιογράφοι απο την Ιταλία, Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία θα βρεθούν στη Δυτική Μακεδονία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προσκεκλημένοι της Περιφέρειας και του ΕΟΤ, για να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις, αλλά και να περιηγηθούν στην περιοχή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Τουρισμού “Κερνάμε Ελλάδα” που θα πραγματοποιηθεί στις 11,12 και 13 Νοεμβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Εικόνα
Πριν από έναν περίπου χρόνο, στις 14 Οκτωβρίου του 2015, πέραν των δηλώσεων και των δημοσίων τοποθετήσεων του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα-Συνεργασία κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, είχαμε εκδώσει δελτίο τύπου στο οποίο αναφέραμε, κατά γράμμα, τα εξής: «Στην ίδρυση των ΚΔΑΠ όχι μόνο συμφωνήσαμε αλλά συνεισφέραμε με κάθε τρόπο.Δυστυχώς όμως η Δημοτική Αρχή θεώρησε ότι βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό για το βόλεμα των ημετέρων.Ενώ το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων εργασίας, προσλήψεων δηλαδή, έστω και ορισμένου χρόνου, εν κρυπτώ, χωρίς να δημοσιοποιηθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε πτυχιούχους ανέργους του Δήμου μας.

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ :5ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 5/11/2016 πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου το 5ο Σχολικό Πρωτάθλημα Φλώρινας. Η διοργάνωση έγινε από το Δήμο Φλώρινας σε συνεργασία με τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας και αφορούσαν μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας.

ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη Καστοριά. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 13:30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι:1ο :Επίσημη Τελετή Απονομής του Θυρεού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Α.Ε. τον Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από χθες Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2016 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές , καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους . Τα παραπάνω φαινόμενα , θα διατηρηθούν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης 09 Νοεμβρίου και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Έσπασε το Ρόδι ο Αμύντας Αμυνταίου

Εικόνα
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αμύντας, καθώς επικράτησε στο Δυτικομακεδονικό ντέρμπι του Αρίωνα Πτολεμαΐδος με 39-33, αποτέλεσμα με το οποίο ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ε.Κ.Φ.: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2016-2017.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ανταποκρινόμενο στο θεσμικό του ρόλο και το σκοπό λειτουργίας του, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:«Επίκαιρα θέματα κτηνοτροφίας: Κτηνίατρος εκτροφής – Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών – Αδειοδότηση κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων»

ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
<< Ω ξειν, αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι >> Ω, ξένε διαβάτη που περνάς, ανάγγειλε στους Λακεδαιμόνιους ότι ταφήκαμε εδώ, υπακούοντας στα προστάγματά τους Σεβασμιότατε, κ.Αρχηγέ του ΓΕΣ, κ.Αντιπεριφερειάρχη, κ Δήμαρχε του Αμυνταίου, κ Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. αντιδημαρχοι, κ. Πρόεδρε του Ροδώνα που φιλοξενείτε το ηρώο πεσόντων στο υπέροχο χωριό σας επιτελώντας ιερό πατριωτικό καθήκον, μέλη του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου, ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές,

Ε.Κ.Φ. : ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 3Κ/2016 ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 58 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκδόθηκε η 3Κ/2016 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 8/2-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα οκτώ (58) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.).

Ε.Κ.Φ.: ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Εικόνα
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας σας καλεί στην ημερίδα – ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει με θέμα “ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ” και ομιλητή έναν από τους πλέον ειδικούς του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας μας, τον Γιώργο Κουτρουμάνη. Θα υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένων ερωτήσεων. Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο στις 6:00 στην αίθουσα γενικών συνελεύσεων.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στο Πέρασμα.

"ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΥ "ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΑΚΙ" ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/11 στις 18:00 στο καφέ «Οδός Ονείρων» για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας «Είχε η Χούντα σκάνδαλα; Άφησε η 7ετία γεμάτα ταμεία ή κρατικά ελλείματα; Είχαν οι συνταγματάρχες «καθαρά χέρια»; Έκανε η Χούντα έργα με το «μυστρί» του Παττακού; Σε ποιους χάρισε τα χρέη; Ποια η σχέση με τους μεγάλους επιχειρηματίες; Αντιστάθηκε στα αμερικανικά σχέδια κ.α.»Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πολιτών Φλώρινας και οι εκδόσεις Τόπος με χαρά παρουσιάζουν το βιβλίου του Δ. Ελευθεράτου «Λαμόγια στο Χακί». Μια συντριπτική απάντηση στους παραπάνω μύθους, όσο και στους όψιμους νοσταλγούς του γύψου.

ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΕΛΙΤΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 05/11/2016 ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Γιάννης , παραβρέθηκε στη λαϊκή συνέλευση της Τ.Κ Μελίτης , έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. ΓΙΑΒΡΑΜΗ Γεώργιου. Κύριο και μοναδικό θέμα που απασχόλησε τη λαϊκή συνέλευση ήταν η σύνδεση της Τοπικής Κοινότητας Μελίτης με το δίκτυο τηλεθέρμανσης.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Δύο άτομα, ένας 29χρονος ημεδαπός και ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, μη νόμιμος μετανάστης, για κατοχή-μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη κατά περίπτωση συνελήφθησαν σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

ΣΥΛΛΗΨΗ 32ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ 2 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ

Εικόνα
Ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν -2- Ευρωπαϊκά Εντάλματα Σύλληψης των Ελληνικών Αρχών για πράξεις που είχαν λάβει χώρα σε περιοχές της Καλαμάτας συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

74 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 5 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Εικόνα
5 υπήκοοι Αλβανίας, μη νόμιμοι μετανάστες, ηλικίας από 21 έως 43χρονών για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Α.Σ.Ε.Π.Α.: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Εικόνα
H Διεύθυνση Γεωπληροφορίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου (Α.Σ.Ε.Π.Α) ενημερώνει τους κατόχους ψεκαστικών μηχανημάτων ότι μέχρι τις 26/11/2016 θα πρέπει να έχουν πιστοποιήσει τον επαγγελματικό εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά).

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 05 και 06 Νοεμβρίου 2016, στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, από τους «Γιατρούς της Αγάπης».Η συγκεκριμένη δράση, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία του Δήμου Φλώρινας, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, όπου οι γιατροί φιλοξενήθηκαν στον Δήμο Φλώρινας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε δημότες του Δήμου.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Φουλ για την Πρώτη Νίκη ο Αμύντας

Εικόνα
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Αμύντας το Σάββατο (5/11 στις 18:00), υποδεχόμενος στο γειτονικό ντέρμπι τον Αρίωνα Πτολεμαΐδος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε ο πρώτος Διοικητής της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, Πύραρχος Ανδρέας Παπαζαχαρίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών των τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα πραγματοποιήθηκε από την Π.Ε. Φλώρινας στον υπό ανακαίνιση χώρο της Αγ. Όλγας την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου.