Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 23, 2016

13 ΠΕΡΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας δεκατρείς (13) περιπτώσεις απάτης, εκ των οποίων η μία τετελεσμένη και δώδεκα σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν χθες (28-10-2016) στις πόλεις της Φλώρινας και της Καστοριάς.

ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο Γ.Γ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ Χ.ΚΑΣΙΜΗΣ

Εικόνα
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου σας προσκαλεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30, στο Οινοποιείο του Συνεταιρισμού ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, κ. Χαράλαμπου Κασίμη.

ΠΛΗΡΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ

Εικόνα
Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα έχουν ακόμα και αυτοί που χρωστάνε στον ΟΑΕΕ σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης του ΟΑΕΕ, όπως είπε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης. Ο κ. Σαπαλίδης ανέφερε ακόμα πως από εδώ και πέρα όλοι οι επιχειρηματίες ανεξάρτητα από το ποσό που χρωστάνε στον ΟΑΕΕ θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θα μπορούν να γράφουν τα φάρμακα τους.

Γ.Γ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Χ. ΚΑΣΙΜΗΣ: "ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ"

Εικόνα
Στην έναρξη υλοποίησης των στόχων του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης με την προκήρυξη του προγράμματος νέων αγροτών αναφέρθηκε ο Γ.Γ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κασίμης στο πλαίσιο επίσκεψης του στην περιοχή για την παρουσίαση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη γεωργία και τη κτηνοτροφία.  Ο κ.Κασίμης είπε ακόμα πως σύντομα θα ξεκινήσουν τα προγράμματα που θα αφορούν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: "ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ"

Εικόνα
Χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα για να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του, γι’ αυτό και δεν αδικούμε τη Γ. Ζεμπιλιάδου που μένει πιστή στο δόγμα της μηδενικής αυτοκριτικής, απομεινάρι της νοσηρής νοοτροπίας του παρελθόντος, με την οποία γαλουχήθηκε πολιτικά. Επιλέξαμε απο την αρχή να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στο χώρο και στο χρόνο που πρέπει. Μπροστά σε αυτούς που πρέπει. Να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Να μη χαϊδεύουμε αυτιά. Να μην παριστάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς.

ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ- ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Εικόνα
Σε πολύ καλό κλίμα και με πλήρη ταύτιση απόψεων ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η σημαντική συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη για τα φλέγοντα θέματα της ενέργειας και της ΔΕΗ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Μ. Δημητριάδης, Γ. Θεοφύλακτος και Γ. Ντζιμάνης, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τα σωματεία εργαζομένων «Σπάρτακος», Ένωση, ΕΤΕ-ΔΕΗ και Διπλωματούχοι Μηχανικοί ΔΕΗ, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Π. Πλακεντά, έθεσε κατηγορηματικά τα ζητήματα που είναι αδιαπραγμάτευτα και αποτελούν «κόκκινη γραμμή» για την περιοχή, όπως έχουν κατ’ επανάληψη διατυπωθεί τόσο από τον ίδιο, όσο και από τις συλλογικές αποφάσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Προγραμματισμού (15-23 Οκτωβρίου 2016), η οποία προωθεί τη δημιουργικότητα μέσου του προγραμματισμού και είναι αναγνωρισμένη από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) πραγματοποίησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκπαιδευτική εκδήλωση για μαθητές.Βασική ιδέα της πρωτοβουλίας, η οποία ξεκίνησε το 2013 από εθελοντές, είναι να κάνει τον προγραμματισμό υπολογιστών πιο προσιτό, να δείξει στους νέους, στους ενήλικες, αλλά και στους ηλικιωμένους πώς να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα μέσω του προγραμματισμού και πώς να απομυθοποιήσουν αυτές τις δεξιότητες και να φέρουν σε επαφή δραστήριους ανθρώπους με σκοπό να μάθουν μαζί.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΤΑΡΙΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σιταριάς είχε τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016, ο Δήμαρχος ΦλώριναςΓιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του. Στη συνάντηση ήταν παρόντες η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μαρία Τουρούντζη, τα μέλη κ.κ. Κυριακή Κυρκοπούλου και Γιώργος Λιούλιος, καθώς και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Σιταριάς, κ. Ζωή Τσακμάκη.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 7TH AGROQUALITY FESTIVAL ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσωπούμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Θεοδώρου, τον Αντιπεριφειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο, τον Πρόεδρο της Εταιρείας Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτη Κώττα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γρηγόρη Γιαννόπουλο και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης και την Αναπτυξιακή του Εταιρεία (ΑΕΠΕ), συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά με περίπτερο στο 7th AGRO QUALITY FESTIVAL καθώς και το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ που πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2016.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣΥΡΙΖΑ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εικόνα
Συνάδελφοι/ισσες, Τα τελευταία δύο χρόνια οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας ήταν ραγδαίες. Τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιανουαρίου 2015, με την πτώση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και το σχηματισμό κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δημιούργησαν νέες συνθήκες για τη χώρα και το λαϊκό κίνημα.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: Ο Κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ!

Εικόνα
Επιτέλους! Ο κ. Καρυπίδης μπορεί να άργησε δύο χρόνια και κάτι, αλλά τελικά βρήκε τους ενόχους για την απώλεια πόρων, την απένταξη έργων και τη, σχεδόν, μηδενική απορρόφηση του Π.Ε.Π. στη Δυτική Μακεδονία! Ένοχοι είναι οι Δήμαρχοι.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Έναν 29χρονο ημεδαπό και μία 22χρονη ημεδαπή, συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Η 2η ΜΟΝΑΔΑ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΟΡΥΧΕΙΑ

Εικόνα
Υπογράφεται η παραχώρηση της 2ης Μονάδος ΑΗΣ Μελίτης στους Κινέζους. Το έγκλημα ολοκληρώνεται. Μου θυμίζει την εποχή Βάσως Παπανδρέου. Όταν είχε έρθει η Υπουργός στην Μελίτη (όλος ο νομός γιόρταζε το θαύμα και την σωτηρία του νομού) και έλεγε ο τότε πρόεδρος, «κα Υπουργέ, τα παιδιά, σας κοιτάνε στα μάτια, θα σας ευγνωμονούν γιατί θα φάνε ζεστό ψωμί», από κάτω αγανακτισμένος για το έγκλημα που θα γινόταν είπα «τι λες πρόεδρε». Εν συνεχεία στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο μίλησα στο βήμα για το τι πάει να γίνει και έβαλα κάποιους αυστηρούς όρους, κοίταγα την αγανάκτηση του κόσμου που περίμεναν να φάνε με χρυσά κουτάλια. Εμείς φωνάζαμε ότι ο ΑΗΣ όχι μόνο δεν θα απορροφήσει την ανεργία, αλλά θα δημιουργήσει.

ΣΥΛΛΗΨΗ 22ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ 40 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ 667 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Για εισαγωγή - κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για το αδίκημα της αντίστασης συνελήφθη χθες το απόγευμα 22χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ. μη νόμιμος μετανάστης, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΩΝ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Εικόνα
Στη δημιουργία ενός πρότυπου Βαλκανικού Κέντρου Άγριων Σαρκοφάγων προχωράει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.To καινοτόμο αυτό έργο έχει ως στόχο να επεκτείνει τη δράση και την εμβέλεια του Περιβαλλοντικού Κέντρου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στα Βαλκάνια και να αποτελέσει το σημαντικότερο κέντρο προστασίας, περίθαλψης, αποκατάστασης και φιλοξενίας για τραυματισμένα και πρώην αιχμάλωτα άγρια σαρκοφάγα στην ευρύτερη περιοχή.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Εικόνα
Σας ανακοινώνουμε ότι με απόφαση της Προϊσταμένης της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, καθορίστηκε το δίμηνο απόσταξης για την παραγωγή τσίπουρου των μικρών αποσταγματοποιών (διήμερων) του Νομού Φλώρινας από την 01-11-2016 έως τις 31-12-2016.

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο εορτασμού του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», πραγματοποίησαν ορισμένες κοινωνικές δράσεις κατά το χρονικό διάστημα από τις 19-10-2016 έως και τις 25-10-2016.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»

Εικόνα
Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων: Δημοτικής Εκπαίδευσης, Νηπιαγωγών και Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ουσιαστική δραστηριοποίηση της νεολαίας, συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής των φοιτητών του Πανεπιστημίου της Φλώρινας.

Ε.Κ.Φ.:Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 30 προσλήψεις στην ΑΕΠΠ (2Ε/2016)

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι από το το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2E/2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντοςτου ΑΣΕΠ, που αφορά στην επιλογή τριάντα (30) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.

Ε.Κ.Φ.: ΑΣΕΠ: Διεξαγωγή ειδικής πρακτικής δοκιμασίας για την προκήρυξη 3Κ/2014

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι από το το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι, προκειμένου να υλοποιηθούν οι αναπληρώσεις διοριστέων, υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τη θέση διορισμού τους, θα πραγματοποιηθεί ειδική πρακτική δοκιμασία του κλάδου ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων Τ4/Α (Προκήρυξη 3Κ/2014 – ΦΕΚ 11/5-9-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

ΜΕ ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζονται σήμερα  26/10 οι προβολές της ταινίας "INFERNO" και για την επόμενη εβδομάδα έχουμε δύο ταινίες! "ΠΕΛΑΡΓΟΙ" και "ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΟΡΝ"!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ

Εικόνα
Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης- ΚΕΦΙΑπΓ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Άκη Τσορμπάρη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κ. Νίκο Ευαγγέλου, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2016 και σε αγαστή συνεργασία τόσο με το ΕΒΕ Κοζάνης όσο και με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού, η Περιφέρεια πρόκειται να συμμετάσχει στις δύο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο εσωτερικό της χώρας: 1. στη 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016, η οποία θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης) από 18. - 20.11.2016 και 2. στη 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo 2016, η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα (Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo) από 25. - 27.11.2016.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΛΙΕΙΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΓΟΝΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Μετά από παρακλήσεις επαγγελματιών αλιέων όσο αφορά την ύπαρξη ή όχι απαγόρευσης αλιείας για την λίμνη Βεγορίτιδα , σας υπενθυμίζουμε ότι : 1. Απαγορεύεται η αλιεία πέστροφας από 1ης Νοεμβρίου μέχρι και 15ης Φεβρουαρίου κάθε έτους ( Β.Δ 142/77).

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟ¨

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.Συγκεκριμένα την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ

Εικόνα
Απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφων Ζ.Αλεξιάδη , στην υπʹ αριθμ.πρωτ.7199/22.07.16 ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης με θέμα : Τέλος επιτηδεύματος σε μικρά χωριά. σας γνωρίζουμε ότι : Με την απόφαση Υπουργού Οικονομικών – ΠΟΛ.1167/2011 ορίστηκε για τον προσδιορισμό του πληθυσμού, προκειμένου να μην επιβληθεί τέλος επιτηδεύματος , να λαμβάνονται υπόψη τα χωριά και νησιά όπως προβλέπονταν πριν από την έναρξη ισχύος του ν.2539/1997 (ΦΕΚ 244 Αʹ) για την εφαρμογή του σχεδίου «Καποδίστριας», δηλαδή οι δήμοι και οι κοινότητες όπως ήταν πριν το 1997.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2016 και σε συνεργασία τόσο με το ΕΒΕ Κοζάνης, όσο και με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού, η Περιφέρεια πρόκειται να συμμετάσχει στις δύο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις στο εσωτερικό της χώρας:

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Θ.Π. ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Κ.Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Εικόνα
Ευχετήρια Επιστολή προς την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, με αφορμή την επέτειο των 25 ετών της Πατριαρχίας του στον Οικουμενικό Θρόνο Προς Την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα Τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κκ. Βαρθολομαίο, Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως Ευχετήρια Επιστολή Παναγιότατε Πάτερ και Δέσποτα, Με αφορμή την χαρμόσυνη επέτειο της συμπλήρωσης 25 ετών από την εκλογή και την ανάρρησή Σας στον Οικουμενικό Θρόνο της Ορθοδοξίας, Σας απευθύνουμε τις εγκάρδιες και ολόθερμες ευχές μας για υγεία, μακροημέρευση και δυναμική συνέχεια του πολυδιάστατου έργου Σας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία από την κ. Ζούλα Ευαγγελία.Θα ακολουθήσει πρόγραμμα από τη χορωδία “Δ.Λιώτσης” και μικτή ενηλίκων του Φ.Σ.Φ. “Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ” Φλώρινας. Διδασκαλία-Διεύθυνση: Σοφία Μούλη. Στο πιάνο συνοδεύει ο Ερωτόκριτος Καρύδης. Προετοιμασία τμημάτων Προχορωδίας: Βάσω Μαρκοπούλου, Σοφία Μούλη. Βοηθοί προετοιμασίας τμημάτων Προχορωδίας: Ειρήνη Φουλίδου, Χριστιάνα Κεραμιτσή, Αθηνά Ηλιοπούλου, Δημήτρης Παπαπούλιας,

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Εικόνα
Αναφορικά με σχετική πρόταση που τέθηκε στην 55η Συνεδρίαση της 12ης Οκτωβρίου 2016 και στο πλαίσιο του ρόλου του να προασπίζεται τα συμφέροντα και την ποιότητα ζωής των δημοτών του, λαμβάνοντας υπόψη τα τραγικά συμπτώματα της κοινωνικής κρίσης και των ζωτικών προβλημάτων που ανακύπτουν από τους πλειστηριασμούς κατοικιών, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, αποφάσισε (αριθμός απόφασης 380/2016) να προβεί κατά πλειοψηφία στο ακόλουθο ψήφισμα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με το με αριθμ. πρωτ. 29967/30.09.2016 έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 καθορίζουμε τις εκδηλώσεις στην πόλη της Φλώρινας ως εξής: Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας (8:00 π.μ.) της 26ης Οκτωβρίου 2016 μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2016 όλων των Δημοσίων, Δημοτικών, Ν. Π. Δ. και Ι. Δ. Καταστημάτων, των ιδιωτικών καταστημάτων και κατοικιών.

22 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Η 28η Οκτωβρίου επιλέχθηκε ως ημερομηνία για την εκδήλωση "Οκτώβρης: Μήνας Μαστού" στο Αμύνταιο και η Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας συμμετέχει με 22 καλλιτέχνες και φοιτητές: Βελέτζας Ελευθέριος, Βριώνίδης Γεώργιος, Γαϊτη Παηνελόπη, Γεώργαρου Ευπραξία, Διονυσοπούλου Γλύκα, Καλομενίδου Χριστίνα, Καρούλια Κατερίνα, Κοντοσφύρης Χάρης, Κορωναίος Κωνσταντίνος, Κωνσταντάτου Μίρκα, Λαγού Μαρία, Μακρή Ιωσηφίνα, Μαργαρίτης Χάρης, Παπαδόπουλος Θεοδόσης, Πετρίδης Πέτρος, Ρόμπολας Άγης, Ρόμπολας Ιωάννης, Σταυροπούλου Δήμητρα, Τορτούρα Καίτη, Φανάρας Γεώργιος, Φλέγγα Αντωνία, ​Χριστοπούλου Μάγδα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά συνεδρίασε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρίαεκτός αυτής. Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι: ü «Εορτασμός της 104ης επετείου απελευθέρωσης της Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ: ΤΟ 51% ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ

Εικόνα
Το Τοπικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε./ΟΜΙΛΟΥΔ.Ε.Η. Δ. Μακεδονίας, αφού συνεδρίασε στις 17-10-2016 αποφάσισε να προωθήσει στο Κ.Δ.Σ., στα μέλη του και στον τύπο, τα εξής: 1.Α) Απαιτούμε Συνταγματική και Νομική εξασφάλιση ότι η Ενέργεια είναι αγαθό και ως αγαθό πρέπει να είναι και κοινωνικό.(όπως και το νερό) και δή Δημόσιο. Το 51% της Ενέργειας να παράγεται από τον ΟΜΙΛΟ Δ.Ε.Η.. και να ανήκει στο Δημόσιο. Β) Να διεκδικήσουμε ότι τουλάχιστον το 51% της παραγόμενης ισχύος στην Ελλάδα να δίνεται στο δίκτυο από την ΔΗΜΟΣΙΑ Δ.Ε.Η. Το 35% της συνολικής ισχύος στην χώρα μας να παράγεται από λιγνιτικές μονάδες, με προοπτική να γίνει στο μέλλον αύξηση της παραγωγής αυτής. Και πάντα σε συνθήκες υγιούς- ανόθευτου ανταγωνισμού!

Ε.Κ.Φ.: ΠΛΗΡΩΣΗ 93 ΘΕΣΕΩΝ Υ.Ε. ΑΠΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 4Κ/2015

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι το ΑΣΕΠ, βάσει της υπ’ αριθ. 12/2016 απόφασης της Ολομέλειας του (σχετ. το από 7-10-2016 Δελτίο Τύπου ΑΣΕΠ) προέβη, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της παρ.1 του άρθρου 8 του Ν. 4210/2013 (ΦΕΚ 254/Α/21-11-2013), μετά τους απαιτούμενους ελέγχους, στην κατάρτιση νέων προσωρινών πινάκων απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), από τον πίνακα επιλαχόντων της Προκήρυξης 4Κ/2015 (ΦΕΚ 5/15-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), με τα ίδια τυπικά προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στην ανωτέρω προκήρυξη.

ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΟΦ

Εικόνα
Καλούνται όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του ΦΟΟΦ ,να παρεβρεθούν στην ακολουθία της Αρτοκλασίας την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 17:00, παραμονές του Αγίου Δημητρίου ,στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου στο κτήμα του ΦΟΟΦ.Στον Αϊ Δημήτριο είναι αφιερωμένο το μικρό εκκλησάκι στην έκταση του ΦΟΟΦ που βρίσκεται στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Εικόνα
Εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διοργανώνει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας με τη συμμετοχή των μαθητών της Δ1' και Ε2'  τάξεων του Σχολείου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 10:30 το πρωί της 27ης Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς πως, επί τη ευκαιρία της εορτής του Αγίου Δημητρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων θα προσκομίσει στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Φλωρίνης, τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δημητρίου, προερχόμενο εκ της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 27ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
27χρονος υπήκοος Αλβανίας, μη νόμιμος μετανάστης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Αλβανικών Αρχών για απάτη συνελήφθη στη Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 56 ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ

Εικόνα
Συνελήφθη  στο 1ο χλμ. της Εθνικής Οδού Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 56χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων (εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή), περί βεγγαλικών, καθώς και για κατοχή λαθραίων τσιγάρων. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό και ιδιοκτήτη τον 56χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως στη χώρα μας από τη Βουλγαρία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΉΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ

Εικόνα
Ο Αμύντας ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με 29-18, σημειώνοντας τη δεύτερη διαδοχική του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Α1.Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, άντεξαν μόλις στα πρώτα 15λεπτά, απέναντι στη ομάδα του δικεφάλου του βορρά, η οποία πάτησε γκάζι στη συνέχεια και προηγήθηκε με νταμπλ σκορ στο τέλος του ημιχρόνου (16-8). Το δεύτερο μέρος δεν επιφύλασσε εκπλήξεις, καθώς το βάθος στο ρόστερ των γηπεδούχων, δεν επέτρεψε στον Αμύντα να αντιδράσει και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με διψήφια διαφορά (29-18).Πρώτες σκόρερ του αγώνα,αναδείχθηκαν η Καλογήρου από πλευράς Αμύντα και η Μάστακα από πλευράς ΠΑΟΚ, καθώς εκάστη σημείωσε 8τέρματα.

Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΚΑΙ Ο.Ε.Α. ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Εικόνα
Μαγικό ήταν το Σαββατοκύριακο για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας. Και οι τρεις ομάδες της πόλης μας που αγωνίστηκαν στη Β΄ Εθνική και το Β΄ Τοπικό σημείωσαν μόνο νίκες και στους επτά αγώνες που έδωσαν συνολικά. Έτσι, πέρα από τις επιτυχίες στην Α1 που σημειώνουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ, εξαιρετικά τα πάνε και οι άντρες των ΣΑΡΙΣΩΝ στη Β΄ Εθνική αντρών (2η θέση) και τα κορίτσια του Ο.Ε.Α. επίσης στη Β΄ Εθνική (1η θέση).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η Π.Ε. Φλώρινας σας προσκαλεί στη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 17:00-19:00 στην αίθουσα “Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας που θα γίνει παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης των Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπου Κασίμη.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Εικόνα
Απαντώντας στην υπʹ αριθμ.πρωτ. 5324/12-5-2016 ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης στη Βουλή των Ελλήνων, με θέμα ‹‹Δημοσιοποίηση ονομάτων δημοσιογράφων που ‹‹επιμορφώθηκαν›› από την Τρόικα σας γνωρίζω τα ακόλουθα :Κατ' αρχήν σας υπενθυμίζω ότι το θέμα έχει ξεκινήσει μετά την αποκάλυψη του πρώην εκπροσώπου του ΔΝΤ κυρίου Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι δηλαδή το ΔΝΤ εκπαίδευε με σεμινάρια Έλληνες δημοσιογράφους. Επίσης, σας υπενθυμίζω ότι η επιτροπή Αλήθειας της Βουλής ζήτησε τα ονόματα αυτών των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα ‹‹μαθήματα του ΔΝΤ››.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΕΥΗΣ

Εικόνα
Το Κ.Π.Ε. Βεύης Μελίτης, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εβδομάδας που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε μία σειρά δράσεων με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου υλοποίησε ημερίδα σε συνεργασία με τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τους Σχολικούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
I. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Πάρκο της Φλώρινας: i. για παιδιά Γυμνασίου & Λυκείου την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 11:30 πμ. ii. για παιδιά Δ΄, Ε΄ καί Στ΄ Δημοτικού την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στις 11:30πμ