Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 24, 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Σαπαλίδης σας προσκαλεί την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου (οδός Μεγαρόβου 15- 2ος όροφος) στην εκδήλωση απονομής βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: ‘’Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες’’, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριό μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε). Με την ευκαιρία την εκδήλωσης θα ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος. Φλώρινα, 28/12/2017 Για το Επιμελητήριο Φλώρινας Ο Πρόεδρος Σαπαλίδης Σάββας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ

Εικόνα
Ο Δήμος Φλώρινας ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2017.Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, ο Δήμος προέβη στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών, τα οποία ενέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης. Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Φλώρινας, να προσέλθουν άμεσα στη Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Φλώρινας επί της οδού Πτολεμαίων 1-Διοικητήριο στον 3ο όροφο, προκειμένου να λάβουν ενυπόγραφα γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ "Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Εικόνα
"Η Φλώρινα είναι μια έρημος πολιτεία αφού μετά από τρία χρόνια δεν εκτελείται κανένα έργο ούτε μικρό ούτε μεγάλο και οι νέοι φεύγουν από την περιοχή" τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα προβλήματα και το ξενιτεμό της νεολαίας που εγκαταλείπει την Φλώρινα. Όσον αφορά στο ρυμοτομικό του πανεπιστημίου ο κ. Αντωνιάδης τόνισε ότι θέλει έως 6 μήνες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΓΙΟΡΤΗ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις που πραγματοποίησαν σε προνοιακά ιδρύματα της Π.Ε. Φλώρινας στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορτών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Αντωνιάδης.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Εικόνα
Μετά τη σημερινή επικοινωνία μας με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Γεωθερμίας και Βιομάζας της εταιρείας «ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ» κ. Μιχάλη Χλαμπουτάκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η εταιρεία έχει δημοσιοποιήσει επίσημη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου της μονάδας βιομάζας στον ΑΗΣ Αμυνταίου ( https://www.ppcr.gr/el/biomassft ).

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ"

Εικόνα
Ύστερα από έντονες πιέσεις και επιστολή με θέμα το επίδομα θέρμανσης, που συνυπογράψαμε όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Δυτικής Μακεδονίας προς τους κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη καθώς και την κ. Παπανάτσιου, υπήρξε ρύθμιση για την πρώτη ζώνη για να αντιμετωπιστεί το θέμα του επιδόματος θέρμανσης.Αυξάνεται αναδρομικά κατά 50% το επίδομα θέρμανσης του 2016 - 2017 από τα 25 στα 37,5 το λίτρο στις ορεινές και βόρειες περιοχές οι οποίες περιλαμβάνονται στην ζώνη Α η οποία περικλείει τους νομούς Φλώρινας Γρεβενών, Έβρου, Ιωαννίνων, Δράμας, Καστοριάς, Κοζάνης και Σερρών.