Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 21, 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΡΙΨΗ ΦΟΛΑΣ

Εικόνα
Την βίαιη θανάτωση ζώων με τη ρίψη δηλητηριασμένων δολωμάτων τροφής -φολας, καταδικάζει με ανακοίνωση του ο Δήμος Φλώρινας . Στην ανακοίνωση του αναφέρει "η θανάτωση και ο βασανισμός ζώων χαρακτηρίζονται ανήθικες και παράνομες πράξεις, που χρήζουν μάλιστα και ποινικών ευθυνών με τη νομοθεσία να είναι αυστηρή, και ασφαλώς δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και την παιδεία μας.

16 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΗ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΉΣΗ ΜΆΣΚΑΣ ΒΕΒΑΙΏΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ

Εικόνα
14 παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και 2 για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν κατά την διάρκεια ελέγχων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού στην περιοχή. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΠΟΤΆΜΙΑ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στη θέση του Γραμματέα του νέου Δ.Σ. του Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης. Η συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακώς την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Εικόνα
Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, στις 18:00μμ, το Δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου.  Σημαντικότερα θέματα από αυτά η Τροποποίηση της απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ και το έργο «Αντικατάσταση τμήματος δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ξινού Νερού».

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΠΆΡΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΈΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ

Εικόνα
Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στη Φλώρινα,  πάρα τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ημερών με τη συνεχόμενη χιονόπτωση, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπουλκας. Ο κ.Παπουλκας τόνισε πως μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 7000 άτομα απο τα οποία τα περίπου 5000 έχουν κάνει την πρώτη δόση και οι υπόλοιποι 2000 την δεύτερη. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΕΡΥΘΡΟΎ ΣΤΑΥΡΟΎ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συγκινητικη ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού, στην έκκληση του για εξεύρεση ξυλόσομπας και σχετικού εξοπλισμού, προς εξυπηρέτηση απόρου που την είχε ανάγκη. Αναφέρει ακόμα ότι "φυσικά αξιοποιήθηκε η μία προσφορά από όλες, της οποίας ο δωρητής, κάτοικος Αμυνταίου, επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, ωστόσο τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΆΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ελληνική σημαία, μεγάλων διαστάσεων, τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου Φλώρινας ως φόρος τιμής για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Η συμβολική αυτή κίνηση τιμής και μνήμης,αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Φλώρινας,  συμπληρώνεται και από τη φωταγώγηση του κτιρίου στα χρώματα της σημαίας, το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου".

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 200ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 6ου ΔΗΝΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή τον εορτασμό συμπλήρωσης 200 χρονων από την Επανάσταση του 1821, μαθητές και μαθήτριες της Στ2' τάξης του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας επιμελήθηκαν επετειακό ημερολόγιο. Το ημερολόγιο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των δράσεών της τάξης μας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

ΕΥΖΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΆΜΠΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Εικόνα
Συγχαρητήρια  προς τον πρώτο  Ευζωνα,  με καταγωγή από το Φλαμπουρο, απευθύνει με μήνυμα του το Δ.Σ. του Πολιτιστικού  Μορφωτικου  Συλλόγου "Το Φλάμπουρο". Σε ανακοίνωση του αναφέρει "Ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια   για τον συντοπίτη και μέλος του συλλόγου μας Χρήστο Λιάνο που είναι ο πρώτος Εύζωνας του Φλαμπούρου που υπηρετεί στην Προεδρική Φρουρά. Οι Εύζωνες ειναι οι επίλεκτοι στρατιώτες του ελληνικού στρατού. Άξιο παλικάρι και μεγάλη περηφάνια για το Φλάμπουρο".

ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΎ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΕΠΙΤΡΑΠΈΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΊΡΙΣΗΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ

Εικόνα
Στη τελικη φάση για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Γυναικών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Europe cup women) στο NoviSad της Σερβίας στις 5-9 Μαΐου 2021. Τους αγώνες διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ETTU), στην οποία θα συμμετέχουν 16 ομάδες από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Οι 11 προέρχονται από την Προκριματική φάση του Europe cup και οι 5 από το Champions League. Οι ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ευρώπης αγωνιζόμενες πρώτα σε ομίλους των τεσσάρων και στη συνέχεια σε αγώνες νοκ άουτ.

ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Έναν επαγγελματικό απολυμαντή – νεφελοποιητή, προκειμένου να πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα απολύμανση των εγκαταστάσεων και των οχημάτων της Π.Υ. Φλώρινας, δώρισε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας επιχειρηματίας της περιοχής. Ο Διοικητής Αντιπύραρχος Ιωάννης Ε. Μιαούλης σε ευχαριστήριο του αναφέρει "θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κύριο Ξανθόπουλο Παναγιώτη για την δωρεά του αυτή που θα συμβάλει στην προστασία του προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εν μέσω πανδημίας" .

ΜΕ ΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΌΛΕΥΚΗΣ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Π.Ε . ΦΛΏΡΙΝΑΣ ( video)

Εικόνα
Με τα χρώματα της  Ελληνικής Σημαίας φωταγωγηθηκε σήμερα το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, κάτω από τους ήχους τραγουδιών για τους αγώνες των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.

Γ.ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ : "ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΧΟΡΉΓΗΣΗ ΕΝΙΣΧΎΣΕΩΝ ΉΣΣΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Στη χορήγηση των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας ( de minimis) , για τους αγρότες της Π.Ε. Φλώρινας αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ν.Δ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΣΤΑ 200 ΧΡΌΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με γιγαντοαφισες που απεικονίζουν αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, έντυσαν τα  κάγκελα του προαυλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Κέλλης μαθητές, εκπαιδευτικοί και ο πρόεδρος της Τ.Κ Κέλλης Φλώρινας Αθαμασιος Τάσκας, τιμώντας με αυτό το τρόπο όλους αυτούς που αγωνίστηκα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ 200ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΒΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
 Βίντεο αφιερωμένο στα 200 χρονια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, το οποίο επιμελήθηκε ο καθηγητής μουσικής Αργύρης  Λαζου, δημιούργησαν μαθητες και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας. 

ΚΡΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΏΝ

Εικόνα
Ενημέρωση και αξιολόγηση φακέλου για την ένταξη των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών, θα προσφέρει ο Κτηνοτροφικος Συνεταιρισμός αιγοπροβατοτροφιας Αμυνταίου E-ΠΟΙΜΕΝΩΝ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του Δίπλα στο ΚΕΠ Αμυνταίου, καθημερινά 8.00 Π.Μ. -16.00 Μ.Μ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών προς τους εκπροσώπους των κλάδων της εστίασης, των γυμναστηρίων και των εμπόρων της Δυτικής Μακεδονίας, στους οποίους ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει ούτε ευρώ… Να απευθυνθείτε στον Άδωνι για τα 45 εκατομμύρια!”, κατέθεσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας, Ολυμπία Τελιγιορίδου, Καλλιόπη Βέττα και Θεοπίστη Πέρκα και ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης .

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ : " Η ΤΗΛΕΘΈΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ"

Εικόνα
"Ως Δήμος Φλώρινας, θα προμηθευτούμε φυσικό αέριο από τον αγωγό TAP και συγκεκριμένα από τον κόμβο του Περδίκα" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δημαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης απαντώντας στη τοποθέτηση της παράταξης Ενότητα Συνεργασία σχετικά με τη λειτουργία της Τηλεθέρμανσης με φυσικό αέριο.  Όπως επισημαίνει ο κ.Γιαννακης "ξαφνικά "ανέβηκε στα κεραμίδια" η παράταξη "Ενότητα - Συνεργασία" ψέγοντας τον Δήμαρχο Φλώρινας γιατί αυτός και η παράταξή του επέλεξαν την εγκατάσταση του φυσικού αερίου στην περιοχή του Δήμου Φλώρινας, σε αντικατάσταση της τηλεθέρμανσης, μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού να κλείσουν όλες οι ενεργειακές μονάδες και να σταματήσει η εξόρυξη του λιγνίτη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΏΝ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Εικόνα
Την δυσαρέσκεια τους για το πρόγραμμα της «Ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία με κωδικό Ο.Π.Σ 4592», συνολικής δημόσιας δαπάνης 39.976.875,03, που υλοποίησε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εξέφρασαν οι δύο πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου κ.κ. Ταλίδη Θωμά και Νάντση Δημήτρη , κατά τη διάρκεια συνάντησης τους με τον βουλευτή της Π.Ε Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη. Παράλληλα ενημέρωσαν τον κ. Αντωνιάδη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Φλώρινας και του Αμυνταίου λόγω της βίαιης απολιγνιτοποίησης και της γενικότερης δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ζήτησαν τέλος την ένταξη και επιπλέον ενίσχυση, από μελλοντικά προγράμματα, των αυτοαπασχολούμενων που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία.

ΈΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΕΡΥΘΡΌ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ

Εικόνα
Θερμή παράκληση προς τους πολίτες της Φλώρινας, και όχι μόνο, για την εξεύρεση και δωρεάν διάθεση μιας σόμπας ξύλου και συνοδευτικού εξοπλισμού (μπουριά),    προκειμένου με αυτή να εξυπηρετηθεί άπορος συνάνθρωπος μας που τη χρειάζεται, απευθύνει  τ ο Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας . Πα Όποιος μπορεί να τη διαθέσει, να επικοινωνήσει με την κα. Θεολογίδου Ειρήνη, Μέλος του Δ.Σ. του Τμήματος, στο τηλ. 6937454811. 

Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ : "ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΝΕΡΓΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ"

Εικόνα
Τα ανενεργά ορυχεία της Βεύης και της Βεγόρας και η αποκατασταση των εδαφών, απασχόλησαν συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης Κωνσταντίνο Μουσουρουλη όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο κ.Αντωνιαδης.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΣΤΟ ΑΜΎΝΤΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Εικόνα
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τρίτη 23 Μαρτίου η Τράπεζα αίματος της εκκλησίας Αμυνταίου.  Από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ θα παρευρίσκεται στην πόλη του Αμυνταίου Συνεργείο Αιμοληψίας του Κρατικού Νοσοκομείου Φλωρίνης για όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, το 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας υπενθυμίζει τον μαθητικό διαγωνισμό ποίησης και πεζού λόγου, που είναι σε εξέλιξη.

19 ΠΑΡΑΒΆΣΕΙΣ ΓΙΑ ΆΣΚΟΠΗ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ

Εικόνα
15 παραβάσεις  για άσκοπη μετακίνηση  και   (4) για μη χρήση μάσκας, βεβαιώθηκαν στην Δυτική Μακεδονία κατά την διάρκεια ελέγχων από τις αστυνομικές διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας. Οι έλεγχοι συνεχίζονται  στη Δυτική Μακεδονία, για τη τήρηση των μέτρων με στόχο την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού στην περιοχή .

ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΏΝ ΕΛΑΣΤΙΚΏΝ Ή ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΏΝ ΑΛΥΣΊΔΩΝ ΔΙΕΞΆΓΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΏΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα η έντονη χιονόπτωση που πλήττει από το Σάββατο το πρωί την Φλώρινα. Το χιόνι μέσα στην πόλη έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά ενω στα ορεινά φτάνει και το ένα μέτρο  Με τη χρήση χειμερινών ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων  διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Ε Φλώρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.