Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 20, 2017

49 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων συνέλαβαν 49χρονο ημεδαπό, στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (24-08-2017) το απόγευμα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του 49χρονου στα Γρεβενά, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1- μέτρο.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές  το πρωί σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 59χρονου ημεδαπού. Mετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο 59χρονος από κοινού με ένα ακόμη άγνωστο άτομο, προχθές το πρωί σε περιοχή της Πτολεμαΐδας προκάλεσαν φθορές σε αγωγούς αλουμινίου μεταφοράς ρεύματος και αφαίρεσαν αλουμίνιο, ιδιοκτησίας της Α.Δ.Μ.Η.Ε.Από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δεύτερου αγνώστου δράστη-συνεργού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΘΕΣΗ "ΜΝΗΜΗ 15" ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό προς την αληθινή όσο και τραγική τοπική ιστορία, πραγματοποιήθηκε η Έκθεση ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού και αρχειακού υλικού για τον απαγχονισμό των 15 Ελλήνων της Κλαδοράχης, στις 9 Αυγούστου 1943, με τίτλο «MNHMH 15» από 1-13 Αυγούστου 2017, που φιλοξενήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη -για τον σκοπό αυτό- Αίθουσα «Βασιλικής & Στέφανου Γώγου» της Πινακοθήκης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Θέλω να συγχαρώ και να εκφράσω από καρδιάς μου τις θερμότερες ευχές για καλή σταδιοδρομία στους μαθητές που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Ο ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΛΙΑΠΤΗΣ- ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΦΟΥΦΑ

Εικόνα
Το νεαρό αμυντικό Πολύκαρπο Λιάπτση απέκτησε ο Ερμής Αμυνταίου.Ο 19χρονος Λιάπτσης, πριν 2 χρόνια ήταν αρχηγός στην Κ17 του «Δικεφάλου» και έχει θητεία στην Εθνική Παίδων. Έχει εμπειρία από Γ΄ Εθνική κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο νεανικό Ερμή. Πέρσι στον Εορδαϊκό είχε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο.ΟΛιάπτσης είναι γεννημένος στις 12/3/98 έχει ύψος 1.78 και το «καλό» του πόδι είναι το δεξί.Από εκεί και μετά ο Ερμής θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 6 στο Αμύνταιο τον Μακεδονικό Φούφα σε ένα φιλικό Γ΄ Εθνικής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΔΕΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Άλλη μία δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, έκλεισε τον κύκλο της, με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων, στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της χώρας μας.Ένας κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος αρχίζει με την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες και τους νέους που πέτυχαν τους στόχους τους!Το Τοπικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε./ΟΜΙΛΟΥΔ.Ε.Η. Δ. Μακεδονίας, συγχαίρει όλα τα παιδιά για τον προσωπικό τους αγώνα όπως επίσης, τους καθηγητές και τους γονείς για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια!Ευχόμαστε να ευοδωθούν όλα τα όνειρά σας και να πετύχετε τους στόχους σας! Το Δ.Σ.

ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Μ.Ε. "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ"-ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Εικόνα
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ) ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ: ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) ΒΑΣΙΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 28 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου 28 Αυγούστου 2017. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 18:00 σε τακτική συνεδρίαση ύστερα από αίτημα της μειοψηφίας σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ. 2του Ν. 3852/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα  28 Αυγούστου 2017, το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 20:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πέρασμα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΙΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επάξια εισαγωγή σας στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα συγχαρητήρια μου και τις ειλικρινείς ευχές μου σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές του Δήμου μας, αλλά και όλης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που πέτυχαν στις Ανώτατες Πανεπιστημιακές και Τεχνολογικές Σχολές, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Δ.ΒΙΤΣΑΣ :"«Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΤΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ»

Εικόνα
Ηχηρό μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την απελευθέρωση της Κύπρου από τα κατοχικά στρατεύματα έστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας από το Αμύνταιο της Φλώρινας, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ 2017″, με αφορμή την υποδοχή του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 90% 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 90% 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 90% ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΩΤΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΑΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Εικόνα
Θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους και τις νέες του Νομού μας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκινούν για να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια, απαραίτητα για την μελλοντική τους σταδιοδρομία. Για άλλη μια χρονιά μας κάνετε όλους υπερήφανους.Η θέλησή σας να πετύχετε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Θα ήθελα, όμως, να συγχαρώ και όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν στις εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν, και να τους θυμίσω ότι στη ζωή συναντάμε πολλά εμπόδια, τα οποία οφείλουμε να προσπερνάμε. Η επόμενη χρονιά είναι μπροστά σας για μια ακόμη προσπάθεια. Εύχομαι, λοιπόν, ολόψυχα σε όλους συγχαρητήρια και καλή δύναμη στο καινούργιο σας ξεκίνημα.

Ε.Β.Ε."ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"

Εικόνα
Ο επιχειρηματικός κόσμος καλωσορίζει την παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στις εκδηλώσεις των Πρεσπείων 2017, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. Το Επιμελητήριό Φλώρινας στην προσπάθεια που καταβάλλει για την ανάπτυξη του τόπου, την ενδυνάμωση των υποδομών και της επιχειρηματικότητας με στόχο την μείωση της ανεργίας θα καταθέσει τις προτάσεις του στον Πρωθυπουργό όπως τις κατέθεσε και στο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κοζάνη.

ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εικόνα
Μία καινούργια αθλητική και προπονητική χρονιά ξεκινά από τον ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με δύναμη και διάθεση για νέες αγωνιστικές προκλήσεις! Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Οι εγγραφές και η ενημέρωση για τα προπονητικά προγράμματα {ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (ΝΗΠΙΑ) -ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & ΣΤΙΒΟΥ όλων των ηλικιών} και τις ώρες των προπονήσεων πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (στο Αναψυκτήριο Πήγασος πίσω από την Παιδαγωγική Σχολή) καθημερινά απογευματινές ώρες 18.00-20.00. Καλή μας αθλητική και προπονητική χρονιά!!!

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Εικόνα
Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε τη Τετάρτη ο Ερμής Αμυνταίου αντιμετωπίζοντας στη Μελίτη το τοπικό Μελιτέα που είναι από τα φαβορί φέτος στην Α1 της Ε.Π.Σ. Φλώρινας.Τελικό αποτέλεσμα 2-1 για τον Ερμή ο οποίος με πέναλτι του Τσορλίνη και ακόμα ένα γκολ από τον Πασχαλίδη ανέτρεψε στην επανάληψη το 1-0 με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Ε.Κ.Φ.: "Θα εκθέσουμε στον Πρωθυπουργό το μεγάλο ζήτημα της ανεργίας στην περιοχή"

Εικόνα
Ως Διοίκηση του ΕΚΦ χαιρετίζουμε την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΠΕ Φλώρινας ενόψει των πολιτιστικών εκδηλώσεων των “ΠΡΕΣΠΕΙΩΝ”.Πρόκειται για μια επίσκεψη, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να εκθέσουμε σε ανώτατο επίπεδο τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τα εργασιακά ζητήματα και κυρίως την ανεργία στην περιοχή μας. Είμαστε η φωνή των εργαζομένων και των ανέργων του τόπου και οφείλουμε να είμαστε παρόντες σε όλες τις επίσημες συσκέψεις φορέων.Θα εκθέσουμε στον Πρωθυπουργό τις θέσεις μας για την αντιμετώπιση της ιδαίτερα υψηλής ανεργίας του νομού μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις, τις όποίες ήδη έχουμε καταθέσει και επεξεργάζεται το αρμόδιο Υπουργείου μετά την πρόσφατη επίσκεψη της Υπουργού Εργασίας στο εργατικό μας κέντρο με μοναδικό σκοπό την αύξηση των θέσεων εργασίας.Ως προς το ζήτημα των κινητοποιήσεων καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις που διοργανώνονται ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα
Το Τμήμα Εθνογραφίας & Χορού του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης», την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 και ώρα 20:30, θα πραγματοποιήσει παράσταση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας «Πολιτιστικά Δρώμενα 2017», στην αυλή του 1ου & 2ου Δημοτικών Σχολείων Φλώρινας, παρουσιάζοντας χορούς από όλη την Ελλάδα υπό τους ήχους της ορχήστρας του Γιώργου Τσαμπαζή. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΒΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εικόνα
Mε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα , τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Σιάκο Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου κ. Δουϊτση Βασίλειο συναντήθηκε διαδοχικά ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Κυριακή 20/08/2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φλωρίνης, πραγματοποιήθηκε Μνημόσυνο για τους 20 εκτελεσθέντες Φλωριναίους και Καστοριανούς, από τους Γερμανούς στις 23/08/1944, στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας-Περάσματος.

ΣΥΛΛΗΨΗ 36ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΗΡΩΙΝΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης, η οποία και κατασχέθηκε, συνελήφθη 36 χρονος Έλληνας  στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς.

Ε.Κ.Φ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα στην αρχαιολογία για τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας.Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εικόνα
Με πολύ λύπη, ομολογουμένως με απίστευτη λύπη διαβάσαμε τις δηλώσεις του Βουλευτή της Ν.Δ κ. Γιάννη Αντωνιάδη και μείναμε στήλες άλατος. « Ανεπιθύμητος ο Κ. Τσίπρας στην Φλώρινα. Persona non grata» . Χάσαμε το μέτρο μας φαίνεται. Οι προσωπικές απόψεις του κ. Αντωνιάδη, να εκμεταλλεύονται έναν θεσμό που υποδέχεται πάντα με τον ίδιο τρόπο ειρηνικό και πολιτισμένο τον κάθε πρωθυπουργό, κάθε υπουργό και κάθε βουλευτή και κάθε επισκέπτη από όποιο χώρο και αν προέρχεται. Δεν είναι άβατο οι «ΠΡΕΣΠΕΣ».Ο Πρωθυπουργός είναι εκλεγμένος από το σύνολο του ελληνικού λαού και ως τέτοιον τον τιμάνε και οι «ΠΡΕΣΠΕΣ». Τα μέλη του ΔΣ είμαστε διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων, κανείς δεν σκέφτηκε όμως ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν παρόμοιες συμπεριφορές.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ 33η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι στις 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας.Φέτος για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας ,στις οποίες πρωταγωνιστές θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής και της χώρας γενικότερα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας συγχαίρει την Οινοποιία Βεγορίτις για το χρυσό μετάλλιο που απέσπασε στον διαγωνισμό BERLIN WINE TROPHY 2017 στο Βερολίνο. Ανάμεσα σε 6.000 περίπου κρασιά από όλο τον κόσμο , το λευκό ημίγλυκο κρασί «ΣΤΑΘΜΟΣ» κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΛΩΝΤΙΑ

Εικόνα
Τη μεγάλη απώλεια του καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου του Κλώντια μετράει η Δυτική Μακεδονία, η χώρα και η επιστημονική κοινότητα.Ο Χρήστος Λόλας υπηρέτησε τη δημόσια υγεία, δίνοντας στο εθνικό σύστημα υγείας την πρωτοπορία που του αξίζει, εγκαινιάζοντας το πρώτο πρόγραμμα καρδιακών μεταμοσχεύσεων στη χώρα. Υπήρξε ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πανεπιστημιακός δάσκαλος, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Δίπλα του, σταθερό στήριγμα, η σύζυγός του Κλώντια, συνοδοιπόρος μέχρι την τελευταία στιγμή. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στο γιό και στους οικείους τους.

ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τεράστια ήταν η έκπληξη που δοκιμάσαμε, όταν αναγνώσαμε την επιστολή του ιατρικού συλλόγου Φλώρινας. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι επιστημονικός σύλλογος που θέλει να είναι και σύμβουλος του κράτους σε θέματα υγείας, ενέγραψε τέτοιο κείμενο πρωτοφανές στα χρονικά ενός δημόσιου επιστημονικού φορέα, με το οποίο καταθέτει τόσο προσβλητικούς-υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το πολίτευμα και τη λειτουργία της χώρας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ"

Εικόνα
Αποτελεί μέγιστο θεσμικό ατόπημα για τον κ. Αντωνιάδη η ανακοίνωσή του ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή μας. Σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα κανείς δεν μπορεί να απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κινείται ελεύθερα. Ειδικά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή,ουδέποτε υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, τον ΣΥΡΙΖΑ ή εμένα τον ίδιο ότι θα πραγματοποιηθεί.

«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»

Εικόνα
Ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης έδωσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2017», με την οποία χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «Ανεπιθύμητο» στον Νομό Φλώρινας «Persona non grata». Ο κ. Τσίπρας έδωσε εξετάσεις προ ολίγων εβδομάδων και απέτυχε. Στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας, ένα συνέδριο - φιέστα, όχι μόνο δε δεσμεύτηκε σε κάτι αλλά δεν έκανε ούτε απλές ανακοινώσεις για τα μείζονα θέματα του Νομού Φλώρινας.

Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας- Για ακροδεξιές πρακτικές κάνει λόγω ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα
«Ανεπιθύμητο» στον Νομό Φλώρινας «Persona non grata» χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του στην Φλώρινα για τις εκδηλώσεις «ΠΡΕΣΠΕΣ 2017». Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης «ο κ. Τσίπρας έδωσε εξετάσεις προ ολίγων εβδομάδων και απέτυχε. Στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας, ένα συνέδριο - φιέστα, όχι μόνο δε δεσμεύτηκε σε κάτι αλλά δεν έκανε ούτε απλές ανακοινώσεις για τα μείζονα θέματα του Νομού Φλώρινας. Τίποτα για την κατασκευή του κάθετου άξονα Φλώρινα –Πτολεμαΐδα, τίποτα για το Πανεπιστήμιο Φλώρινας (επιστροφή του Τμ. Βαλκανικών Σπουδών ή δημιουργία καινούριου Τμήματος), τίποτα για τα θέματα ενέργειας». Για πολιτικό ατόπημα έκανε λόγω από την πλευρά του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κώστας Σέλτσας υπογραμμίζοντας ότι «σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα κανείς δεν μπορεί να απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κινείται ελεύθερα». Σημείωσε τέλος πως τέτοιες απαγορεύσεις παραπέμπουν σε

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017" ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017», οι οποίες διοργανώνονται από τον Δήμο Φλώρινας και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του.Έτσι, την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν παιδικό χοροθέατρο, σύγχρονο χορό, χιπχοπ και ρυθμική γυμναστική από την ομάδα «Ρυθμός και Κίνηση» της Γεωργίας Ιορδάνου.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΖΩΟΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, -2- περιπτώσεις ζωοκλοπής που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Φλώρινας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών ηλικίας 38 και 47 χρόνων. Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων φέρεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 10-08-2017 έως 16-08-2017, ο 47χρονος αφαίρεσε από αγροτικές περιοχές στη Φλώρινα, -26- κυψέλες μελισσών ιδιοκτησίας 78χρονου ημεδαπού και 52χρονης ημεδαπής, τις οποίες στη συνέχεια πούλησε στον 38χρονο.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΝΙΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα

ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΟΞΙΦ-FFC ARENA

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του ΟΞΙΦ – FFC ARENA στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας. Από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 (17:00 – 20:00 μμ) θα είναι ανοιχτό στο κοινό για γνωριμία και ξενάγηση στους χώρους του καθώς και για εγγραφές για Νέους και Παλιούς Αθλητές. Το ΟΞΙΦ – FFC ARENA είναι έτοιμο να υποδεχθεί εκτός από τους ξιφομάχους μας (ηλικίας από 6 έως 60 ετών), Τμήματα Παραδοσιακών Χορών, Ομαδικά Τμήματα Εκγύμνασης Ενηλίκων.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Εικόνα
Ο μικρός Κυριακιδης Ανδρόνικος 15 ετων από την Πτολεμαΐδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και χρειάζεται αίμα Α+ ,διότι δεν έχει βρει δότη για μεταμόσχευση και του κάνουν συνεχώς μεταγγίσεις. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δώσει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας για λογαριασμό του Ανδρονικου. Πηγή:anapodoi.blogspot.com

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΘΛΗΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή την 1η θέση στην κατηγορία Junior και την 3η θέση της γενικής κατάταξης που κατέλαβα στο διεθνή αγώνα Karditsa Cup που πραγματοποιήθηκε από τον όμιλο Πρακτικής Σκοποβολής Καρδίτσας την 29-07-2018, θα ήθελα να ευχαριστήσω: Τον πρόεδρο της Σ.Α.Λ.Φ. Κο Σταύρο Στάιο και τον προπονητή μου Κο Ηλία Μούλελη, γιατί ακούραστοι, μεθοδικοί και αποτελεσματικοί, ανέδειξαν σε ελάχιστο χρόνο το σύλλογό μας στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.  Τους συναθλητές μου, για το αθλητικό πνεύμα που επιδεικνύουν σε κάθε περίπτωση, αλλά και για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κο Κωνσταντίνο Μεσίνη για τη διαρκή ηθική και υλική του στήριξη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Εικόνα
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017, εκπρόσωποι φορέων του Δήμου Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, συνοδευόμενοι από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο.

AMYNTAIA 2017

Εικόνα
Τετάρτη 23/08/2017 Πάρκο Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου 19:00 «Καλοκαίρι μαζί» - δημιουργική απασχόληση παιδιών, - διαδραστικό παιχνίδι, - χορός, - παρουσίαση τεχνικών μάχης και παρουσίαση Kata (κάτα) απο την ομάδα Kyokushin( Κιόκουσιν )του γυμναστηρίου Oxygen. 20:00 «MUSIC AND COLOUR FESTIVAL» - χρωματοπόλεμος, - face painting

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ1 "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2017

ΠΡΕΣΠΕΙΑ 2017

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Εικόνα
Συνέντευξη του πρόεδρου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ» Κων. Καλδάνη,στην ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και στη Μουσική Παραγωγό Λένα Ελευθερίου για την εκδήλωση «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ» στο χώρο του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και την πρόθεση του να βρεθεί δίπλα στο πλευρό της συμπολίτισσας μας Γεωργίας που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα καθώς βρίσκεται σε κώμα εδώ και τρεις μήνες μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα Πηγή βίντεο: www.radioflorina.blogspot.gr

78 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Εικόνα
Δύο Αλβανοί, ηλικίας 22 και 31 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε δασική περιοχή της Κοτύλης στην Καστοριά, διότι μετέφεραν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους περισσότερα από 78 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται τρία άτομα.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Εικόνα
Επίθεση από αρκούδα δέχτηκε χθες το πρωί συνταξιούχος από την Φλώρινα στον κάμπο της Κλαδοράχης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίας είχε πάει για κυνήγι με άλλα άτομα, καθώς χθες ήταν η πρώτη μέρα κυνηγιού. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η αρκούδα ξεπήδησε μέσα από τα καλαμπόκια και του επιτέθηκε προκαλώντας του τραύματα.Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φλώρινας και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του και να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΤΕΝΝΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο ΠΑΣ Φλώρινα θα συμμετάσχει για 2η συνεχή χρονιά στα "Πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας" με τη διοργάνωση Τουρνουά Ποδοτέννις Ανεξαρτήτων Ομάδων. Την Πέμπτη 24/8/2017 το Νέο Πάρκο του Δήμου Φλώρινας θα διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσει για πρώτη φορά το ανερχόμενο άθλημα του Ποδοτέννις στην πόλη μας. Πάρε την παρέα σου κάντε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή σε ένα καθαρά τεχνικό άθλημα που δεν έχει το στοιχείο της προσωπικής μονομαχίας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ «ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ»

Εικόνα
Θλίψη, οργή, πίκρα. Πίκρα, θλίψη και οργή. Δυστυχώς ένας ακόμα εργαζόμενος -από αυτούς που καθημερινά «ζώνονται» με άκρατο επαγγελματισμό, αυταπάρνηση και αλτρουισμό και επιτελούν τη δουλειά τους υπό τις πιο ιδιαίτερες συνθήκες που ενδεχομένως να έχουν ποτέ καταγραφεί- προστέθηκε στη λίστα των θανόντων από εργατικό ατύχημα στη ΔΕΗ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας συγχαίρουν τον κ. Γραμμένο Βαγγέλη για την εκλογή του ως Πρόεδρου στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Ε.Π.Ο . Επίσης συγχαίρουν τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας κ. Αντωνιάδη Κων/νο για την εκλογή του ως Αναπληρωματικό μέλος της Ε.Π.Ο .

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΣΤΑ

Εικόνα
Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του μεγάλου Φλωρινιώτη ζωγράφου Κώστα Λούστα (1933-2014) θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα εκθέσεων της Πινακοθήκης Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» από 21 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017, τρία χρόνια μετά το θάνατό του.Ο «Αριστοτέλης» έχει την τιμή να υποδέχεται αντιπροσωπευτικά έργα του Κώστα Λούστα από την ιδιωτική συλλογή της οικογένειας τα οποία ανήκουν σε διάφορες περιόδους της πολύχρονης εικαστικής του δημιουργίας.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας θα δώσει ο Ερμής Αμυνταίου. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι μπροστά στο κοινό του θα δώσει τη Κυριακή στις 6 ο Ερμής Αμυνταίου αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας. Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου