Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 3, 2018

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ

Εικόνα

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 3V3 BASKETBALL

Εικόνα
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας διοργανώνει μαζί με το δημοτικό σχολείο Μελίτης, στην τελετή λήξης της σχολικής περιόδου, το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 3 v 3 BASKETBALL, με επίτιμο καλεσμένο τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ προπονητή του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν. Φλώρινας. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση του νέου συμβουλίου της ΝΟ.Δ.Ε.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Εικόνα
Ξεκινά την Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους -δικαιούχους και παρόχους- μέχρι την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 23:59.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ: 3-1 14΄ ΚΗΜΕΣ ΠΑΥΛΟΣ (ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 1-0 31΄ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-0 33΄ ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 2-1 36΄ ΒΙΔΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 3-1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν Ι Η 1. ΜΙΚΤΗ Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 4 1 17-7 12 2. Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 2 1 1 16-13 7 3. Τ.Σ.Φ. Κ. ΚΛΕΙΝΩΝ 2 1 1 11-8 7 4. Α.Τ. ΝΙΚΗΣ 2 3 14-17 6 5. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ 1 3 12-17 3 6. Τ.Σ.Φ./Α.Τ. ΠΡΕΣΠΩΝ 1 3 14-22 3 ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-06-2017 ΩΡΑ 18.30΄: Τ.Σ.Φ./Α.Τ. ΠΡΕΣΠΩΝ - Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΟΥΡΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΟΡΦΑΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Εικόνα
Τη φροντίδα τριών ορφανών αρκούδων που βρέθηκαν στη Βουλγαρία ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Πρόκειται για τρία αρκουδάκια (δύο αρσενικά και ένα θηλυκό), μόλις λίγων μηνών, που είναι αδέρφια και χάθηκαν για άγνωστο λόγο από τη μητέρα τους. Τα αρκουδάκια βρέθηκαν κοντά στο χωριό Batounci της Βουλγαρίας από κατοίκους του οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές άμεσα. Την φροντίδα τους ανέλαβε προσωρινά η φιλοζωική οργάνωση Four Paws που τα φιλοξένησε σε καταφύγιο για αρκούδες χορεύτριες στην Belitsa. Εκεί έμειναν για μερικές εβδομάδες σε ξεχωριστό χώρο από τα υπόλοιπα ζώα ώστε να μην έρχονται σε επαφή με ανθρώπους. Κατόπιν, η διεθνής οργάνωση επικοινώνησε με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ο οποίος έχει πλέον αναλάβει την φροντίδα τους για μερικούς μήνες με στόχο την επανένταξή τους στα βουνά της Βουλγαρίας, όπως άλλωστε ορίζει το διεθνές πρωτόκολλο.

Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Παιδικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας παρουσιάζει την παράσταση «Ο Ζωντανός υπολογιστής», που βασίζεται στον προβληματισμό της σχέσης των ατόμων με τα computers, σε μια εποχή όπου όλες οι έννοιες , αλλά και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, μοιάζουν εικονικές.

2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΤΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ "ΓΙΤΑΝΕΙΑ 2018" ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΣΟ ΤΗΣ ΓΕΦ

Εικόνα
Σημαντική επιτυχία της ΓΕΦ στους αγώνες στίβου «Γιτάνεια 2018» που διεξήχθησαν στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Ο αθλητής μας Χάσος Γρηγόρης βρέθηκε στη 2η θέση στο ύψος με την εξαιρετική επίδοση του 1,78μ. Να σημειωθεί ότι είχε την ίδια ακριβώς επίδοση με τον πρώτο, εξαιτίας όμως μιας άκυρης προσπάθειας βρέθηκε στη 2η θέση.

«ΧΆΛΚΙΝΟΣ Ο ΝΙΚΌΛΑΣ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΕΛΛΆΔΑΣ»

Εικόνα
Ικανοποιημένος ο Νικόλας Τσώκας από την εμφάνιση του στο Κύπελλο Ελλάδας το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο (66 συμμετοχές).Στους ίδιους αγώνες ο Στέργιος Τσώκας κατέκτησε την 7η θέση ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Δούδος στο ξίφος ασκήσεως (6ος) ολοκληρώνοντας την φετινή αγωνιστική περίοδο.

ESY – EASY SCHOOL FOR YOUNG STUDENTS: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Μέλη των τεσσάρων εταίρων-οργανισμών που συμμετέχουν στο έργο συναντήθηκαν από τις 18/06/2018 έως τις 20/06/2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας για την εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος ESY – Easy School for Young Students. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εργασίες του έργου και αποφασίστηκε η κατανομή των εργασιών που αφορούν την υλοποίηση του έργου ανάμεσα στους εταίρους.

ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εξασφαλίσαμε εκτάκτως την ταινία "SOLO: A STAR WARS SORY" και θα την προβάλλουμε την Πέμπτη 7/6 και την Παρασκεύή 8/6! Εξαιτίας του ιδιαίτερα φορτωμένου προγράμματος της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου, και προκειμένου να προβληθεί η ταινία "SOLO: A STAR WARS SORY", ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας "ΕΝΑΣ ΣΚΙΟΥΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΑΣ 2" την Πέμπτη 7/6. Αναλυτικά το τροποποιημένο πρόγραμμα προβολών από Τετάρτη 6/6 έως Παρασκευή 8/6 διαμορφώνεται ως εξής: ΠΕΜΠΤΗ 7/6 19.00: SOLO: A STAR WARS SORY 21.15: DEADPOOL 2 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/6: 21.00: SOLO: A STAR WARS SORY Solo: A Star Wars Story ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΛΟΥΣ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑΣ

Εικόνα
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση εντάσσονται στα συγχρηματοδοτούμενα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, στη ΣΑΕΠ 005/1 τα έργα: Αντιπλημμυρικά έργα Τ.Κ. Περδίκκα προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ Διευθέτηση κοίτης ποταμού Αλιάκμονα στη περιοχή Δασυλλίου Σκάλκης του Δήμου Άργους Ορεστικού, προϋπολογισμού 11.750.000 ευρώ Αποκατάσταση – διαχείριση του αποστραγγιστικού δικτύου του τέως έλους Χειμαδίτιδας, προϋπολογισμού 1.810.400 ευρώ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΗΞΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

Εικόνα
Την Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 και ώρα: 20.00 στην Αίθουσα Θεάτρου: Φ.Σ.Φ. “O Αριστοτέλης” θα πραγματοποιηθεί η συναυλία λήξης του χορωδιακού έτους 2017-2018 των Χορωδιών του «Αριστοτέλη», της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» και της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων. Μουσική Διεύθυνση: Σοφία Μούλη. Διδασκαλία Τμημάτων: Βασιλική Μαρκοπούλου, Σοφία Μούλη. Στο πιάνο συνοδεύουν: ο Ερωτόκριτος Καρύδης και η Ζαχαρούλα Αλέξη. Στο Τουμπερλέκι και στο Jembe συνοδεύει: ο Αναστάσιος Μπισδούνης. Στο Μεταλλόφωνο συνοδεύει: η Ζαχαρούλα Αλέξη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΨΟΓΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Εικόνα
Πολλές φορές και για πολύ σοβαρούς λόγους, έχουμε επικαλεστεί τον επαγγελματισμό και την άκρατη υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Τους εργαζόμενους που υπό δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες δεν φείδονται προσπαθειών και κόπων, προκειμένου να επιτελέσουν τα έργο τους στο ακέραιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΛΕΒΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών Θέμα: Μεγάλη καθυστέρηση στη δημοσίευση στο ΦΕΚ της σχετικής βεβαιωτικής πράξης αυτοδίκαιης άρσης του τμήματος της απαλλοτρίωσης που δεν συντελέστηκε στην κοινότητα Λεβαίας νομού Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Κύριε Υπουργέ, Με την ΚΥΑ 1041698/2252/0010/23-4-2009 κηρύχθηκε αναγκαστική απαλλοτρίωση (ΛΑΚ1) κτηματικής έκτασης 4.029.996 τ.μ. στις Τοπικές Κοινότητες Λεβαίας (Λακκιάς) και Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου της Π.Ε. Φλώρινας με σκοπό η ΔΕΗ να εκμεταλλευτεί το υπέδαφός της περιοχής. Η 1/2011 σχετική απόφαση του Μον. Πρωτοδικείου Φλώρινας καθόρισε την προσωρινή τιμή αποζημίωσης. Βάσει αυτής, η ΔΕΗ ΑΕ παρακατέθεσε σχετική αποζημίωση μόνο για έκταση 2.404.325 τ.μ. Για την υπόλοιπη έκταση των 1.625.671 τ.μ. για την οποία παρήλθε το διάστημα των 18 μηνών κατά το οποίο η ΔΕΗ ΑΕ δεν παρακατέθεσε αποζημίωση, προέκυψε αυτοδίκαιη άρση ως το άρθρο 11 του Ν. 2882/01 (ΚΑΑΑ) ορίζει.

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο επετειακός, διήμεροςαγώνας LIII«ASKLIPIOSCUP 2018» τον οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά. Από την Σ.Α.Λ. Φλώρινας συμμετείχαν οι ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας και Θανάσης Παλιογιάννης, οι οποίοι προετοιμασμένοι όπως πάντα, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός -κατά κοινή διαπίστωση- δύσκολου αγώνα και εδραιώθηκαν στις υψηλές θέσεις της Πρακτικής Σκοποβολής.  Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας,ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορία της Πρακτικής Σκοποβολής, PRODUCTIONOPTICS, καθιερώθηκε πλέον στην 1η θέση και σήκωσε για μια ακόμα φορά το κύπελλο. Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTIONμε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 4η θέση, πίσω από καταξιωμένους αθλητές της ελληνικής και της Διεθνούς σκοποβολής.  Για το Δ.Σ. ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ https://salflorinas.blogspot.com/

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ Τ.Κ. ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ

Εικόνα
Την Κυριακή 3/6/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου. Ο κ. Βουλευτής παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ναό Αγίου Χαραλάμπους και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργο Τσιβελεϊδη επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού ,συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν.

ΤΡΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εικόνα
Τρία δρομολόγια του ΟΣΕ δε θα πραγματοποιηθούν σήμερα αύριο και μεθαύριο από Φλώρινα για Θεσσαλονίκη και από Θεσσαλονίκη για Φλώρινα λόγω στάσης εργασίας & 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σήμερα δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Φλώρινα και από Φλώρινα για Θεσσαλονίκη το δρομολόγιο 82 στις 06:15 και το δρομολόγιο 86 στις 16:12.Στις 8 Ιουνίου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο και στις 9 ιουνιου δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο 82 από Φλώρινα για Θεσσαλονίκη στις 06:15.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Φλώρινα. Οι κάτοικοι της Φλώρινας και όχι μόνο συμμετείχαν ενεργά και ειρηνικά στο συλλαλητήριο για τη μη εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

8 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ 210 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
8 κιλά ηρωίνης και 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης βρέθηκαν σε μη λειτουργικό εργοστάσιο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσε ως χώρος αποθήκευσης «καβάτζα» ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Εικόνα
Τη διαφωνία του με τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία εξέφρασε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σέλτσας σημειώνοντας ότι δε θα οδηγήσουν πουθενά καθώς είναι μια αδιέξοδη πολιτική. Τόνισε δε ακόμα πως το θέμα του ονόματος θα πρέπει να είναι προς το συμφέρον και των δύο περιοχών χωρίς ο ένας να προσβάλει τη πολιτική, την ιστορία και τα πιστεύω του άλλου. Πήγη: www.ert.gr/news/florina

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ"

Εικόνα
«Θα παρευρεθώ στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται με αγαθές προθέσεις από ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των πολιτών της χώρας» τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Βουλευτής Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης αναφερόμενος στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται σήμερα στην Φλώρινα. Ο κ. Αντωνιάδης πρόσθεσε ακόμα πως «η Ν.Δ. εύχεται η κυβέρνηση να λύσει το θέμα όχι όμως να το ξεπουλήσει. Λέμε ναι σε μια σύνθετη ονομασία με συνταγματική αναθεώρηση στις επεκτατικές διαθέσεις της γειτονικής χώρας». Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ

Εικόνα
Με το σύνθημα «Το όνομα δεν είναι εταιρεία για να ξεπουληθεί όπως η ΔΕΗ» τα μέλη της επιτροπής αγώνα για το συλλαλητήριο στην Φλώρινα για τη Μακεδονία καλούν τους κατοίκους της Φλώρινας και των γειτονικών περιοχών να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας το μέλος της επιτροπής αγώνα και Γραμματέας του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος «Με το συλλαλητήριο θέλουμε να ακουστεί η φωνή του λαού και να εισακουστεί από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις». Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Εικόνα
Για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται σήμερα, 5 Ιουνίου, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) παρουσιάζει δύο ξεχωριστά παραδείγματα των μέτρων που λαμβάνει για την προστασία του περιβάλλοντος και της άγριας ζωής στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην ορνιθοπανίδα και την καφέ αρκούδα. Νούμερο ένα προτεραιότητα του ΤΑΡ είναι η ασφάλεια των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, ενώ δέσμευσή του παραμένει η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Για το λόγο αυτό εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Πολιτιστική Κληρονομιά.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 158 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΔΔΗΕ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ(158) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας). Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο Πίνακας Θέσεων

ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Εικόνα
Η υπομονή, η αυτοσυγκέντρωση και ο προγραμματισμός είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για όσους ετοιμάζονται να «ριχτούν στη μάχη» των Πανελληνίων εξετάσεων. Μετά από μία κοπιαστική διαδρομή στα θρανία, οι μαθητές της 3ης Λυκείου είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να ζωντανέψουν το όνειρό τους. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εύχεται ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018

Εικόνα
Συναδέλφισσες / συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, ο κλάδος μας αν και ο πολυπληθέστερος των δημοσίων υπαλλήλων, μέχρι σήμερα δεν έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας παιδιών σε κατασκηνώσεις όπως οι περισσότεροι άλλοι κλάδοι. Θεωρούμε, ότι στις σημερινές συνθήκες, η εξασφάλιση κατασκηνώσεων για τα παιδιά των καθηγητών και των καθηγητριών αποτελεί αναγκαιότητα αλλά και μια πράξη αλληλεγγύης και στήριξης προς τους συναδέλφους/ισσες και ιδιαίτερα τους νεότερους (που έχουν και μικρότερα παιδιά) και που το εισόδημά τους έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Ε.Κ.Φ.:ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινά σήμερα Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019. Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από όλους τους ενδιαφερόμενους -δικαιούχους και παρόχους- μέχρι την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 23:59.Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 11 Ιουλίου 2018 έως τις 10 Ιουλίου 2019 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εικόνα
Με στόχο την αναβάθμιση του χώρου της Έρευνας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και τις προκλήσεις της εποχής, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ήδη από τις αρχές του 2017, ανακοίνωσε την πρόθεση του για ενοποίηση και αναβάθμιση του χώρου της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με συμπράξεις Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ.Φ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Εικόνα
Την ώρα που η, επιβαλλόμενη και ασφυκτικά ελεγχόμενη από ξένα κέντρα, διπλωματική «διαπραγμάτευση» της Ελλάδας με το γειτονικό κράτος των Σκοπίων βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο, με τους πολιτικούς μας να υποχωρούναπό τις -ούτως ή άλλως, εξ αρχής περιορισμένες- «κόκκινες» γραμμές που είχαν τεθεί,ο ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», εμμένει στην, από 14ης Ιανουαρίου 2018, ανακοίνωσή του και, συμμετέχοντας στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Φλώρινας, στις 6 Ιουνίου 2018, ταυτόχρονα με ανάλογα Συλλαλητήρια, σε πολλές πόλεις της Πατρίδας μας, δηλώνει: 1. Απορρίπτουμε την εκχώρησητης ονομασίας του όρου «Μακεδονία» στο γειτονικό κράτος υπό οποιαδήποτε μορφή (ως συνθετικού ή ως γεωγραφικού προσδιορισμού). Η θέση αυτή, επαναλαμβάνουμε, διατυπώνεται χωρίς κανένα πάθος, μίσος ή εκδικητικότητα (ακόμα και για όσους κάποτε επιβουλεύτηκαν την πατρώα Μακεδονική γη), διότι απορρέει από την πεποίθησή μας ότι σήμερα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να επιτευχθεί μία λύση

185 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2020(VIDEO)

Εικόνα
Συνεχίζεται ο κύκλος των ενημερωτικών ημερίδων που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων και εθνικών αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς και για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων και των ευκαιριών χρηματοδότησης νέων έργων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014 - 2020. Την Παρασκευή 01 Ιουνίου έλαβε χώρα η ενημερωτική ημερίδα που αφορά στον Δήμο Φλώρινας και τον Δήμο Αμυνταίου, στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας.

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2018: «ΤΟΠΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ: Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΠΕΤΡΩΝ»

Εικόνα
«Τοπία συμβίωσης: ο Αρχαιολογικός χώρος και η λίμνη Πετρών» Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η ΕΦ.Α Φλώρινας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας, διοργανώνουν στις 7 και στις 8 Ιουνίου 2018 στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών Αμυνταίου δράση με θέμα «Τοπία συμβίωσης: ο Αρχαιολογικός χώρος και η λίμνη Πετρών». Η δράση περιλαμβάνει θεματική ξενάγηση-περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών Αμυνταίου από την δρ. αρχαιολογίας- μουσειολόγο της Εφ.Α Φλώρινας ΕλπινίκηΝαούμ,στη συνέχεια πεζοπορία στη λίμνη Πετρών και ενημέρωση από τον Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας.Το μοναδικό τοπίο των Πετρών Αμυνταίου αποτελεί ιστορικά μια σύνθεση φυσικών και πολιτιστικών μορφών και διαδικασιών.Μέσα από τη δράση επιδιώκεται η γνωριμία με τον αρχαιολογικό χώρο και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής των Πετρών, η συνειδητοποίηση της στενής σχέσης τους και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα προστασίας, ανάδειξης και διάσωσης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Ώρα εκδήλωσης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ" ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους και Τοπικών Μονών Φλώρινας «Ο Άγιος Πα’ι’σιος» ανακοινώνει την ομόφωνη απόφασή του να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στη Φλώρινα Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στην Φλώρινα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Παράλληλα καλεί όλα τα μέλη του να πλαισιώσουν με τη συμμετοχή τους το συλλαλητήριο αυτό.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ"

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Γυναικών Φιλώτα και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» σας προσκαλούν την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 στο καφέ «Caprise» στον Φιλώτα , στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ο Καρκίνος του Μαστού και η σημασία του προληπτικού ελέγχου». Ομιλητής: ιατρός Νικόλαος Τσάγιας, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος, Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

5 ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Σε συνέχεια του προγράμματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εφαρμόζει ο Δήμος Αμυνταίου για όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, πέραν των σημάνσεων, εμβολιασμών και στειρώσεων που ήδη υλοποιούνται, ειδικότερα για την πόλη του Αμυνταίου δημιουργήθηκαν 5 πιλοτικά σημεία παροχής τροφής και νερού για τα αδέσποτα της πόλης.Τα σημεία αυτά έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να πληρούνται οι συνθήκες υγιεινής (όπως π.χ. τσιμεντένιο δάπεδο για εύκολο πλύσιμο), ενώ ταυτόχρονα πληρούνται οι συνθήκες ευζωίας των ζώων (όπως π.χ. κατάλληλα δοχεία τροφής και νερού).Σε αυτά τα ειδικά σημεία (ακολουθεί σχετικό διάγραμμα) υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου σε συνεργασία με τα μέλη του φιλοζωικού σωματείου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», θα φροντίζουν για την καθαριότητα αλλά και την συνεχή παροχή τροφών και νερού.

ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα
Ἀπό τό Ἱερό Προσκύνημα Ἀναλήψεως Κυρίου Τοπικῆς Κοινότητας Ἁγίου Βαρθολομαίου Φλωρίνης ανακοινώνεται τό πρόγραμμα τῶν Ἱερῶν ἀκολουθιῶν πού θά πραγματοποιηθοῦν σ᾿ αὐτό ἀπό 04/06/2018 ἕως καί 25/06/2018. ΗΜΕΡΑ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Δευτέρα - 04/06/2018 6μμ Παράκληση μέ Σύντομο Κήρυγμα Δευτέρα - 11/06/2018 6μμ Παράκληση μέ Σύντομο Κήρυγμα Δευτέρα - 18/06/2018 6μμ Παράκληση μέ Σύντομο Κήρυγμα Δευτέρα - 25/06/2018 6μμ Παράκληση μέ Σύντομο Κήρυγμα

3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ - EPICAH

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Συνάντησης του Δικτύου Εμπλεκόμενων Μερών στο πλαίσιο υλοποίησης του Διακρατικού Προγράμματος EPICAH «Αποτελεσματικότητα των εργαλείων πολιτικής για τη διασυνοριακή προαγωγή της κληρονομιάς» που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG EUROPE. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 π.μ.στα γραφεία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με τη συμμετοχή ενός αξιόλογου αριθμού εκπροσώπων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι συμμετέχουν ήδη στο τοπικό δίκτυο εμπλεκόμενων μερών του έργου Epicah.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τη μέγιστη τιμή γνωρίζει από σήμερα η Χρυσή Φωτιάδου, αλλά και η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας. Η Φλωρινιώτισα αθλήτρια κλήθηκε ως βασική στην Εθνική Ελλάδας των κορασίδων και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαΐκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Ρουμανία. Για την Χρυσή αποτελεί σαφώς η μεγαλύτερη επιτυχία της ως αθλήτρια μέχρι σήμερα και έρχεται ως αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχει καταβάλει τα τελευταία χρόνια. Για τις ΣΑΡΙΣΕΣ και τη Φλώρινα είναι επίσης μεγάλη επιτυχία να έχει μία αθλήτρια στην εθνική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι σπάνια συμμετέχουν στις εθνικές του αθλήματος παιδιά εκτός από την Αθήνα. Για τον προπονητή της επίσης, Λίβιου Πρεντοάικα είναι μεγάλη η επιτυχία και δείχνει το υψηλό προπονητικό του επίπεδο που οδηγεί τα παιδιά μας όλο και πιο ψηλά. Η Χρυσή θα συμμετέχει αρχικά στο κλιμάκιο της Εθνικής στην Αθήνα, όπου για έναν μήνα θα κάνει εντατικές προπονήσεις με τον προπονητή της Εθνικής Κων/νο Κωστόπουλο και στη συνέχεια θα συμμετέ

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ Σ.Ε.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Ορειβατών Φλώρινας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 30ης Μαΐου 2018 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 30η Μαΐου 2018 είναι η εξής: Πρόεδρος: Τσιώτας Ιωάννης Αντιπρόεδρος: Καραγιάννης Ηλίας Γ.Γραμματέας: Όροβας Χρήστος Ταμίας: Θεοδωρίδης Αθανάσιος Έφορος ορειβασίας – αναρρίχησης: Καραϊσκάκης Αντώνιος Έφορος καταφυγίων και διαχείρισης υλικών: Ναλπαντίδης Νικόλαος Έφορος πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων: Δημητρίου Ιωάννης Με εκτίμηση Για το Δ.Σ

Ε.Κ.Φ.: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2018 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 16/15-5-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τριάντα επτά (37) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π. ( Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε΄).

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εικόνα
Σε 13 πόλεις θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία την Τετάρτη, 6 Ιουνίου στις 19.30, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.Μεταξύ αυτών και η Φλώρινα με το συλλαλητήριο να γίνεται στη κεντρική πλατεία της περιοχής με τη συμμετοχή των Μακεδονικών και όχι μόνο οργανώσεων.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΡΑΣ

Εικόνα
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Α. Έχοντας υπόψη: α) Τα άρθρα 9,10,47,52 Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. β) Την υπ’ αριθ. οικ. 43579 από 21-03-2018 (ΑΔΑ: 6ΠΧΞΟΡ1Γ-Ν91) απόφαση με το συνημμένο σε αυτή χάρτη μας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας/Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών, έγκρισης μέτρων ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών του εν θέματι έργου. γ) Την υπ’ αριθ. 19202/472 από 01-03-2018 έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας/Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών/Διεύθυνση Τεχνικών Έργων (ΕΔΡΑ)/Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων. δ) Την από 26-03-2018 αίτηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Φλώρινας με τα συνημμένα σ’ αυτή έγγραφα.

ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΗΚΟΟΥ Π.Γ.Δ.Μ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ

Εικόνα
Για λαθρεμπορία συνελήφθη 41χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ.  στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας σε συνεργασία με το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων Κιλκίς.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(VIDEO)

Εικόνα
Ξεκίνησαν την λειτουργία τους για την θερινή περίοδο τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Φλώρινας, καθώς τοποθετήθηκαν στους σταθμούς ποδηλάτων την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018. Τις διαδικασίες τοποθέτησης επέβλεψε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπαρδάκα, όπου σε δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος είπε: «Μετά την ολοκλήρωση των επισκευών των ποδηλάτων, αλλά και των σταθμών τους, και δεν σας κρύβω, ότι υπήρξαν πολλοί βανδαλισμοί τόσο στα κοινόχρηστα ποδήλατα, όσο και στις θέσεις στάθμευσής τους, αλλά και στις οθόνες των σταθμών, από το Σάββατο 02 Ιουνίου 2018, θα λειτουργήσουν τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου. Έτσι την Κυριακή 03 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα ποδηλάτου, ο Δήμος Φλώρινας, θα έχει στην διάθεση του κοινού, τα δημοτικά ποδήλατα».