Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 53 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

53χρονος ημεδαπός για κλοπή συνελήφθη στην Ποντοκώμη Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη γιατί κατελήφθη από 35χρονο ημεδαπό να αφαιρεί ανταλλακτικά αυτοκινήτων, συνολικής αξίας δύο χιλιάδων ευρώ (2000€) περίπου, από αποθήκη καταστήματος ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται στην Ποντοκώμη Κοζάνης.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στο 11ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης-Λάρισας , Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ( μπετονιέρα) που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

ΕΚΣΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. για τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φλώρινας το διήμερο 4 και 5 Ιουνίου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και για το Φεστιβάλ Φυσικών Επιστημών θα δοθει  την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015, ώρα 11.00 – 12.00 πμ.  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου του Διοικητηρίου Φλώρινας.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 29-05-2015 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 Ε.Α.Υ.Φ. (ΦΩΤΟ)

Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ:  1-1
30΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ)  1-0
50΄ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ)  1-1

ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 55ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν 55χρονο ημεδαπό, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας στον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ιωάννη Τσιρώνη με ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για την επιβολή μέτρων αντιμετώπισης της αυξητικής τάσης της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας.»

Η αυξητική τάση της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας πάνω από το προβλεπόμενο όριο των 515,50 μ. και των προβλημάτων, που δημιουργούνται λόγω της ανόδου στις παραχωρημένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις των ακτημόνων της περιοχής, επιφορτίζει την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας με την ευθύνη αντιμετώπισης του φαινομένου, κατά τρόπο ώστε, αφενός να προστατευτούν οι εκτάσεις, που με νόμιμους τίτλους έχουν παραχωρηθεί στους ακτήμονες, αφετέρου να διατηρηθεί η στάθμη της λίμνης στο προσδιορισμένο υψόμετρο για περιβαλλοντικούς λόγους αλλά και για λόγους προστασίας των υπαρχουσών υποδομών.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού-Αθλητισμού και το ΝΠΠΔΔ-ΚΠΑΠΑ του Δήμου Φλώρινας καλεί όλους τους πολιτιστικούς, αθλητικούς, κοινωνικούς συλλόγους και σωματεία, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσουν συμμετοχή για τα «Πολιτιστικά Δρώμενα «Καλοκαίρι 2015».

ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 18 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού για κλοπή και σε βάρος τριών ημεδαπών (18, 54 και 51 χρονών) για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σχηματίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας . Μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 18χρονος την 27-03-2015 το απόγευμα αφαίρεσε από 71χρονη ημεδαπή στη Φλώρινα, μία τσάντα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα καθώς και ότι την 13-04-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες εντός κέντρου διασκέδασης στη Φλώρινα αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ, από 19χρονη ημεδαπή.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ- BΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ – ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ-ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ “ΣΗΨΗΣ” ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ύπαρξη και λειτουργία κυκλώματος μετακίνησης και νομιμοποίησης λαθρομεταναστών, στο οποίο εμπλέκονται στελέχη τόσο της Αστυνομίας, όσο και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών,σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων. Μάλιστα λαμβάνοντας υπόψιν, μάλιστα, αποκαλύψεις των Wikileaks, στις οποίες Αμερικανοί αξιωματούχοι έκαναν λόγο για κατάπτωση των υπηρεσιών ασφάλειας της Ελλάδας,πρόκειται για ένα κύκλωμα που προσπαθεί να προστατεύσει τα ανώτερα κλιμάκιά του, και, φυσικά, τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτά.Ενδεχομένως, οι συνεχείς αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα δουλεμπόρων Αστυνομικών και στελεχών της ΕΥΠ, δύνανται να δημιουργούν και μείζον πρόβλημα σε ήδη υπάρχουσες – εν εξελίξει- επιχειρήσεις της ΕΥΠ που αφορούν την συλλογή πληροφοριών μέσα από συγκεκριμένες ομάδες των οποίων οι δραστηριότητες δεν συνάδουν με τη νομιμότητα και έχουν σχέση με δίκτυα διακίνησης λαθρομεταναστών που εδρεύουν στην Τουρκία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κ. Μπίρος Στέφανος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη  2 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ. στα Γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.
Σχετικά με τις συναντήσεις στην Αθήνα, τις πρωτοβουλίες και ενέργειες της Π.Ε. για έργα, τον κάθετο οδικό άξονα, τα αρδευτικά και τους αναδασμούς.

5η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ"-ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ- ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο Σύλλογος Γόνων Βράχου σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις της 5ης κολυμβητικής συνάντησης «Λίμνη Βράχου» - ποδηλασία – ορειβασία και του 1ου αγώνα προσανατολισμού – orienteering Οντρίων, που θα πραγματοποιηθούν στις 30 και 31 Μαΐου 2015. Το Σάββατο, 30 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν:
• 1ος αγώνας προσανατολισμού - orienteeringΟντρίων στη περιοχή της λίμνης Βράχου (εκκινήσεις από 17:00 έως 19:00),
• σεμινάριο μανιταρογνωσίας από το Σύλλογο Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας, με γευστική δοκιμή εδεσμάτων από μανιτάρια (στις 20:30΄) και
• υποδοχή συμμετεχόντων και επισκεπτών, συνοδεία μουσικής (στις 21:30΄).
Την Κυριακή, 31 Μαΐου, στις 13:00΄ θα ξεκινήσει ο κολυμβητικός περίπλους.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Με στόχο το συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζει η λίμνη της Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ακούστηκαν όλες οι απόψεις, έγινε ιεράρχηση των ζητημάτων που ανακύπτουν και πάρθηκαν αποφάσεις, αυτή τη φορά με χρονοδιάγραμμα, ώστε ο καθένας με τις δεσμεύσεις του να αναλάβει και τις ευθύνες και τις πρωτοβουλίες του.Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης σημείωσε: «Ολιγωρίες επί σειρά ετών, αστοχίες και μελέτες επί μελετών που γινόταν αλλά δεν επίλυαν το πρόβλημα, μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση».

Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ":ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Το Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", συμμεριζόμενο τη χαρά όλων των Φλωρινιωτών, εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στον π. Ιουστίνο Μπαρδάκα, που εξελέγη σήμερα Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μητροπολίτης Ιουστίνος θα επιτελέσει έργο θαυμαστό, τηρώντας τις παρακαταθήκες που έλαβε "παρά τους πόδας" του Μητροπολίτου μας π. Θεοκλήτου,  πνευματικού τέκνου του αειμνήστου π. Αυγουστίνου, και κάνοντας την ακριτική μας Φλώρινα περήφανη για τον εκλεκτό της γόνο.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Ε.Κ.Φ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΕΕΚΕ ΓΙΑ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Αlco, το χρονικό διάστημα 18-25 Φεβρουαρίου και αφορά τις τάσεις κατανάλωσης των μισθωτών στην Ελλάδα.
Στην έρευνα γίνεται και καταγραφή της διαχρονικής εξέλιξης των μισθών , των γενικότερων κριτηρίων που ορίζουν την καταναλωτική συμπεριφορά των μισθωτών, ενώ διαπιστώσεις καταγράφονται και για την κατανάλωση στην πιο σημαντική εποχικά κατηγορία, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΠΟΣΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ευχαριστώ τους αγαπητούς συναδέλφους μου, του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας και του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, για την ηθική στήριξη που μου πρόσφεραν στις δύσκολες στιγμές της ασθένειας και του θανάτου του πατέρα μου. Επίσης, ευχαριστώ για το ποσό που πρόσφεραν αντί στεφάνου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πόγα Ναθαλία

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Αναστασίου Πόγα,  πατέρα της συναδέλφου Ναθαλίας Πόγα. Αντί στεφάνου δόθηκε χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Σύλλογος Καθηγητών
του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ: ¨ΑΦΑΝΤΗ¨ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Τ5 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

Έκπληξη και απορία μας δημιουργεί το γεγονός ότι η κατά τα άλλα πολυπόθητη προκήρυξη θέσεων τακτικού  προσωπικού αορίστου χρόνου στη ΔΕΗ (3κ/2015) δεν περιλαμβάνει την ειδικότητα Τ5 (χειριστές TABER) που αποτελεί μία από τις πιο νευραλγικές ειδικότητες που σχετίζεται άμεσα με την σωστή/αποτελεσματική  λειτουργία των Ορυχείων.
Μας προκαλεί έκπληξη και απορία το γεγονός ότι προφανώς η Γενική Διεύθυνση Ορυχείων δεν μερίμνησε και δεν ζήτησε να συμπεριληφθεί στην προκήρυξη (που έχει αποσταλεί στον ΑΣΕΠ και θα πάρει ΦΕΚ τις επόμενες ημέρες) η συγκεκριμένη ειδικότητα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΠΑΛΑΒΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ¨ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ¨ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ

Ανένδοτο στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και συνεχίζει το Σωματείο ώστε να παταχθούν τα φαινόμενα και οι συνθήκες που δημιουργούν επισφαλείς καταστάσεις τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την ίδια την Επιχείρηση, το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συνεχίζει τον κύκλο των επαφών του με αυτοδιοικητικούς παράγοντες, θεσμούς και στελέχη της ΔΕΗ Α.Ε.

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Γ.Ν.Φ. ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ Γ.ΠΡΩΙΝΑ

Από τα πρακτικά της 19ης τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ. του Γ.Ν.Φ.
Φλώρινα, σήμερα 28-5-2015 ημέρα  Πέμπτη και ώρα12.00στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δ. Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» που συγκροτήθηκε με την υπ' αριθ.ΔΥ1δ/Γ.Π8792/18-2-2014  απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, περίληψη της οποίας δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 94/21-2-2014 και την υπ΄αριθμ. Υ10β/Γ.Π.οικ.116744/13/27-1-2014 απόφαση του Υπουργού  Υγείας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης  η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 42/31-1-2014 (τεύχη Υ.Ο.Δ.Δ), μετά από έγγραφη πρόσκληση της προέδρου του Δ.Σ κας Κετσετζή Παρασκευής.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 450 ΑΤΟΜΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.).
Για τις θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης δείτε εδώ:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Ο Αρχιμανδρίτης Ιουστίνος Μπαρδάκας γεννήθηκε στη Μελίτη Φλωρίνης το 1969. Είναι γόνος προσφύγων Μικρασιατών, ενώ η οικογένειά του προσέφερε στην πατρίδα δύο θύματα κατά τον ένδοξο Μακεδονικό Αγώνα. Επεράτωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στη Φλώρινα και εισήχθη στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., από την οποία αποφοίτησε το 1991 με τον βαθμο "ΑΡΙΣΤΑ".

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ Γ.ΠΡΙΩΝΑ

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο Γιώργος Πριωνάς δεν είναι πια κοντά μας. Για όσους των γνωρίσαμε, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη λύπη μας για τον απροσδόκητο χαμό του. Υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος, αρχές και αγωνιστικότητα. Γεμάτος αγάπη για τον τόπο και κυρίως τους ανθρώπους του. Ειδικά για μένα, ένας αδελφικός φίλος.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Στο πλαίσιο του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α') που έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015, που είχε προθεσμία υποβολής των αιτήσεων την 26η Μαΐου 2015 παρατείνεται με βάση την ΠΟΛ 1110(ΦΕΚ 946/Β'/26-5-2015) μέχρι και την 26η Ιουνίου 2015.Οι οφειλέτες του Δήμου Πρεσπών που δεν έχουν κάνει ήδη χρήση των σοβαρών πλεονεκτημάτων της ρύθμισης αυτής καλούνται να το πράξουν μέχρι την ημερομηνία αυτή.

ΤΟ RALLY GREECE OFFROAD 4X4 ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ 29-31 ΜΑΪΟΥ

Με γοργους  ρυθμούς η προετοιμασία για τον αγώνα οχημάτων εκτός δρόμου 4Χ4 σε δρόμους κλειστούς για την κυκλοφορία, Rally Greece Offroad 4X4 - 2015 η εκκίνηση του οποιου γινεται από τα Γρεβενά.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 28-05-2015 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. 8Χ8 Ε.Α.Υ.Φ.

Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. – Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ: 6-3
3΄   ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)  1-0
10΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)  2-0
12΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)  3-0
17΄ ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ)  3-1
29΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)  4-1
31΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)  5-1
39΄ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.)  6-1
46΄ ΜΠΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ)  6-2
49΄ ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ)  6-3

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 36. ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Δικογραφία σε βάρος 36 χρονου ημεδαπού, για απάτη σχηματίστηκε στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. Συγκεκριμένα 45χρονος ημεδαπός κατήγγειλε, ότι ο 36χρονος τον εξαπάτησε πείθοντας τον κατόπιν τηλεφωνικών επικοινωνιών να καταθέσει την 13-05-2015 το χρηματικό ποσό των 4.100€, ως προκαταβολή για την εισαγωγή-αγορά ενός αγροτικού ελκυστήρα (τρακτέρ) από την Αγγλία, τον οποίο ο παθών είχε επιλέξει από ιστοσελίδα του διαδικτύου.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Πέντε αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (36, 21, 28, 21, και 18 χρονών) για παράβαση του νόμου περί αυτοκινήτων και περί Εθνικού τελωνειακού κώδικα κατά περίπτωση συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σας γνωρίζουμε τη σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 22ας Μαΐου 2015 και συγκροτήθηκε σε σώμα την 26η Μαΐου 2015.

ΔΙΗΜΕΡΟ WORKSHOP ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στις εργασίες του 2ήμερου (29-30 Μαΐου 2015) workshop με τίτλο: "Networking on Best Practices (BPs) for Mediterranean Grassland Habitat Types (Rangelands)" το οποίο υποστηρίζεται από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πρεσπών. Το workshop θα λάβει μέρος στο Θεματικό Κέντρο Πύλης του Φορέα Διαχείρισης.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Σας προσκαλούμε στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης για ένα ταξίδι στο πρόσφατο παρελθόν, με τη βοήθεια των φωτογραφιών που υπάρχουν στην έκθεση «Διαδρομές στην Ιστορία». Αυτή την εποχή η φύση στα 1450 μέτρα του Πάρκου προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα καθώς τα ψηλά δένδρα συνδυάζονται με λιβάδια γεμάτα αγριολούλουδα σε μια φανταστική ποικιλία χρωμάτων.
Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι και θα γίνουν το Σάββατο 30 Μαΐου, την Κυριακή 31 Μαΐου και τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Σεβασμιότατε,
Με ανείπωτη χαρά και ενθουσιασμό σας εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Η ανάδειξή σας από την Ιερά Σύνοδο στην ξεχωριστή αυτή θέση, δείχνει ότι στο πρόσωπό σας αποτυπώνονται όλες οι αξίες και οι αρχές που πρέπει να διέπουν έναν Μητροπολίτη αλλά και οι ποιμαντικές σας ικανότητες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Π.Δ.Μ. ΣΤΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDEAT

Στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος MedEat που αφορά σε μια διακρατική συνεργασία μεταξύ 18 Ομάδων Τοπικής Δράσης από 4 χώρες (Πορτογαλία, Ιταλία, Κύπρος και Ελλάδα), με βασική επιδίωξη την ανάπτυξη τοπικών, ενδοπεριφερειακών και διακρατικών δράσεων συλλογικού ενδιαφέροντος, για την επίτευξη συνεργιών και τη δημιουργία ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας-Πολιτισμού-Τουρισμού, Π. Τσότσος, συμμετείχε στην τελική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε (22. - 23.05.2015) στην Tropea Καλαβρίας, Ιταλία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Ε.Α.Υ.Φ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ BENJAMIN FRANKLIN ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΚΟΥΛΕΚΑ

Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην μαθήτρια της Α΄ Λυκείου ΓΚΟΥΛΕΚΑ Αγάπη, κόρη του συναδέλφου μας ΓΚΟΥΛΕΚΑ Ευάγγελου, η οποία επιλέχθηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. κατόπιν κατάθεσης βιογραφικού, γραπτών εξετάσεων και προφορικής συνέντευξης, να είναι μία από τους δύο μαθητές από την Ελλάδα και τριάντα πέντε από όλη την Ευρώπη, που θα λάβει την υποτροφία BENJAMIN FRANKLIN και θα παρακολουθήσει μαθήματα για ένα μήνα στο Πανεπιστήμιο WAKE FOREST στη Βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΚΘΕΤΩΝ- ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΩΝ

Ερωτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: Επανεξέταση του καθεστώτος ασφάλισης των επαγγελματιών εκθετών-πωλητών λαϊκών αγορών κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Ι.Αντωνιάδης.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 27-05-2015 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 Ε.Α.Υ.Φ.

-Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ – Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ: 4-9
8΄    ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 0-1
14΄  ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 0-2
15΄  ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ)  1-2
17΄  ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 1-3
22΄  ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 1-4
25΄  ΓΙΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 1-5
31΄  ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 1-6
37΄  ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 1-7
42΄  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 2-7
46΄  ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 3-7
51΄  ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 4-7
53΄  ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 4-8
55΄  ΓΙΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ) 4-9

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ- ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ "ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

Συνέντευξη εκπαιδευτικού, θεατρολογου και συγγραφεως κ. Πηνελόπης Βασιλειάδου στην ΕΡΑ Φλώρινας και στην Θωμαη Αδαμου για τη συγγραφή του μυθιστορηματος Κουρσαρος της Ανατολής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΥΛΕΥΡΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ.κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Εψηφισμένο Μητροπολίτη κ. Ιουστίνο Μπαρδάκα για την εκλογή του από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σε μια κρίσιμη εποχή ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους εκπροσώπους του Θεού, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 8 ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΦΙΛΩΤΑ

To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ο ΑΗΣ Αµυνταίου-Φιλώτα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη οκτώ (08) εκτάκτων ηµεροµισθίων ανειδίκευτων εργατών, µε σύµβαση εργασίας ορισµένου χρόνου (60 ηµεροµίσθια), για την κάλυψη εποχικών η παροδικών αναγκών του Σταθµού.
Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ" ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ.κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και Πέριξ Εν Φλωρίνη "Η Ελπίς" εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήριά του στον Εμψηφισμένο Σεβασμιότατο κ. Ιουστίνο Μπαρδάκα για την εκλογή του ως νέου Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ.κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Με αφορμή την εκλογή σας στη θέση του Μητροπολίτη Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, εκφράζω τα εκ βαθέων θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια και εύχομαι ολόψυχα στη Σεβασμιότητά σας την από Θεού ενίσχυση για το τόσο σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και ποιμαντορικό έργο που αναλαμβάνετε.
 Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, εν μέσω των πολυάριθμων δοκιμασιών που βιώνουμε, σας δηλώνω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους ποιμενάρχες, που αναδεικνύουν και προβάλλουν την ουσία και το πνεύμα του Χριστιανισμού.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

Άλλη μια σημαντική υπόθεση παιδικής πορνογραφίας εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού.Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη ψηφιακή ανάλυση πληροφοριακού υλικού, προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης φέρεται να κατέχει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην οικία του, αρχεία (εικόνες και βίντεο) με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, εκ των οποίων και αρκετά με ανηλίκους κάτω των 15 ετών.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ 72 ΩΡΩΝ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εφιστά την προσοχή των πολιτών, και ιδίως των γονέων, αναφορικά με φαινόμενο, το οποίο αποκαλείται "Game of 72" («Παιχνίδι των 72 ωρών»).Το εν λόγω «παιχνίδι» φέρεται να λαμβάνει χώρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ εφήβων, οι οποίοι προκαλούν ο ένας τον άλλον, να εξαφανιστούν από το σπίτι τους, χωρίς καμία επικοινωνία για 72 ώρες.Ειδικότερα, το επικίνδυνο αυτό διαδικτυακό «παιχνίδι» φέρεται να ξεκίνησε από τη Γαλλία, όπου 13χρονη η οποία εξαφανίστηκε από την οικία της για 72 ώρες, δήλωσε ότι προσπαθούσε να ανταποκριθεί στο «παιχνίδι - πρόκληση των 72 ωρών».

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ 26-05-2015 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8Χ8 Ε.Α.Υ.Φ.

-Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 3-2
44΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 1-0
49΄ ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 2-0
55΄ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ) 3-0
59΄ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 3-1
60΄ ΠΕΪΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ) 3-2

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Αγαπητέ Περιφερειάρχη,
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η επαναπόδοση στην τοπική κοινωνία των εδαφών που κατέχει η ΔΕΗ είναι το υπ’ αρίθμ. ένα αναπτυξιακό ζήτημα της Δυτικής Μακεδονίας.
Η γη και οι άνθρωποι είναι οι δύο θεμελιώδεις αναπτυξιακοί πόροι κάθε τόπου.
Το θέμα των εκτάσεων που κατέχει η ΔΕΗ έχει μια πολυπλοκότητα από την ίδια τη φύση της εξορυκτικής δραστηριότητας και έγινε ακόμα πιο σύνθετο από το 2001 οπότε η ΔΕΗ ενέγραψε στο χαρτοφυλάκιό της τις εκτάσεις που τότε κατείχε.

Ο.Ε.ΝΕ.Φ.: ΠΑΙΧΝΙΔΑΓΩΓΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ"

Ο Όμιλος  Ενεργών Νέων Φλώρινας έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή των νέων σε δράσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος και την ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ψυχική υγεία, οργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά το «Παιχνιδαγωγείο: Από την Ιδέα στην Έκφραση», ένα διήμερο δράσεων γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους. Το διήμερο 29 – 30 Μαΐου είναι αφιερωμένο στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Υπέρ αναπαύσεως του βασιλέως Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου και των συν αυτώ μαρτυρικώς πεσόντων ηρωικών υπερασπιστών της Πόλεως κατά την Άλωση του 1453.
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015, ώρα 9,00 μ.μ., Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Φλωρίνης.
Πρωτοβουλία Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης"

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Διακοπη ηλεκτροδότησης στη Τοπική Κοινότητα Φλάμπουρουτου Δήμου Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τέταρτη 27 Μαϊου. λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών κατασκευών. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί  από 08:30 έως 10:30, τμήμα Τοπικής Κοινότητας Φλάμπουρου, είσοδος χωριού
Φλώρινα.

“The S-Factor into Eurovision 2015” στο Newland Park του Buckinghamshire της Αγγλίας!

Ως εκπρόσωποι του Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά προγράμματα, το “S-Factor ” που διοργανώνεται ετησίως από τον βρετανικό οργανισμό Momentum World και συμπληρώνει φέτος τα δέκα χρόνια ζωής. Το «S-Factor”, εμπνευσμένο από τη γνωστή μουσική εκπομπή “X-Factor”, δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, πρόσθετες αναπηρίες και ειδικές ανάγκες (το “S” στο όνομα υπονοεί  τις ειδικές ανάγκες – Special needs) να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους, όχι μόνο στη μουσική, αλλά και στην οργάνωση και στη χρήση τεχνολογικών μέσων.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Ν.ΚΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ.κ. ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας συνεδρίασε σήμερα, 26 Μαΐου 2015, με κατεπείγον θέμα, την έκδοση συγχαρητηρίου ψηφίσματος σχετικά με την εκλογή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ιουστίνου Μπαρδάκα στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Ο νεοεκλεγείς είναι ο πρώτος Φλωρινιώτης Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος, γεγονός που περιποιεί ξεχωριστή τιμή για όλους τους συμπατριώτες του και τον Δήμο της Φλώρινας.