Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΤΜ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΓΑΝΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ

Ξεκίνησε η λειτουργία του ειδικού πράσινου ΑΤΜ ανακύκλωσης τηγανέλαιων στον Δήμο Αμυνταίου.

Μέσω της πλατφόρμας ανακύκλωσης τηγανελαίων μπορεί ο πολίτης να ενημερωθεί για τα αποδεκτά λάδια και να μάθει ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις από τη λανθασμένη διαχείριση του λαδιού ως απόβλητο.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

Με κεντρικό σύνθημα "Φωτί-ζουμε την πόλη μας -Στηρί-ζουμε τις επιχειρήσεις, ο Δήμος, το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνουν "Λευκή Νύχτα" στη Φλώρινα την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΤΗ ΦΛΏΡΙΝΑ

 Συλλογή σχολικών ειδών για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας

Σχολικά είδη  για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Φλώρινας συλλέγουν οι φοιτητές του δεύτερου έτους του παιδαγωγικού τμήματος  δημοτικής εκπαίδευσης Φλώρινας, στο πλαίσιο αλληλεγγύης και του  εορταστικού πνεύματος των Χριστουγέννων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΠΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΊΟΥ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στο πρόγραμμα "Μηχανικοί και Management: Οργάνωση, Διοίκηση και Λήψη Αποφάσεων, Εργαλεία και Μέθοδοι», που προσφέρεται από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Διαδικτυακη μερίδα με θέμα: «Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία – Έλα στη Θέση μου, μόνο τότε θα με νιώσεις πραγματικά», διοργανώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής  Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων - πρωτοβουλιών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 10:00 – 11:30,  και οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν  μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας you Tube στον ακόλουθο σύνδεσμο https://bit.ly/3fNDZDj