Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 28, 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ- Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Εικόνα
Συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρος, γνωστός και ως Μανωλης της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, λίγο μετά το μεσημέρι στην Αναβυσσο Αττικής.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Καστοριάς σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς, τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Αντωνίου, Γάβρου, Κρανιώνας, Μαυροκάμπου και Χαλάρας, τον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς, το Σύλλογο Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Καστοριάς, το Σύλλογο Γυναικών Κεφαλαρίου «Πηγή», τον Επιμορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κορησού «Ο Άγιος Διονύσιος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαυροχωρίου, καθώς και τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Γυναικών Μεσοποταμίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταβρύσου ο ‘Πόντος’ και το Λαογραφικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Τοιχιού, σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη «Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς» την Κυριακή 4 Ιανουαρίου και ώρα 18:00.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Ο Δήμος Καστοριάς ,ενόψει του εορταστικού Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα –Πρωτοχρονιά –Θεοφάνεια – Καρναβάλια -Ραγκουτσάρια 2015), πραγματοποιεί μια σειρά εκδηλώσεων , στον ευρύτερο Καλλικρατικό Δήμο.

ΓΟΥΡΝΟΧΑΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015, το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (Ξύλινο Χωριό), ο Σύλλογος Θεσσαλών και φίλων της Θεσσαλίας του Νομού Φλώρινας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας, σας προσκαλεί στη "Γουρνοχαρά".

ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΝΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΠΙΣΚΈΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ευχές με τα στρατευμένα νιάτα που φυλάνε Θερμοπύλες στο φυλάκιο της Νίκης και τους εργαζόμενους στο τελωνείο της Νίκης αντάλλαξε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.

ΧΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΒΙΓΚΆΝΤΙ ΠΙΣΟΔΕΡΙ

Εικόνα
Ο «Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» σας προσκαλεί στον πρωτοχρονιάτικο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας που θα γίνουν το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20.30στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης Φ.Ο.Ο.Φ.Με την ορχήστρα του ανεπανάληπτου Κώστα Σμόλικα.

ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΈΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΚΊΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΜΕΡΙΆ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΎ ΔΙΚΤΎΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Στη κατάσταση του οδικού δικτυου εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΡΙΑ ΆΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΉΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς 49, 23 και 22 ετών, για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών ουσιών συνελαβαν στην Πτολεμαιδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Ε.Σ.ΑΜΎΝΤΑΣ:ΑΝΑΒΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Εικόνα
Ο Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ και το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχεται Καλή και Δημιουργική  Χρονιά και  ανακοινώνει ότι ο Ετήσιος χορός του συλλόγου που θα πραγματοποιούνταν στις 3 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο στο Κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Εικόνα
Το liveflorinanews σας ευχεται χρόνια πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος.Με υγεία, ευτυχία, χαρουμενες στιγμές, ελπίδα ,αισιοδοξία και ένα καλύτερο αύριο. 

ΚΑΣΤΟΡΙΆ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 2012

Εικόνα
Από το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατριακής (ΔΑΟΚ) γνωστοποιείται ότι αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Διεύθυνσης , η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων και η κατάσταση απορριπτόμενων του Προγράμματος της Βιολογικής Γεωργίας έτους 2012, για την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΊΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΩΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το πατροπαράδοτο έθιμο τα Μπαμπαρια αναβιωνουν σήμερα στη Τοπική Κοινότητα Παπαγιαννης και στα Αλωνα.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθουν σήμερα στη Κοζάνη.

ΕΥΧΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΈΟ ΕΤΟΣ

Εικόνα
Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΆΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Επισκέψεις για τις ευχές και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς θα δεχεται σημερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΚΑΘΑΡΟΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΌΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-350 ΤΌΝΟΥΣ ΑΛΆΤΙ ΕΊΧΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-19ΜΗΧΑΝΗΝΑΤΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΟΙΧΤΟ

Εικόνα
Με 350 τόνους αλάτι και 19 μηχανήματα η Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας φροντίζει ώστε όλο το Εθνικό και Επαρχιακο οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας να παραμένει ανοιχτό για να μετακινουνται άνετα κάτοικοι και επισκέπτες.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, οι Τροβαδούροι Πτολεμαΐδας, την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΗΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας ενημερώνει τα μέλη του, ότι θα διαθέσει μήλα και ακτινίδια στις 03-01-2015 ημέρα ΣΆΒΒΑΤΟ στη Φλώρινα και στην Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Φλώρινας.

ΜΠΑΜΠΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΑ

Εικόνα
Για την αναβίωση του πατροπαραδοτου Εθίμου  τα "Μπαμπάρια" ετοιμάζονται πυρετωδώς τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Φλώρινας Παπαγιάννη και Αλωνα.

ΡΑΦΚΟΥΤΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ

Εικόνα
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στην προσπάθεια που καταβάλει για τη διατήρηση της παράδοσης της ακριτικής μας περιοχής, συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την πραγματοποίηση των «Καστοριανών Ραγκουτσαριών» που υλοποιεί ο Δήμος Καστοριάς - Αντιδημαρχεία Πολιτισμού-Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας-Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, στις 6- 7 - 8 Ιανουαρίου 2015.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Τ.Ε.Ε.Τ.

Εικόνα
Το 3ικαστικό 3ργαστήριο Ζωγραφικής του τμήματος Εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών της Σχολής καλών τεχνών Φλώρινας σας εύχεται το 2015 να είναι η αναζωογονητικότερη χρονιά της ζωής σας!

ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Στο Πεύκο και σε άλλα χωριά του δήμου Νεστορίου, δίπλα στους κατοίκους, βρέθηκε σήμερα Τρίτη 30 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, προκειμένου να επιβλέψει το έργο που επιτελούν τα μηχανήματα του Αμαξοστασίου, που λειτουργούν επί 24ωρου βάσεως για τον καθαρισμό του επαρχιακού οδικού δικτύου.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 23ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Συνελήφθη χθες (29-12-2014) το βράδυ στην διασταύρωση Χιονάτου Καστοριάς από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς , 23χρονος ημεδαπός γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης. 

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Εικόνα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την Προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά συνεδρίασε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με δεκατέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία εκτός αυτής.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Εικόνα
«Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να επιβάλει την εθνική ενότητα. Την ενότητα που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτό εξάλλου κάνουμε τα τελευταία χρόνια και παρά το βαρύ τίμημα που πληρώσαμε δεν πρόκειται να αλλάξουμε γραμμή πλεύσης.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος, την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015, μετά τη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, θα δέχεται στο γραφείο του στην Π.Ε. Φλώρινας, από τις 11:00 έως τις 14:00, επισκέψεις για τις ευχές και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

ΑΦΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΩΤΣΑΛΙΔΟΥ

Εικόνα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ- ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία με κύρια χαρακτηριστικά, χιονοπτώσεις , τους θυελλώδεις βοριάδες 7-9 μποφόρ στο Αιγαίο και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριαζει εκτακτα τη Τέταρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικο Συμβουλιο Αμυνταιου.

ΕΥΧΕΣ ΕΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Παράρτημα Φλώρινας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εύχεται σε όλους για το ξεκίνημα της νέας χρονιά: Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΤΩΝ

Εικόνα
Ο «Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ» σας προσκαλεί στον πρωτοχρονιάτικο χορό του και την κοπή βασιλόπιτας που θα γίνουν το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20.30στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης Φ.Ο.Ο.Φ.

ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΓΡΕΒΕΝΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Εικόνα
Συμβουλές προς τους οδηγούς που θα κινηθούν στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Μακεδονίας δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ

Εικόνα
Τον Ιούλιο του 2014, με δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων της Δ.Ε.Η Α.Ε. οι οποίοι, αντιδρώντας στο τότε νομοσχέδιο περί πώλησης των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της λεγόμενης "μικρής" Δ.Ε.Η και νυν νόμο του κράτους περί "δημιουργίας νέας καθετοποιημένης εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας" ( Ν.4273/2014), προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις με τη συμπαράσταση φορέων αλλά, κυρίως, με τη συμπαράσταση της κοινωνίας, πρωτίστως στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας η οποία κατεξοχήν θίγεται από την ύπαρξη του Νόμου, που επιτρέπει και προβλέπει την πώληση των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής μας.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» και το Διοικητικό Συμβούλιο σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Πρώτο χαστούκι σε αυτους που εκπασόκισαν τη ΝΔ. Δεν θα ειναι υποψηφιος ο Προκόπης Παυλόπουλος

Εικόνα
Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

"ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Εικόνα
Πυρετωδώς εργάζονται στη Νέα Δημοκρατία, ώστε να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ψηφοδέλτια σε όλη την Επικράτεια.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εορτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος πραγματοποίησε επισκέψεις στα Κ.Α.Π.Η. Φλώρινας, Αμυνταίου, Φιλώτα και Αετού, στο Γηροκομείο Φλώρινας, στο Κ.Η.Φ.Η., στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Φλώρινας και στο Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Αμεα Φλώρινας, όπου αντάλλαξε ευχές και δώρα με τους παρευρισκόμενους.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ :Το ΠΑΣΟΚ κατέρχεται στις εκλογές με τη σημαία της ευθύνης, τη σημαία του πατριωτισμού

Εικόνα
  Δηλωση για τις επερχομενες εκλογες εκανε ο Aναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Εικόνα

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΩΤΟΣ - 1st LUMINOUS LIGHT FESTIVAL (IOANNINA, 29-31 DEC. 2014)

Εικόνα
Από σήμερα  έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014, στα Ιωάννινα, προσκεκλημένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό δημιουργούν έργα στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων στοχεύοντας στην ανάδειξη των μνημείων, των περιοχών φυσικού κάλλους καθώς και του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ:ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

Εικόνα
Η ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ. 

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
Με επιτυχια και τη συμμετοχη αρκετων πολιτων πραγματοποιηθηκε η Ομιλία – ανοιχτή συζήτηση του Στυλιανου Δ. Μαυρίδη Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ και Πολιτευτή ΠΑΣΟΚ ΠΕ Φλώρινας.

Π.Σ. ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Εικόνα
Με ρώτησε ένας φίλος μου, ‘’πως αποφάσισα να ασχοληθώ με την παράδοση και να δημιουργήσω έναν σύλλογο για το χωριό’’ αλλά και ‘’τι σκόπευα να πετύχω μες’ απ’ αυτόν’’;;; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη…. Του είπα πως ερωτεύτηκα μια ιδέα, με το πέρασμα του χρόνου, και καθώς σχεδίαζα πώς να απασχολήσω την νεολαία αλλά και να προβάλλω το χωριό μου, η ιδέα αυτή άρχισε να παίρνει ζωή…..

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα την "Αντικατάσταση Μελών στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος (ΕΔΠ) LEADER Γρεβενών με Εισηγητή τον  Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών, κ.Ευάγγελο Σημανδράκο, συνεδριαζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Με την ανατολή του Νέου Έτους 2015 θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κοζάνης  εορταστικές εκδηλώσεις.