Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 8, 2017

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ 4,3 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΓΔΜ

Εικόνα
Σεισμική δόνηση της τάξεως των 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά, στις 12:55, σύμφωνα και με το σεισμολογικό Σταθμό Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Φλώρινας. Ο Σεισμό έχει επίκεντρο 16 χιλιόμετρα Βόρεια-Βορειοδυτικά της Φλώρινας, κοντά στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, με εστιακό βάθος 10χλμ. Ο σεισμός παρότι είχε μικρή διήρκεσε αρκετά λεπτά και έγινε έντονα αισθητός δημιουργώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. www.ert.gr/news/florina

Ε.Κ.Φ.: ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η 13Κ/2017 ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ 53 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 13Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τριών (53) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών(Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Ε.Κ.Φ. ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 7Κ/2016

Εικόνα
To Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 7Κ/2016 ( ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων σαράντα οκτώ (348) θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 18 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: 1. Έγκριση μελέτης και διενέργειας προμήθειας με τίτλο " Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών ", με ΚΑ : 15.7135.028, προϋπολογισμό 47.000,00 € και χρηματοδότηση ΕΑΠ. 2. Έγκριση αντικειμένου μελέτης με τίτλο «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» προϋπολογισμού 17.500,00€ (με ΦΠΑ) και καθορισμός τρόπου ανάθεσής της.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πέρασμα Φλώρινας.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΒΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παραγωγών ότι δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η με αριθμ. πρωτ. 2543/103240/03.10.2017 (ΦΕΚ Β΄3529/09.10.17) Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα ‘’Καθορισμός των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 834/2007 του Συμβουλίου (EE L 189 της 20.7.2007, σ. 1) και των Κανονισμών 889/2008 (EE L 250 της 18.9.2008, σ. 1) και 1235/2008 (EE L 334 της 12.12.2008, σ.25) της Επιτροπής, σχετικά με τον βιολογικό τρόπο παραγωγής, την επισήμανση και τον έλεγχο των βιολογικών προϊόντων φυτικής, ζωικής παραγωγής και υδατοκαλλιέργειας, καθώς και τους όρους εισαγωγής βιολογικών προϊόντων από τρίτες χώρες’’, και τέθηκε σε ισχύ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 16 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 σε ειδική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 159 του Ν.3463/2006 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ψήφιση Ο.Π.Δ. (προϋπολογισμού ) οικονομικού έτους 2018 Δήμου Αμυνταίου. Με τιμή Ο Πρόεδρος ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 5Κ/2017

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2017 ( ΦΕΚ 16/9-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, πενήντα εννέα (59) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΚΕ 100ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Εικόνα
Στα πλαίσια του γιορτασμού των 100 χρόνων από τη Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και της άντλησης πολύτιμων διδαγμάτων από δράση και την πείρα των Μπολσεβίκων, η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Κυριακή 15 Οκτώβρη 2017, στις 12:00΄ το μεσημέρι, στην «Οδό ονείρων»,στην παρουσίαση του κλασικού έργου του Λένιν «Κράτος και επανάσταση», το οποίο γράφτηκε τις παραμονές της Οκτωβριανής Επανάστασης (τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 1917), συνέβαλε καθοριστικά στην ιδεολογική και πολιτική προετοιμασία της επανάστασης και εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά έργα της μαρξιστικής - λενινιστικής κοσμοθεωρίας και επίκαιρο όσο ποτέ.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 08:00, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος έτους 2017. Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά είτε μέσω των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) ΟΑΕΔ, είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), είτε από οποιοδήποτε άλλο χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης.Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση μέσω των ΚΠΑ ΟΑΕΔ, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 08:00 και λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση μέσω των ΚΕΠ, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 και λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

ΡΙΨΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ

Εικόνα
Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΠΕ Φλώρινας ενημερώνει ότι: Από 17/10/2017 έως και 19/10/2017, θα πραγματοποιηθούν εναέριες ρίψεις εμβολίων- δολωμάτων κατά λύσσας για τον εμβολιασμό της άγριας πανίδας (κυρίως των κόκκινων αλεπούδων), στις παρακάτω αγροτικές και δασώδεις περιοχές της ΠΕ Φλώρινας:Αγ. Παντελεήμων, Φαράγγι, Μανιάκι, Αντίγονο, Πελαργός, Φιλώτας, Λεβαία, Βεγόρα, Σωτήρας, Αμύνταιο, Ξινό Νερό, Ανάργυροι, Φανός, Πεδινό, Αετός, Ροδώνας, Λιμνοχώρι, Βαλτόνερα, Αγραπιδιές, Νυμφαίο, Σκλήθρο, Ασπρόγεια, Λέχοβο, Βαρυκό, Άνω Υδρούσα, Υδρούσα, Φλάμπουρο, Τροπαιούχος, Κολχική, Πέρασμα, Λεπτοκαριές, Σκοπιά, Φλώρινα, Μεσονήσι, Αρμενοχώρι, Αμμοχώρι, Αγ. Βαρθολομαίος, Παλαίστρα, Σιταριά, Παπαγιάννης, Τριπόταμος, Αγ. Αθανάσιος, Ιτέα, Νεοχωράκι, Α. Καλλινίκη, Κ. Καλλινίκη, Μαρίνα, Πολυπλάτανος, Ν. Καύκασος, Μεσόκαμπος, Μεσοχώρι, Νίκη, Αγ. Παρασκευή, Παρόρειο, Α. Κλεινές, Κ. Κλεινές, Κλαδοράχη, Πρώτη, Μελίτη, Αχλάδα, Σκοπός, Λόφοι, Σ.Σ. Βεύης, Βεύη, Κλειδί, Πέτρες, Κέλλη, Γιουρούκι.

ΈΝΤΟΝΟ ΑΡΩΜΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑΟΥΜΙΔΗ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΟΙΝΟΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Ένα υποδειγματικό σεμινάριο για την προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας παρέδωσαν οι σεφ Πέτρος και Άγγελος Ναουμίδης στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στο πλαίσιο της εκδήλωσης της 33ης Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας «Όλα πιπεριά Φλωρίνης». Οι αδελφοί Ναουμίδη γνήσιοι πρεσβευτές του ελληνικής κουζίνας κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του πολυάριθμου κοινού της έκθεσης προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο τα μυστικά και την υπεραξία της μαγειρικής τέχνης .

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΙ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με Θέμα: Με το ν. 4485/2017 που εξυπηρετεί πρωτίστως μικροκομματικά συμφέροντα αδειάζουν τα περιφερειακά ΑΕΙ από καθηγητές που μετακινούνται στα κεντρικά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μπαίνει ταφόπλακα στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΛΜΕ

Εικόνα
Η ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ υπερψήφισε την εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ (σκεπτικό – πλαίσιο αιτημάτων). Επίσης, υπερψηφίστηκε και το πρόγραμμα δράσης, χωρίς την εξουσιοδότηση για 24ωρη απεργία, με την προσθήκη για Πανελλαδική Κινητοποίηση στις 13 Οκτωβρίου (σε Υπουργείο, Περιφέρειες, ΔΔΕ), για να εγκριθούν όλα τα ολιγομελή τμήματα (ΕΠΑΛ, ΓΕΛ, Γυμνάσια και Ειδ. Σχολεία).ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ ΓΣ: Υπερψηφίστηκε η εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ (σκεπτικό-πλαίσιο αιτημάτων). Ψήφισαν: ΥΠΕΡ 41 ΕΛΜΕ (211 ΨΉΦΟΙ), ΚΑΤΑ 25 ΕΛΜΕ (105 ΨΗΦΟΙ), ΛΕΥΚΑ 5 ΕΛΜΕ (71 ΨΗΦΟΙ)Υπερψηφίστηκε, επίσης, το πρόγραμμα δράσης. Ψήφισαν: ΥΠΕΡ 41 ΕΛΜΕ (216 ΨΉΦΟΙ), ΚΑΤΑ 26 ΕΛΜΕ (110 ΨΗΦΟΙ), ΛΕΥΚΑ 4 ΕΛΜΕ (15 ΨΗΦΟΙ)Δεν εγκρίθηκε η εξουσιοδότηση για 24ωρη Απεργία. Ψήφισαν: ΥΠΕΡ 36 ΕΛΜΕ (183 ΨΉΦΟΙ), ΚΑΤΑ 25 ΕΛΜΕ (114 ΨΗΦΟΙ), ΛΕΥΚΟ 10 ΕΛΜΕ (44 ΨΗΦΟΙ).

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Εικόνα
Τη χρονική περίοδο που διανύουμε κορυφώνεται η προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλλει τις διαδικασίες αξιολόγησης του Νόμου Βερναδάκη στους δημοσίους υπαλλήλους, στους οποίους συμπεριέλαβε και τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν προσωρινά σε διοικητικές θέσεις. Για να αντιμετωπίσει την αντίδραση που συνάντησε από τους εργαζόμενους, η κυβέρνηση προχώρησε με μία απαράδεκτη απεργοσπαστική νομοθετική ρύθμιση, ψηφίζοντας το Ν.4489/21-9-17 με τον οποίο εκβιάζονται με αποκλεισμό από θέσεις ευθύνης, όσοι δεν πάρουν μέρος στις διαδικασίες της αξιολόγησης.

ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε την σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας που προέκυψε από τις εκλογές στις 2- 10 -2017, η οποία έχει ως εξής: ΑΞΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΜΠΟΥΤΖΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Α΄ ΜΕΛΟΣ ΧΑΤΖΙΟΣ ΘΩΜΑΣ Β΄ ΜΕΛΟΣ ΧΟΡΤΑΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ΄ ΜΕΛΟΣ ΝΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την Φλώρινα και θα παρουσιάσει την υποψηφιότητά του την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες,

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Εικόνα
Σεισμική δόνηση της κλίμακας 3,4 ρίχτερ σημειώθηκε 31χλμ Δυτικά-Νοτιοδυτικά της Έδεσσας. Το εστιακό βάθος ήταν 10χλμ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στον Γεωπονικό Σύλλογο Νομού Φλώρινας την Τρίτη 26/9/2017, ο οποίος συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:   ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΚΕΣΟΥ ΦΑΝΗ   ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΤΑΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ   ΤΑΜΙΑΣ : ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΜΕΛΗ : ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΖΩΤΖΗ ΑΝΘΟΥΣΑ, ΤΣΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσής μας κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Ιωάννη, για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αν και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των συναδέλφων μας και σε πανελλαδικό πλέον επίπεδο. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γεώργιος ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΑΣΟΒΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ-ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΣΑ

Εικόνα
Υπογράφηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, η Υπουργική Απόφαση που τροποποιεί τα κριτήρια κατανομής επιπρόσθετης ξυλείας για ατομικές ανάγκες στις παραδασόβιες περιοχές της χώρας, εντάσσοντας νέες περιοχές και αυξάνοντας τον αριθμό των δικαιούχων Η απόφαση αυτή έρχεται να καλύψει τα αιτήματα πολλών περιοχών, ιδιαίτερα της Βόρειας Ελλάδας, που διαβιούν σε συνθήκες παρατεταμένου ψύχους και έχουν ανάγκη την παροχή επιπλέον ποσοτήτων καυσόξυλων για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με Θέμα: Πανάκριβη, αλλά και αδύνατη η εύρεση φοιτητικής κατοικίας σε περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος και σε πόλεις με πολλές Πανεπιστημιακές Σχολές, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΟΥ PENCOT 33 EC

Εικόνα
Από το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr με ΑΔΑ: 7ΞΝ14653ΠΓ-ΕΘΨ η αριθ. 10614/102630/2-10-2017 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Ανάκληση οριστικής άδειας διάθεσης στην αγορά στο φυτοπροστατευτικό προϊόν (ζιζανιοκτόνο) PENCOT 33 EC (δραστική ουσία pendimethalin 33%) λόγω επικινδυνότητας για τη δημόσια υγεία».

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΕ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ -ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΙΜΟΥ

Εικόνα
Ύστερα από την απόφαση διορισμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας προέβη  στην τοποθέτηση εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Λαιμού των εξής ειδικοτήτων: ενός Μαθηματικού, ενός Φυσικού, ενός Βιολόγου και ενός Αγγλικής Γλώσσας. Μετά από επικοινωνία του Διευθυντή της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας τόσο με τον Διευθυντή της σχολικής μονάδας όσο και με τον Δήμαρχο Πρεσπών γίνεται γνωστό ότι τα μαθήματα σήμερα, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, θα γίνουν κανονικά.Η Σύμβουλος Παιδαγωγικής ευθύνης θα βρίσκεται επίσης αύριο στη σχολική μονάδα για περισσότερες διευκρινήσεις με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της.

ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ-ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Εικόνα
Ένας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την έναρξη των μαθημάτων της φετινής χρονιάς και στο Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Λαιμού υπάρχουν ακόμα κενά που αθροίζουν σε πάνω από 70 ώρες την εβδομάδα, περισσότερες από το ¼ των συνολικών ωρών. Αυτό είναι απαράδεκτο και εξευτελιστικό για μας και τα παιδιά μας.Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Στο 1 ευρώ το λίτρο θα κυμανθεί η τιμή του Πετρελαίου Θέρμανσης στην Φλώρινα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Θεόδωρο Ουλιάρη. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας τα πρατήρια θα φορτώσουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και η διανομή του θα αρχίσει να γίνεται στην περιοχή από το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εικόνα
To Επιμελητήριο Φλώρινας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Μεγαρόβου 15- 2ος όροφος) σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα: ‘’Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ- ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ’’.Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η κα. Λίνα Τουπεκτσή της εταιρίας: ‘’Lina’s exclusive handmade jewels’’.Η ημερίδα αναφέρεται στις γυναίκες επιχειρηματίες αλλά και σε αυτές που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Η παρουσία των ενδιαφερόμενων γυναικών κρίνεται απαραίτητη.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με απόλυτη επιτυχία έληξε το διήμερο σεμινάριο για τις εξαγωγές που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη, σε συνεργασία με το Enterprise Greece. Το ενδιαφέρον από τους επιχειρηματίες μας ήταν μεγάλο και η συμμετοχή ικανοποιητική, αφού τις εργασίες του σεμιναρίου παρακολούθησαν 35 επιχειρηματίες της περιοχής μας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την προβολή της ταινίας ΤΟ ΑΥΤΟ (IT) συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη Κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Η προβολή της ταινίας θα γίνει: ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10: 21.00 ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10: 17.30 & 20.30 & 23.00 ΔΕΥΤΕΡΑ 16/10: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 17/10: 21.00 & 23.30 ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ! Σκηνοθεσία: Αντρές Μουσιέτι Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Λίμπερερ, Τζέρεμι Ρεϊ Τέιλορ, Σοφία Λίλις, Φιν Γούλφχαρντ, Γουάιατ Όλεφ, Τσόουζεν Τζέικομπς, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Νίκολας Χάμιλτον Κατηγορία: Τρόμου Διάρκεια: 135'

ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Φλώρινας, τηρώντας τις αρχές του Καταστατικού του, διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της Τοπικής Ιστορίας με στόχο την βαθύτερη γνώση όλων των στοιχείων που αφορούν στην παρουσία της πόλης μας , από την ενσωμάτωσή της στον εθνικό κορμό μέχρι την απελευθέρωση το 1944. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ιστορική αναδρομή αναφορικά με τα πολιτικά, στρατιωτικά και κοινωνικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της πόλης στον χρόνο.

ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Ένας 31χρονος άνδρας και μία 45χρονη γυναίκα, για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνελήφθησαν σε περιοχές της Ημαθίας και της Πιερίας, δυο (2) υπήκοοι Αλβανίας. Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και της εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατελήφθη ο 31χρονος, ο οποίος μετέβη σε περιοχή της Ημαθίας οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 45χρονης, να πουλά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -1- κιλού και -940- γραμμαρίων έναντι χρηματικού ποσού.

ΣΥΛΛΗΨΗ 40ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Ένας 40χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Λόγω μη απαρτίας η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11.30 π.μ. στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, με όσα μέλη είναι παρόντα.Στη Συνέλευση θα τεθούν προς έγκριση τα πεπραγμένα του Δ.Σ. της τελευταίας διετίας και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Ε.Κ.Φ.: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 12Κ/2017 ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 12Κ/2017 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 30/18-9-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι έξι (26) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ FILOXENO.COM

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας συνεργάζεται με το Filoxeno.com , τον μεγαλύτερο Ελληνικό Ταξιδιωτικό Οδηγό που υποστηρίζεται από τα Ελληνικά Επιμελητήρια και που προβάλει περισσότερες από 23.000 τουριστικές επιχειρήσεις σε 9 γλώσσες και σας προσφέρει Δωρεάν καταχώρηση και Δωρεάν online κρατήσεις στα Καταλύματα και Ξενοδοχεία μέσω της εφαρμογής Bookoncloud.com αλλά και Δωρεάν πωλήσεις τοπικών προϊόντων για τις επιχειρήσεις λιανικής.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
Τελικά αποκαλύπτεται πως το άρθρο 76 του νόμου 4485/2017του κ. Γαβρόγλου αποτελεί φωτογραφική διάταξη για την «εξυπηρέτηση» της κας Σοφίας Αυγητίδου, συζύγου του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γιώργου Αγγελόπουλου και εκλεκτού του υπουργού. Η κα Αυγητίδου, η οποία υπηρετεί ως καθηγήτρια στο τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, μπορεί πλέον κάνοντας χρήση της εν λόγω διάταξης να μετακινηθεί σε ΑΕΙ στον τόπο μόνιμης διαμονής της. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη διάταξη,η οποία καταργεί προηγούμενη του νόμου 4009/2011, επιτρέπεται σε καθηγητές που έχουν μόνο 15 χρόνια προϋπηρεσίας σε περιφερειακά ΑΕΙ να μετακινηθούν στα κεντρικά ΑΕΙ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η σύζυγος του Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας κ. Αγγελόπουλου «εντελώς συμπτωματικά» είναι η ευνοημένη της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης.«Αιδώς Αργείοι»!

3η ΘΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Εικόνα
Την 3η θέση στο διπλό κορασίδων του σερβικού όπεν νέων κατέκτησε  στο Βελιγράδι η Χρυσή Φωτιάδου. Έφτασε στην επιτυχία με συμπαίκτρια την Ντάνα Μπιογκράντλιτς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και συμπλήρωσε την αξιόλογη εμφάνισή της με το πλασάρισμα στις θέσεις 5-8 του απλού κορασίδων.

ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Για μεταφορά ενός (1) μη νόμιμου μετανάστη συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 43χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει προηγουμένως παράνομα στη χώρα.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φωτο:  Casa Mare Nymfaio Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους χθες στη Τοπική Κοινότητα Νυμφαίου Φλώρινας με τις σκεπές των σπιτιών να ντύνονται στα λευκά καλωσορίζοντας το χειμώνα. Το παραδοσιακό χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 1350μέτρων υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τα πρώτα χιόνια περιμένοντας και τους πρώτους επισκέπτες για τη χειμερινή περίοδο. Η θερμοκρασία έπεσε στους 2 βαθμούς κελσίου χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα από τη χθεσινή χιονόπτωση τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νυμφαίου. Πηγή:www.ert.gr/news/florina

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ελπίδες Αμυνταίου», που ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Ερμή Αμυνταίου, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και στην έντονη επιθυμία των γονέων και των παιδιών τους για άθληση και ψυχαγωγία, προχωράει με αποφασιστικότητα σε ένα βήμα που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης.