Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 10, 2017

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Τίτλος Θέσης: Συντονιστής δράσεων επικοινωνίας Τοποθεσία εργασίας: Γραφεία της ΕΠΠ στο Λαιμό Πρεσπών Διάρκεια εργασίας: Αορίστου χρόνου Καθεστώς: Πλήρους απασχόλησης Γενικός Σκοπός της Θέσης: Ο Συντονισμός του Τμήματος Επικοινωνίας και όλων των σχετικών δράσεων της Εταιρίας Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ).

Η ΟΛΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης των συναδέλφων αναπληρωτών που τοποθετήθηκαν με μισθούς πείνας των 700 ευρώ στις Κυκλάδες.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και δύο εκτός αυτής.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ :ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα συμμετέχουν για 2η συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα της χώρας. Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή εμφάνιση με την κατάκτηση της 3ης θέσης αναμένεται η ομάδα της Φλώρινας να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Έχοντας στη σύνθεσή της την διεθνή Γεωργία Ζαβιτσάνου, την Αλίκη Κιούφη, την Θάλεια Κορδούτη και τις δύο ξένες, την Ρουμάνα Roxana Istrate και την Βουλγάρα Neli Tushlekova οι ΣΑΡΙΣΕΣ αποτελούν ένα πολύ δυνατό σύνολο που είναι ικανό για το καλύτερο.

Ε.Κ.Φ. : ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο δήμος Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ – ΕΚΤ», στο Δήμο Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ

Εικόνα
Για εμπρησμό συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε δασική περιοχή του Δήμου Πρεσπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών. Περιπολούντες αστυνομικοί σε δασική έκταση στην περιοχή Ψαράδων του Δήμου Πρεσπών αντιλήφθηκαν τη διαδοχική εκδήλωση τριών εστιών φωτιάς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Π.Ε. Φλώρινας επισκέφθηκε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, τον επικεφαλή του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτή Β’ Αθηνών, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη.Οι παραπάνω βουλευτές συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή ΝΔ της Π.Ε. Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη, τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Άκη Καραγκιοζίδη, τους Προέδρους της ΔΗΜΤΟ Φλώρινας και Αμυνταίου, Γιώργο Τσαλαγιώργο και Αργύρη Βολιώτη, στελέχη της ΝΟΔΕ και μέλη της ΝΟΣ Φλώρινας, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων και επισκέψεων, προκειμένου να υπάρξει μια σφαιρική ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φλώρινας, αλλά και για τις προοπτικές ανάπτυξής του.

ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Εικόνα
Η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας περί δωρεάν φοίτησης (ως υπεράριθμων) τέκνων Καθηγητών σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδικής αγωγής ξεσήκωσε δικαιολογημένα θύελλα αντιδράσεων, τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και στην κοινωνία. Αντιλήψεις και αποφάσεις που ενισχύουν την κοινωνική ανισότητα και εγείρουν αυτοματισμούς, δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο του 21ου αιώνα που οραματιζόμαστε.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Σύμφωνα με τον Ν. 2645/1998, καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Ο εορτασμός αυτός έχει σκοπό να τονίσει ιδιαίτερα και να υπενθυμίζει τα γεγονότα της δραματικής περιόδου των διωγμών, της γενοκτονίας και του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος που είχαν σαν αποτέλεσμα να μετατρέψουν τον λαό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας σε έναν λαό προσφύγων και διασποράς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

Εικόνα
Με κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Συγκεκριμένα, τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκαν η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, ο επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Β’ Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ. της Π.Ε. Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας, κ.κ. Νίκος Αλεξιάδης, Δημήτρης Θεοφανίδης, Δημήτρης Λουκάς και Σωτήρης Τσορμπάρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας και Δημοτικός Σύμβουλος, Άκης Καραγκιοζίδης, καθώς και μέλη της ΝΟΔΕ Φλώρινας.

Γ. ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ: ΝΕΑ “ΕΠΙΤΥΧΙΑ” ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ! ΑΠΟ ΤΑ 310 ΕΚ € ΤΟΥ ΠΕΠ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ 26,9 ΕΚ €!

Εικόνα
Μια ακόμα μεγάλη… επιτυχία σημείωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση του κ. Καρυπίδη. Στα τρία χρόνια της θητείας του η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας απορρόφησε από το ΕΣΠΑ το… αστρονομικό ποσό των 26,9 εκατομμυρίων ευρώ, όταν είχε στη διάθεση του 310,4 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟ Ε.Β.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Εικόνα
Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν τα μέλη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας για τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Σάββα Σαπαλίδη, κατά την επίσκεψη τους στα γραφεία του ΕΒΕ Φλώρινας. Το κλίμα στο οποίο έγινε η συνάντηση ήταν εξαιρετικό και το κλιμάκιο της ΝΔ έφυγε απόλυτα ικανοποιημένο, αφού η ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Σαπαλίδη ήταν πλήρης και τεκμηριωμένη. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε τις δομικές αδυναμίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου. Σε μία περιοχή όπου η ανεργία καλπάζει σε ποσοστό 37% και στους νέους σε ποσοστό 80% το επιμελητήριό μας κατέθεσε προτάσεις που μπορούν να βάλουν σε τροχιά ανάπτυξης και να μειώσουν την ανεργία του τόπου μας.

ΒΟΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το πόρισμα της επιτροπής που ορίστηκε από τη ΔΕΗ σχετικά με την κατολίσθηση και την καταστροφή που επήλθε στο ορυχείο του Αμυνταίου. Ασαφές, γενικόλογο, ηθελημένα παραπλανητικό. Δεν μπορεί μέλη της επιτροπής που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τη διαδικασία εξόρυξης και παραγωγής λιγνίτη από τη ΔΕΗ να εξάγουν πορίσματα αντικειμενικά, σαφή και εν τέλει σωστά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΡΑΝΗΣ: ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Εικόνα
Με σύσσωμη την Αυτοδιοίκηση αλλά και πλήθος κόσμου τελέσθηκαν τα εγκαίνια του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Μιχάλης Γεράνης : Δεν υπάρχει συζήτηση ή συνέδριο για τη διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς τη φράση «ο τρόπος που μια κοινωνία διαχειρίζεται τα απορρίμματά της δείχνει τον πολιτισμό της». Και έτσι είναι, δεν είναι μόνο η υγεία των κατοίκων μιας περιοχής αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η ίδια η βιωσιμότητα των ανθρώπινων κοινωνιών που εξαρτάται από το τι κάνουμε με τα απορρίμματα, κυρίως τα αστικά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΓΟΝΕΑ"

Εικόνα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Καστοριά και τη Φλώρινα, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του Αγροτικού Χώρου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΥΣ

Η οικογένειά μου κι εγώ θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε θερμά όλους για την άμεση ανταπόκριση στην έκκλησή μας για βοήθεια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλα όλους τους συμπολίτες μας που από το υστέρημά τους συνέβαλαν σ’ αυτό τον σκοπό.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΒΡΕΦΟΣ

Εικόνα
Σχετικά με ανάρτησεις σε ιστοσελίδες που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση οικογένειας από τη Φλώρινα, ώστε παιδί τους να χειρουργηθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, διευκρινίζεται ότι το παιδί δεν έχει εξεταστεί από ιατρό του Ωνασείου, επομένως δεν είναι ασθενής του Νοσοκομείου μας.Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διευκρινίζει για άλλη μία φορά τα εξής: Εφόσον υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη και το παιδί χρήζει εισαγωγής για επεμβατική ή χειρουργική αντιμετώπιση, η νοσηλεία καλύπτεται από το ασφαλιστικό του ταμείο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ENDURO ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, στην ευρύτερη περιοχή των ορεινών όγκων που πλαισιώνουν την πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί ο 6ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO& 3ος αγώνας Πρωταθλήματος ENDUROΒορείου Ελλάδος μοτοσυκλετών, από το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας (Μ.Ο.Φ) και υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διοργανώσεων αγώνων ENDURO.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ

Εικόνα

ΣΎΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΌΜΩΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Εικόνα
Δυο ημεδαπούς, 21 και 54 χρόνων, για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας.Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν τους προαναφερόμενους σε δασική περιοχή της Φλώρινας να προβαίνουν στη ρίψη αποβλήτων από Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 21χρονου .

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εικόνα
Έκκληση για οικονομική ενίσχυση του 4 μηνών βρέφους από τη Φλώρινα που πάσχει από μεσοκοιλιακή επικοινωνία (μια τρύπα, ένα έλλειμμα σε ένα τοίχωμα της καρδιάς) απευθύνει η οικογένειά του. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο μικρούλης επιβάλλεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

Εικόνα
Είναι γνωστό οτι η Ελλάδα δεν φημίζεται για την εφαρμογή των νόμων.Ιδίως αυτών που αφορούν την οδική ασφάλεια των πεζών. Είναι πρωτοφανές όμως το θράσος με το οποίο καταπατούνται τα δικαιώματα τους και κανείς απο τους υπεύθυνους "δεν το  προσέχει".Θαυμάστε την υπέροχη κατάληψη (φράξιμο) του πεζοδρομίου στην οδό Νικολάου Χάσου στην Φλώρινα.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το ΔΣ του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων της ΠΕ Φλώρινας, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, για την εκδημία του συναδέλφου Νεδέλκου Τραϊανού , υπαλλήλου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής . Τα θερμά μας συλλυπητήρια. Το ΔΣ του Συλλόγου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πέρασμα Φλώρινας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Εικόνα
Στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PyeongChang 2018», θα συμμετάσχει και ο Δήμος Φλώρινας, η οποία θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους από τις 24 Οκτωβρίου 2017 έως και τις 31 Οκτωβρίου 2017.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου,  διανεμήθηκαν από ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε Δημοτικά Σχολεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς. Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την ευαισθητοποίηση και την καλύτερη ενημέρωση γονέων, εκπαιδευτικών και οδηγών, στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ 400.000€!

Εικόνα
Στη λογική των νέων "ηθών" και "εθίμων" που έχει εισάγει η Περιφερειακή Αρχή του κ. Καρυπίδη κινείται και η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Μπίρου στο ερώτημα μας για την απευθείας ανάθεση έργου 400.000€ που χρηματοδοτείται από τον Τοπικό Πόρο. Αντιπαρερχόμαστε την προτροπή του να είμαστε πιο προσεκτικοί στις ερωτήσεις που υποβάλουμε, συνήθης πρακτική και μέθοδος όλης της Περιφερειακής Αρχής που έχει αλλεργία στον έλεγχο και την κριτική και εγκρίνει μόνο το... λιβάνισμα, και περνάμε στην ουσία.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

   Πρόσκαιρη  Μεταβολή θα παρουσιάσει ο  καιρός από το απόγευμα  της Δευτέρας 11-09-2017  με κύρια χαρακτηριστικά  βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε  σήμερα  Δευτέρα 11/9/2017 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ,επιδείνωση του καιρού αναμένεται στη Δυτική Μακεδονία από τις απογευματινές  ώρες     με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές  .

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΩΤΣΗΣ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Από τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» και τα Τμήματα της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτρης Λιώτσης» και Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών νέων χορωδών και το πρόγραμμα προβών – μαθημάτων για το χορωδιακό έτος 2017 – 2018. Διδασκαλία και Διεύθυνση Χορωδιών: Σοφία Μούλη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΙΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Απάντηση στις ερωτήσεις της επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα” κ. Γεωργίας Ζεμπελιάδου προς το Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με το έργο “Επισκευή κτιρίου παιδόπολης «Αγία Όλγα»” έδωσε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπίρος, δήλωσε τα εξής: «Οι πολίτες της Φλώρινας γνωρίζουν τις ενέργειες που έχουμε αναλάβει για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και τη διάσωση του κτιρίου της Αγίας Όλγας, που αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό μνημείο για την περιοχή μας.Η επισκευή του συγκεκριμένου κτιρίου και η χρήση του από το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την περιφερειακή αρχή και βασικό αίτημα του Πανεπιστημίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 73 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

Ε.Κ.Φ.: ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Εικόνα
To Eργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 12Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι έξι (26)θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο Πίνακας Θέσεων