Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 24, 2016

ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 51ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
51χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς συνέλαβαν στα Γρεβενά Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Γρεβενών.

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Εικόνα
Η εταιρία «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Φλώρινας Α.Ε.» σας ενημερώνει ότι τα δρομολόγιααπό την 01/02/2016 λόγω των συνεχόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων θα είναι ως εξής:

ΣΥΛΛΗΨΗ 56ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ

Εικόνα
Έναν 56χρονο ημεδαπό, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαπέντε (15) ναρκωτικά δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, συνέλαβαν στο Νότιο Κόμβο της Εγνατίας Οδού στα Γρεβενά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, 

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ-ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κατοχή - πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν δυο ημεδαπούς (38 και 28 χρονών) σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 12ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TOGETHER

Εικόνα
«Μοιάζουμε με ταξιδιάρικα πουλιά, με περβόλια, με λιβάδια, με ανθισμένους μπαξέδες. Θέλουμε νερό, ήλιο και καθαρό αέρα για να θεριέψουμε».Μέσα σ’ αυτές τις απλές σκέψεις μετουσιώνεται μια προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014, με πρωτεργάτη τον αείμνηστο Θωμά Δημητριάδη και συνοδοιπόρους άξιους συναδέλφους του.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΜΑ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Εικόνα
1996 -2016. 20 χρόνια. 20 συναπτά έτη από τη σύσταση και τη λειτουργία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.20 χρόνια με αγώνες, προσφορά, προβλήματα, διεκδικήσεις, κατακτήσεις. Με το «βάρος» (ως προς την σημαντικότητα) των είκοσι αυτών ετών να κυριαρχεί σήμερα στη δραστηριότητα του σωματείου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με την ευχή να μπορεί να πορευθεί και στα επόμενα χρόνια με την ίδια δυναμική και αποτελεσματικότητα προς όφελος της Επιχείρησης, των εργαζόμενων, της Ελληνικής κοινωνίας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και αγιασμού του συλλόγου, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00π.μ. στο Δ.Α.Κ. Αμυνταίου.Στις 12:00 ακολουθεί αγώνας για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων μεταξύ Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ και Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

Εικόνα
Τροποποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 17/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας.Έτσι, τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος κ. Αντώνιος Ζαέκης, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου ο κ. Κωνσταντίνος Γαζέας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Εικόνα

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ -ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας,αποφάσισε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:Ο Λ Ο Ι ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ: Στο Παναττικό Συλλαλητήριο της ΓΕΝΟΠ στις 3/2 Ο Λ Ο Ι ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ: Στην Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ στις 4/2

Εικόνα
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι Οι Μνημονιακοί σχεδιασμοί και οι Κυβερνητικοί προγραμματισμοί, δημιουργούν τοπίο και συνθήκες που μας θέλουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. Μας θέλουν σε ένα μέτωπο δυνατό, αδιάρρηκτο, ασυμβίβαστο. Ο κόμπος δεν έφθασε απλά στο χτένι. Το χτένι έσπασε και ο μόνος τρόπος για να αποσοβήσουμε τα χειρότερα είναι να παραμείνουμε στο δρόμο του αγώνα και να τον εντείνουμε. Γνωρίζοντας πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί και γνωρίζοντας ακόμα καλύτερα ότι σε μία κοινή προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε: ü Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμμετέχει σύσσωμος στο Παναττικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μαζί με όλους εμάς, μαζί με τα σωματεία μέλη της και την Ομοσπονδία των Συνταξιούχων. Στις 3/2 και ώρα 3 το μεσημέρι δίδουμε το παρών στα Κεντρικά Γραφεία της ΔΕΗ στην Χαλκοκονδύλη 30. Η παρουσία και η αντίδρασή μας είναι ουσιαστική για την ανατροπή του σχεδίου διάλυσης του Ασφαλιστικού Συστήματος αλλά και του σχεδίου Πώλησης του ΑΔΜΗΕ. Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Η ανασφ

ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΙΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τους αγρότες στο μπλόκο του τελωνείου της Νίκης συναντήθηκε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Εικόνα
Σας καλούμε το Σάββατο 30/1/2016 και ώρα 9:30 το πρωί στα γραφεία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, καθώς και συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης : 1) Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις 2) Απεργιακά μέτρα 3) Κοπή βασιλόπιτας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 13:30 στο Γραφείο του Δημάρχου.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Εικόνα
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία απο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίασή του στις 27/1/2016, το παρακάτω ψήφισμα για τα πρόβλημα του αγροτικού κόσμου με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών: α. Να αποσυρθεί η Κυβερνητική πρόταση για την αναμόρφωση του Ασφαλιστικού των αγροτών. β. Να παραμείνει ως ανεξάρτητο Ταμείο ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) καθόσον δεν είναι μόνο το Ταμείο κύριας ασφάλισης των αγροτών αλλά είναι η ίδια η ταυτότητά τους.

Περιφερειακή Σύμβουλος Γ.Ζεμπελιάδου:Ο κ. Καρυπίδης σε ρόλο σκηνοθέτη για να κλείσουν τα χείλη της αντιπολίτευσης

Εικόνα
"Σφραγισμένα χείλη". Ο τίτλος της γνωστής ταινίας ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο που θα ήθελε ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Καρυπίδης να παίζει η αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εικόνα
Εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ορίστηκε ο Βουλευτής Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος στο νομοσχέδιο για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ "HELLENIC-ALBANIAN BUSINESS RELATIONS INDEX" ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Εικόνα
Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης Σάββας και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Βυσσίνης Ιωάννης του Επιμελητηρίου Φλώρινας παραβρέθηκαν στην παρουσίαση των πρώτου επιχειρηματικού οδηγού ‘’Hellenic- Albanian Business Relations INDEX’’, που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα στις 26-01-2016.

ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Εικόνα
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το 2016 θα είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται και από την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α –ΑΝ.ΕΛ. η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Βόλεϊ: Στα Γρεβενά την Κυριακή (31/01) ο Αριστέας Φιλώτα

Εικόνα
Ο Αριστέας Φιλώτα φιλοξενείται την Κυριακή (31/01 στις 19:00) από τον Γ.Σ. Γρεβενών, για την 6η αγωνιστική του Β Ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών.Οι παίκτριες του Θοδωρή Ιωάννου, μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επι της Εδεσσαικής, θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στα Γρεβενά, προκειμένου να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει ένα επιπρόσθετο κίνητρο, στον 3ο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κόντρα στα Ελίμεια το Σάββατο (30/01) ο Αίαντας Αμυνταίου

Εικόνα
Την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Ελιμείων αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Αμυνταίου, το Σάββατο (30/01 στις 20:00) ο Αίαντας, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΔΥΜ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 1η  Φεβρουαρίου 2016 η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 13:00 ι στο Γραφείο του Δημάρχου.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με τον Γ.Σ. Άρτας την Κυριακή (31/01) ο Αμύντας Αμύνταιου

Εικόνα
Μετά το επιβλητικό 20-47 επι του Α.Ο.Κοζάνης, ο Αμύντας υποδέχεται στο ΔΑΚ Αμυνταίου, την Κυριακή (31/01 στις 14:30), τον Γ.Σ. Άρτας, για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β Εθνικής.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ της Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνάντηση μεταξύ των συλλόγων, κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της Π.Ε. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας  προκειμένου να αποφασίσουν και συντονίσουν κοινές δράσεις και ενέργειες στο πλαίσιο της έκφρασης της κοινής αντίθεσης και εναντίωσης τους στο προσχέδιο του νόμου για το ασφαλιστικό.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα  1η Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις  18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΔΙΑΘΕΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Την πρόταση νομοθετικής ρύθμισης που αφορά στα έσοδα από πλειστηριασμούς αδιάθετων δικαιωμάτων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κι έχουν ζητήσει οι ενεργειακοί δήμοι, στηρίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο Περιφερειάρχης στην επιστολή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Σκουρλέτη παρουσιάζει με αναλυτική επιχειρηματολογία το αίτημα που αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα για την αντιμετώπιση των οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων που θα επιφέρει η επερχόμενη μείωση της λιγνιτικής δραστηριότητας στις λιγνιτικές περιοχές της χώρας.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΫ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας , καλεί τους διαιτητές – μέλη του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ στη Φλώρινα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν πρόσωπα με μακρόχρονη προσφορά στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Φλώρινας και ο Α.Σ. «Θύελλα» Φιλώτα ως εκπρόσωπος του Νομού στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής .

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΟΠ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΝ Κ. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Εικόνα
Για την αναγκαιότητα και τα αίτια που οδήγησαν στη λήψη απόφασης για την εφαρμογή απεργιακών μέτρων, ενημερώθηκε διεξοδικά- από το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ και του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ- ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατά τη συνάντησή τους το απόγευμα της Τετάρτης (27/1) στην οποία παραβρέθηκε και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, Μ. Δημητριάδης.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω -ΦΛΩΡΙΝΑ -ΠΡΕΣΠΕΣ

Εικόνα
Η Ελλάδα από το Α ως το Ω - Φλώρινα, Πρέσπες . Η εκπομπή του OTEhistory (δείτε το τρέιλερ )που περιπλανάται στην Φλώρινα και μεταξύ άλλων και στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Σχολή καλών τεχνών της πόλης.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας με ένα και μοναδικό θέμα τον  Απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για την Εφαρμογή του Eτήσιου Προγράμματος Δράσης, την Οικονομική κατάσταση και τη Διοίκηση της Περιφέρειας. Εισηγητές: Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε Περιφέρειας Εκτελεστικός Γραμματέας και ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρισης. Η ειδική συνεδρίαση  θα πραγματοποιηθεί την 31η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Κυριακή στις 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΣΤΗΝ AGROTIKA ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Στην «Agrotica 2016» θα μεταφερθεί αύριο ο παλμός των κινητοποιήσεων των αγροτών και της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς αναμένεται να μεταφερθούν εκατοντάδες απ’ αυτούς στην Θεσσαλονίκη.Σήμερα (Τετάρτη 27/1/2016) εκπρόσωποι από τα μπλόκα της περιφέρειας προχώρησαν, σε ορισμό τριμελούς συντονιστικής επιτροπής αγροτών Δυτικής Μακεδονίας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Νεάπολη Κοζάνης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας-έστω και καθυστερημένα-συγχαίρει το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας, όλους τους συντελεστές-συναδέλφους καθώς και το Διευθυντή του σχολείου για τη μεγάλη επιτυχία διάκρισης του σχολείου στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η Ιστορία του Σχολείου μου».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ.Σ.Φ."Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ανακοινώνει προς όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, την κοπή της Βασιλόπιτας όλων των Τμημάτων του το ερχόμενο Σάββατο 30/01/2016, στην Αίθουσα «Τραϊανού Μήρτσου» και ώρα 6.30 μ.μ. με τη συνοδεία της Ορχήστρας του Γιώργου Τσαμπάζη. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σήμερα 27-01-2016, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αντιγόνου στην παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του σωματείου μας στον αγώνα που δίνουν οι Έλληνες αγρότες για την αξιοπρέπειά τους και την επιβίωση αυτών και των οικογενειών τους.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχοντας ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, τις ώρες 10:00π.μ. με 15:30μ.μ, θα προβεί στη διανομή ποσοτήτων κοτόπουλων, πορτοκαλιών και μανταρινιών, από το ισόγειο του Δημαρχείου.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 51ΧΡΟΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Εικόνα
Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Γρεβενών, βραδινές ώρες στα Γρεβενά, συνέλαβαν 51χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΜΙΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ-ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ

Εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ.) μετά την αναγγελία του θανάτου της Μαρίας Δεσποτάκη –Αριστείδου, συζύγου του Αντιδημάρχου, Άρη Αριστείδου και επί σειρά ετών μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε εκτάκτως και έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία. 2.Να παραδώσει το παρόν ψήφισμα στον σύζυγό της αποθανούσας. 3.Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Φλώρινας στα τρία μπλόκα που έχουν στηθεί στον Δρόμο Φλώρινας- Έδεσσας στο κόμβο του Αντιγόνου και στα τελωνεία Νίκης και Κρυσταλλοπηγής. Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής των Αγροτών κ. Κρητικού θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις με το κλείσιμο του οδικού άξονα και των τελωνείων ενώ αποφάσισαν να τηρήσουν κοινή στάση με τους υπόλοιπους στα μπλόκα της Δυτικής Μακεδονίας και όλης της Ελλάδας. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που βρίσκονται στο τελωνείο της Νίκης και Κρυσταλλοπηγής θα κλείσουν τα σύνορα από τις 12-2 και το απόγευμα 6-9. Οι αγρότες στο κόμβο του Αντιγόνου θα προχωρήσουν στον αποκλεισμό του οδικού άξονα Φλώρινας- Θεσσαλονίκης μέσω Έδεσσας 12-2 το μεσημέρι και 6-9 το απόγευμα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΨΥΧΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΨΥΧΡΑ ΜΥΑΛΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΣΩΣΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

Εικόνα
Η ιστορία επαναλαμβάνεται είπε ο Μαρξ και σίγουρα ο Πρωθυπουργός το ξέρει. Ομολογουμένως είχε δίκιο, αν και στο συγκεκριμένο θέμα επαναλαμβάνεται όχι σαν φάρσα αλλά με απόλυτη συνέπεια. Είναι απαράδεκτο και εξωφρενικό σε ένα κράτος που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του να κλείνουν σχολεία λόγω ανεπαρκούς θέρμανσης. Σε ακραίες καιρικές εξάρσεις κλείνουν τα σχολεία και αλλού, όχι όμως με τη δική μας μαθηματική ακρίβεια. Η ευθύνη βαρύνει την Κυβέρνηση και όχι την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ισονομία ευαγγελίζεται η κεντρική διοίκηση κάτι που μόνο αυτή μπορεί ισότιμα να εξασφαλίσει, για όλες τις άνισες σε οικονομική δυνατότητα τοπικές κοινωνίες.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 2:00 μ.μ. στο κτίριο της Π.Ε Κοζάνης, 2ος όροφος (αίθουσα οικονομικής επιτροπής).

ΟΛΗΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ολοκληρώνεται στις 29 Ιανουαρίου η Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει o Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος του Συλλόγου. Η αιμοδοσία γίνεται από τις 8:30 το πρωί μέχρι τη 13:30 μετά το μεσημέρι, στο Τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Φλώρινας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ POLY_MORFωN ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
H καλλιτεχνική ομάδα POLY_MORFωΝ διοργάνωσε τη Κυριακή 24 Ιανουαρίου κοπή Βασιλόπιτας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την εκδήλωση και να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη παραβρισκόμενα και μη ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2016.Η καλλιτεχνική ομάδα POLY_MORFωN του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» ιδρύθηκε το 2013 και ως κύριο σκοπό της έχει την συνεύρεση φωτογράφων και άλλων καλλιτεχνών, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, με τελικό στόχο την τελική παρουσίαση στο κοινό. Η βάση της ομάδας είναι φωτογραφική, αλλά μπορεί να δεχτεί και τη συνεργασία άλλων καλλιτεχνών, όπως ζωγράφους, γλύπτες, χαράκτες, κ.λ.π. Υπεύθυνος της ομάδας και δάσκαλος είναι ο Συμεών Κώτσου. Οι συναντήσεις των μελών γίνονται τακτικά σε χώρο του «Αριστοτέλη». Οι κυριότερες δραστηριότητες είναι τα μαθήματα Φωτογραφίας, Οι εκδρομές της ομάδας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι εκθέσεις των μελών εντός και εκτός Ελλάδας.

ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ.κ. Θεοκλητος

Εικόνα

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας–Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής ενημερώνει ότι την Τετάρτη 27-01-2016 ξεκινά η διανομή στην Π.Ε Κοζάνης νωπών κοτόπουλων και υλικών βασικής συνδρομής όπως α)βρεφικές πάνες β)μωρομάντηλα γ)είδη καθαρισμού.Οι δυνητικά-ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) θα πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοτυπία της αίτησης και τον προσωπικό κωδικό τους.

«ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»

Εικόνα
Το Ε.Κ.Κ.Α. (ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) σε συνεργασία με το Ε.Κ.Π.Α. Θεσσαλονίκης (Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση) του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ ανακοινώνουν ότι θα υλοποιηθούν στο Κ.Δ.Β.Μ.2 της Θεσσαλονίκης ανοιχτά εργαστήρια ανέργων Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης.Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης της επαγγελματικής τους πορείας, απαραίτητες στο σημερινό μεταβαλλόμενο χώρο της εργασίας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΩΤΙΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΣΕΡΒΙΩΝ & ΚΟΖΑΝΗΣ) ΚΥΡΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Εικόνα
Εκφράζω τη θλίψη μου για την εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωτικής (πρώην Σερβίων & Κοζάνης) κυρού Αμβροσίου. Ο μακαριστός Αμβρόσιος επί μια εξαετία υπηρέτησε το λαό της περιοχής και διακρίθηκε για τους ευρείς ορίζοντες, τη γνώση και το ευαισθησία του. Για την κοίμηση του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Εκκλησία της Ελλάδας και στους οικείους του. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Εικόνα
Στην έκτακτη σύσκεψη των οινοπαραγωγών Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου με αντικείμενο τα προβλήματα που προκύπτουν από το "χαράτσι" των 20 λεπτών που επέβαλε η κυβέρνηση στο κρασί παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τα μπλόκα των αγροτών της Π.Ε. Φλώρινας επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Γέρου, Γιώργος Αντωνιάδης και Ελισάβετ Παναγιωτίδου, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα των απεργών. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Ιανουαρίου ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Μπίρος επισκέφτηκαν το μπλόκο στο ύψος του Αντιγόνου, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο κ. Γέρου, ο κ. Αντωνιάδης και η κ. Παναγιωτίδου επισκέφτηκαν το μπλόκο Κρυσταλλοπηγής ενώ την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο κ. Μπίρος επισκέφτηκε το μπλόκο της Νίκης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Φλώρινας καλεί τα μέλη του-γονεις και κηδεμόνες να προσέλθουν άμεσα στα πλησιέστερα ΚΕΠ της περιοχής τους (από όπου και θα ενημερωθούν) και να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν τα Δελτία Μετακίνησης για Άτομα με Αναπηρία για το έτος 2015(2016).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ - Ε.Β.Ε. - ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ της Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ 25.01.2016

Εικόνα
Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που απευθύνθηκε αρμόδια στους Βουλευτές της Π. Ε. Φλώρινας κ.κ. Σέλτσα Κωνσταντίνο, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και Αντωνιάδη Ιωάννη, Βουλευτή Ν. Δημοκρατίας, μετά την σύσκεψη και την σχετική απόφαση που είχε ληφθεί προς τούτο την 21-01-2016 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας, εκπρόσωποι των επιστημονικών φορέων, του Ε.Β.Ε., αυτοαπασχολούμενων και εμπόρων της Π. Ε. Φλώρινας, συναντήθηκαν σήμερα 25.01-2016 στα γραφεία του Ε.Β.Ε. Φλώρινας παρουσία μόνο του Βουλευτού της Ν. Δημοκρατίας ο οποίος προσήλθε και απόντος του Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απουσίαζε και έστειλε σχετική επιστολή της οποίας το κείμενο παρατίθεται πιο κάτω. 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία ΝΟΤΙΑΣ συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.