Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 21, 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, για όλες τις πολιτικες εξελίξεις αλλά και για θέματα που αφορούν την Φλώρινα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ" ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΡΕΛΑ

Εικόνα
Τη νέα της δουλειά με τίτλο «Ιχνηλατώντας», παρουσιάζει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα  στην αίθουσα «Τραϊανού Μήρτσου» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», η εικαστικός Κωνσταντίνα Βαλερά.

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Η ΦΛΩΡΙΝΑ-ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Εικόνα
Στα λευκά ντύθηκε από χθες η περιφερειακή ενότητα της Φλώρινας χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΥΡΙΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Αύριο θα πραγματοποιηθεί η γιορτή σοκολάτα στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων φωτιές 2014 που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας .

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Εικόνα
 Στα λευκά άρχισε να ντυνεται η περιφερειακή ενότητα της Φλώρινας με το χιόνι να έχει φτάσει μέχρι στιγμής  τα 5 εκατοστα χωρίς να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

Εικόνα
  Ομιλία – ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Προοδευτική πολιτική απέναντι στην κρίση και την κοινωνική λιτότητα» θα πραγματοποιησει ο Στυλιανός Δ. Μαυρίδης Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ ΠΕ Φλώρινας.

"ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Σύλλογος Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας διοργανώνει προβολή της παιδικής ταινίας "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ" στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ 17ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Δύο 17χρονους ημεδαπούς γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης συνέλαβαν  στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 43ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ένας 43χρονος ημεδαπός συνεληφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Αμύνταιο Φλώρινας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας.

ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ Ο Καραμανλής επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης του Χρέους-εκλογές 3 Μαίου 2015

Εικόνα
Στην βίλα των βορείων προαστείων, μερικά χιλιόμετρα από την Ισραηλινή Πρεσβεία, κατοικούν βαρύγδουποι παράγονες του τόπου, από αυτούς στους οποίους συνηθίζουμε-οι δημοσιογράφοι-να βάζουμε μπροστά το επίθετο μεγάλος. 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ 34ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Στη λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας εργατικών ατυχημάτων στους χώρους της Δ.Ε.Η, γράφτηκε και το όνομα ενός νέου ανθρώπου στο ορυχείο Μαυροπηγής, παραμονή Χριστουγέννων.

ΤΟ LIVEFLORINANEWS ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Εικόνα
Το liveflorinanews σας ευχεται καλά Χριστούγεννα.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Εικόνα
Στο γραφείο του θα δεχθεί τις ευχές ο αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, η 9 η  Ταξιαρχία, η Πανδώρα και σύλλογοι της περιοχής την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ 34ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ

Εικόνα
Με την ζωή ενός ανθρώπου μόλις 34 χρονών ¨συμπληρώθηκε¨ αυτή τη φορά η μαύρη λίστα με τα θύματα/νεκρούς από εργατικό ατύχημα στους χώρους της ΔΕΗ.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε από τους αρμόδιους Επιτρόπους Περιφερειακής Πολιτικής και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 18/12/2014 το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2014-2020, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

ΕΞΙΧΝΙΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, κλοπή που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2012 στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας και σ χηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, κλοπή που διαπράχθηκε στην Κοζάνη και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών (13, 15 και 20 χρονών) για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Δηλωση σχετικα με την αυτοδυναμία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκανε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου και των Αντιδημάρχων κ.κ. Απιδόπουλου Γεώργιου, Αριστείδου Αριστείδη, Καραγκιοζίδη Θεοδόσιου, Καρακόλη Μιχάλη και Μπαρδάκα Χρήστου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ προς τον Δ/ντη του Υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) Φλώρινας κ. Νικόλαο Χατζηεφραιμίδη Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς Φλώρινας (πρώην υποκατάστημα ΑΤΕ) και τον Δ/ντη της κ. Νικόλαο Χατζηεφραιμίδη, για τη δωρεά τεσσάρων (4) ντουλαπών που προέρχονται από ανακαινίσεις των γραφείων της Τράπεζας, για τις ανάγκες εξοπλισμού των Τμημάτων του Συλλόγου μας. 

ΕΥΧΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εικόνα

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Εικόνα

Συμμετοχή στη διαβούλευση φορέων της Περιφέρειας που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, συμμετείχε ενεργά στη διαβούλευση με τους φορείς της Περιφέρειας μας που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 20 Δεκεμβρίου 2014.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Εικόνα
Για την απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή καθώς και το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής του τόπου μίλησαν ο σημερινός και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κ.κ. Δένδιας και Κικίλιας που συναντήθηκαν εκτάκτως με τον πρώην πρωθυπουργό στο γραφείο του στην πλατεία Αμερικής.

ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Εικόνα
Επιστολή προς την ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΟΣ απέστειλε ο πρόεδρος της Πανποντιακης Ομοσπονδίας Ελλάδος Γιάννης Αντωνιάδης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

ΑΝΑΨΑΝΕ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Κάτω απο τους ήχους των χαλκινων πνευστων και παρουσία πλήθους Φλωρινιωτων και επισκεπτών αναψανε οι φωτιές στις γειτονιές της Φλώρινας.

ΕΥΧΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα
Φίλες και φίλοι, Το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι ένα διαχρονικό μήνυμα αγάπης. Είναι ένα μήνυμα ελπίδας για έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 23ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Μία 23χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, του 30ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών συνελαβαν στον Παπαγιάννη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

32 ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ

Εικόνα
Έναν 32 χρόνο ημεδαπο συνελαβαν  στον Παπαγιάννη Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, για παράνομη απασχόληση μη νόμιμης αλλοδαπής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς έναν 57χρονο και μία 55χρονη, συνέλαβαν  στη Σιάτιστα Κοζάνης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ KID`S CUP

Εικόνα
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγιναν για 2η χρονιά αγώνες ξιφασκίας KID’S CAP στο ΔΑΚ Φλώρινας , στους οποίους συμμετείχαν 280 αθλητές και αθλήτριες 17 σωματείων και συλλόγων.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο της λήξης της αθλητικής χρονιάς ο ΠΑΣ Πήγασος διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη επίδειξη των αθλητικών προγραμμάτων του για προνήπια – Νήπια και παιδιά έως 12 ετών στο ΔΑΚ Φλώρινας παρουσία πολλών γονέων.

ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΛΑΔΟΡΑΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εικόνα
Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐσεβῶν Χριστιανῶν ὅτι ἐπ᾽ εὐκαιρίᾳ τῆς Μεγάλης Δεσποτικῆς ἑορτῆς τῶν Χριστουγέννων ὁ Ὄρθρος καὶ ἡ Θεία Λειτουργία στὴν Ἱερὰ Μονὴ Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλαδορράχης θὰ τελεσθοῦν τὴν Πέμπτη 25η Δεκεμβρίου 2014 καὶ ἀπὸ ὥρας 03:30-06:30 τὸ πρωί.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:Η Εκλογή Προέδρου σημαίνει σεβασμός στη θέληση των πολιτών”

Εικόνα
Δηλωση σχετικα με την διαδικασια εκλογης Προεδρου της Δημοκρατιας εκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος απαντωντας σε δημοσιογράφους οι οποιοι του ζητησαν να σχολιάσει το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ 22ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Εναν 22χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνέλαβαν  στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Εικόνα
58χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη στην Ιεροπηγή Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας «Η Μικρά Ασία» και οι μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης, σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014. 

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΕΥΧΕΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν.ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Ελληνισμός στέκει με ευλάβεια μπροστά στο Θείο Βρέφος και αντλεί δύναμη, ελπίδα και αγάπη. 

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΡΑΗ

Εικόνα
Συγκροτήθηκε σε σώμα στις 17 Δεκεμβρίου 2014 το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του Συλλόγου ΚΟΡΑΗΣ.

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Την αυτοδυναμία του αποκτά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, χάρη σε τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή από κυβερνητικούς βουλευτές και έγινε δεκτή από την Κυβέρνηση.

ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην τελική ευθεία της προετοιμασιας τους μπήκαν σήμερα οι γειτονιές της πόλης της Φλώρινας για το πατροπαράδοτο έθιμο το άναμμα των φωτιών.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Εικόνα
Συνεχίζει τις βόλτες του το τρενάκι της φωτιάς στην πολη της Φλώρινας.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Εικόνα
Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, των Επιμελητηρίων, της Τοπικής & Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και λοιπών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, ολοκληρώθηκε το Αναπτυξιακό Συνέδριο Φλώρινας με τίτλο «Αειφόρος Ανάπτυξη – Τουρισμός – Επιχειρηματικότητα & Διαβαλκανική Συνεργασία στη Φλώρινα», που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας και τους Δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με δυο θέματα στην ημερησια διάταξη του συνεδριαζει σήμερα εκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας στις 9:00 το βράδυ.

Παρουσίαση τεχνικής προμελέτης για τα αρδευτικά από την Π.Ε Γρεβενών στο Δήμο Δεσκάτης

Εικόνα
Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Π.Ε Γρεβενών στο χρόνιο αίτημα των φορέων και των κατοίκων της Δεσκάτης για την υποστήριξη των αγροτών μέσα από τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών, με την κατάθεση τεχνικών προτάσεων εκπόνησης μελετών που αφορούν σε τρία αρδευτικά έργα: α) τη βελτίωση του υφιστάμενου αρδευτικού συστήματος Καρπερού - Δήμητρας, β) τη βελτίωση και ανάπτυξη του αρδευτικού έργου Δασοχωρίου και γ) την κατασκευή λιμνοδεξαμενής στη θέση Αλμυρή της Δεσκάτης.

ΕΥΧΕΣ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το εργατικό κέντρο Φλώρινας σας εύχεται Χρόνια πολλά!!!

ΕΥΧΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Εικόνα