Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 26, 2016

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!

Εικόνα

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών 45 και 39 χρονών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

Ολοκληρώνεται φάση των Ομίλων «του Πανελληνίου πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Β»

Εικόνα
Αναμετρήσεις με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, περιελάβανε το πρόγραμμα της -χθεσινής- 2ης ημέρας «του Πανελληνίου πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Β, με τη διεξαγωγή της 2ηςκαι 3ης αγωνιστικής.Οι αθλήτριες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, συνέχισαν να αποδίδουν καλό χάντμπολ, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΒΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ) και το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Θες/νίκης (Κ.Γ.Β.Ζ.), στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλιών για τη στήριξη κι ενίσχυση του τομέα της κτηνοτροφίας, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα : «Διατήρηση, ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτόχθονων φυλών βοοειδών & αιγοπροβάτων της Δυτικής Μακεδονίας – Η σημασία τους για την τοπική και την εθνική οικονομία».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα ‘’Πέτρος Σιούλης’’ – Διοικητήριο Γρεβενών.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 3 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 7:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ - ΚΗΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Εικόνα
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ με τον Υφυπουργό Εργασίας κύριο Αναστάσιο Πετρόπουλο την Τετάρτη 29/6/2016 στην οποία παρευρέθηκε και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κος Μίμης Δημητριάδης.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν από τη ΓΕΝΟΠ τα μείζονα θέματα που ανέκυψαν για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους του Ομίλου ΔΕΗ, μετά την ψήφιση του Νόμου 4387/16 για το Ασφαλιστικό.

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: ΠΏΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΟΙ ΧΏΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΈΣ ΑΡΚΟΎΔΩΝ ΣΤΟ ΖΩΙΚΌ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΌ ΚΕΦΆΛΑΙΟ

Εικόνα
Οι ζημιές που προκαλούνται από αρκούδες στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο, σε συνάρτηση με τον τρόπο αντιμετώπισης των αρνητικών αυτών αλληλεπιδράσεων τέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης σχετικής πανευρωπαϊκής μελέτης στην οποία συμμετείχε και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Επιστήμονες ανέλυσαν δεδομένα από 26 χώρες της Ευρώπης στο διάστημα 2005-2012, ώστε να εξετάσουν τους παράγοντες που επηρεάζουν και αυξάνουν ή μειώνουν τα περιστατικά.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 54 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνα
Τη συμπαράσταση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας στους 54 εργαζόμενους τη εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στην Φλώρινα αλλά και σε όλη την Ελλάδα εξέφρασε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Παύλος Γεωργίου. Όπως είπε ο κ. Γεωργίου είναι μια ανησυχητική εξέλιξη αλλά η κυβέρνηση κάνει τις κινήσεις που πρέπει για την αντιμετώπιση τους προβλήματος. Με τους εκπρόσωπους των εργαζομένων, τόνισε ακόμα, θα συναντηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Πετρόπουλος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην περιοχή στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε συλλογικά δικαιώματα! Το Περιφερειακό Δίκτυο Συνδικάτων Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης RETUN-SEE, έχει ορίσει την 30η Ιουνίου 2016, ως Μέρα Δράσης και Αλληλεγγύης για τους Ρουμάνους εργαζομένους με σύνθημα «Ο αγώνας των Ρουμάνων εργαζομένων είναι και δικός μας αγώνας».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕ Η ΕΚΤ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών με θέμα: Επιστροφή στην Ελλάδα των κερδών που αποκόμισε η ΕΚΤ και οι κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης από τα ελληνικά ομόλογα κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

Πρεμιέρα στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β’» στο Αμύνταιο

Εικόνα
Πλούσια θέαμα και πολλά τέρματα περιελάβανε η 1η αγωνιστική «του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN Παγκορασίδων Β΄», η οποία κύλησε χωρίς προβλήματα στο ΔΑΚ Αμυνταίου.Παρά την κούραση των αποστολών από το ταξίδι, οι αθλήτριες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και αποζημίωσαν με θέαμα, όλους όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από κοντά.

ΣΤΗ 1 ΜΕ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 25ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Μια «ανάσα» πριν από το φετινό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, - τη μεγάλη συνάντηση των νέων απ' όλη την Ελλάδα, - που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 3 Ιούλη στο Πισοδέρι, αφιερωμένη στον ηρωικό αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα δίνουν τη μάχη της επιτυχίας του, καλώντας τους νέους να δώσουν μαζικά το «παρών», να γνωρίσουν «την Ιστορία που είτε μας την κρύβουν είτε μας την παρουσιάζουν όπως θέλουν οι εκμεταλλευτές, γιατί μας θέλουν σήμερα με σκυφτό το κεφάλι». Σε εξέλιξη είναι και η οικονομική εξόρμηση της ΚΝΕ για τη στήριξη του Διημέρου.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις δραματικές (για τους 54 εργαζόμενους στη Φλώρινα και 12.000 χιλιάδες συνολικά) εξελίξεις στην εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., η οποία κατέθεσε αίτηση εξυγίανσης σύμφωνα με το άρθρο 106β του Πτωχευτικού Κώδικα.Μαζί με το Επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, βρισκόμαστε σε επιφυλακή για να υπερασπιστούμε όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις θέσεις εργασίας, τους μισθούς και όλες τις εργατικές απαιτήσεις, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαφυλαχθούν και να εξαιρεθούν από το σχέδιο εξυγίανσης και της συμφωνίας με τους πιστωτές της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ "ΠΑΩ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΩ ΠΡΕΒΕΖΑ"

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην προσπάθεια στήριξης των πολιτών της ΠΕ Φλώρινας και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας, σας ενημερώνει ότι είναι σε εφαρμογή η εκπτωτική κάρτα <<ΠΑΩ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΑΩ ΠΡΕΒΕΖΑ>>, η οποία παρέχει εκπτώσεις σε αυτούς που θα επιλέξουν την Πρέβεζα ως τουριστικό προορισμό στα καταλύματα, στην εστίαση, στις καφετερίες και άλλα. Η έκπτωση ανέρχεται από 10% έως 30%. ( Βλέπε συμβεβλημένες επιχειρήσεις στο site του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Πολιτισμού κ. Ακριτίδη Βαγγέλη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας και τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου. Συναποφασίστηκαν κοινές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής επιχειρηματικότητας (Λευκές νύχτες, Τσιριβάρβαρα και ανάδειξη των κρασιών της περιοχής με ανάλογες δράσεις).

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΙΤΕΣ

Εικόνα
«Ο Ενεργειακός Σχεδιασμός της χώρας και η ανταγωνιστικότητα του λιγνίτη - Δυτική Μακεδονία ώρα μηδέν», είναι το θέμα της ημερίδας που συνδιοργανώνουν ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Σάββατο 9 Ιουλίου στην αίθουσα "Κοβεδάρειο" στην Κοζάνη.Για τη Δυτική Μακεδονία η αξιοποίηση του λιγνίτη αποτέλεσε και αποτελεί, όρο οικονομικής επιβίωσης. Η δραστηριότητα που αναπτύσσεται στα ορυχεία και στους σταθμούς παραγωγής της περιοχής, καθίσταται κυρίαρχος παραγωγικός συντελεστής και ταυτόχρονα, ο μεγαλύτερος «εργοδότης».

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εικόνα
Την Τετάρτη στις 29/6 στις 8:30 μ.μ. στην αυλή του συλλόγου, στο θεατράκι του Αριστοτέλη γιορτάζουμε την λήξη μιας χρονιάς γεμάτης αρώματα και γεύσεις. Tσουγκράμε για τελευταία φορά φέτος τα ποτήρια μας, με δροσερά ροζέ κρασιά από τον ΑΣΕΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. Οι φιλόλογοι ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΣΟΚΑ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΗΜΑΣ απαγγέλλουν ποίηση. Η ΚΙΚΗ ΤΡΙΚΙΛΙΔΟΥ και η ΒΙΚΗ ΓΑΖΕΑ χορεύουν rumba. Και ο παλιός Φλωρινιώτης ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ τραγουδάει με τη συνοδεία της κιθάρας του σπάνια νοσταλγικά τραγούδια του κρασιού και της παλιάς Αθήνας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ «ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄» ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πρωταθλημάτων ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B’ στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Από την Τετάρτη (29/6) έως την Κυριακή (03/7). Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 10 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, διαχωρισμένες σε 2 ομίλους των 5 ομάδων. Στον Α όμιλο pοι ομάδες: Αμύντας Αμυνταίου, Αρίων Πτολεμαΐδος, Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, Ζαφειράκης Νάουσας και Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, ενώ στον Β όμιλο οι ομάδες: Φιλώτας Π.Α.Σ., Α.Ο. Άνοιξης, Εθνικός Κοζάνης, Φίλιππος Βεροίας και Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων.

8ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δέκα εννέα (19) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, που εδρεύει στο 9ο χιλ της Εθνικής οδού Αμυνταίου-Φιλώτα του Νομού Φλώρινας και συγκεκριμένα 1 θέση ΠΕ Μηχανικών/ Ηλεκτρολόγων -Μηχανολόγων ( Με καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας) 18 θέσεις ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ,ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LEADER ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ

Εικόνα
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με διακριτικό τίτλο (ΑΝΦΛΩ), ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) και ως υποψήφιος φορέας σχεδιασμού και υλοποίησης στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης LEADER, διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης - ενημέρωσης, με στόχο την προετοιμασία του νέου τοπικού προγράμματος CLLD/ LEADER, στην Ύπαιθρο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΝΟΜΑ ΠΑΙΓΝΙΑ

Εικόνα
Tη σύλληψη δέκα ημεδαπών ανδρών, ηλικίας από 23 έως 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, είχε ως απότελεσμα αστυνομική επιχείρηση, της αστυνομικής διεύθυνσης Φλώρινας.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ»

Εικόνα
Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας με σκοπό την καταβολή χρημάτων, αναπτύσσει ενημερωτικές δράσεις και διανέμει έντυπο πληροφοριακό υλικό με χρήσιμες συμβουλές, σε πολίτες σε όλη τη χώρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Ν.Ε Σύριζα Φλώρινας διοργανώνει πολιτική εκδήλωση το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:30, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δήμου Φλώρινας, με θέμα το φορολογικό και ασφαλιστικό.Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, αρμόδιος σε θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων.

ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΝΑΟΥ Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ

Εικόνα
Φέρομεν εἰς γνῶσιν τῶν εὐλαβῶν Χριστιανῶν ὅτι ἐπ᾽ εὐκαιρίᾳ τῆς ἀναμνήσεως τῶν ἐγκαινίων τοῦ Καθολικοῦ τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίου Μάρκου Πρώτης Φλωρίνης, ὡς καὶ τῆς ἑορτῆς τῆς Ἁγίας ἰσαποστόλου Μαρίας, μητρὸς τοῦ Ἁγίου ἐνδόξου πανευφήμου Ἀποστόλου καὶ Εὐαγγελιστοῦ Μάρκου, στὸν οἶκο τῆς ὁποίας ἐτελέσθησαν οἱ συνάξεις τῆς πρώτης Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας, καὶ ἐπίσης ὁ Μυστικὸς Δεῖπνος καὶ ἡ ἐπιφοίτησις τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, πρόκειται νὰ πραγματοποιηθοῦν οἱ ἑξῆς λατρευτικὲς ἐκδηλώσεις στὴν Ἱερὰ Μονὴ Ἁγίου Μάρκου Πρώτης:

Κοινωνικό μήνυμα Αντιπυρικής Περιόδου 2016

Εικόνα

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ ΚΑΙ MINI» ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αμυνταίου, η συνέντευξη τύπου για το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPEN Παγκορασίδων Β’ και Mini», που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Αμυνταίου και το Αθλητικό Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων Αετού , το διάστημα από 29 Ιουνίου - 3 Ιουλίου.Ομιλητές ήταν, το μέλος της Ο.Χ.Ε. και Πρόεδρος του Φιλώτα ΠΑΣ, Ιωάννης Στρατάκης, η Πρόεδρος του Αμύντα Αμυνταίου και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Ευρυδίκη Γεωργίτσα ,ο Εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, Aντιδήμαρχος, Ευάγγελος Ακριτίδης, ο Εκπρόσωπος της ΕΣΧΔΥΜ και Γενικός Γραμματέας, Θεόδωρος Φωκάς και η επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής, Θεανώ Λιότσκα.

ΑΣΕΠ – 3Κ/2015: Διεξαγωγή ειδικής πρακτικής δοκιμασίας για τις θέσεις Δ.Ε. Τεχνικοί Ορυχείων της ΔΕΗ ΑΕ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι οι ειδικές πρακτικές δοκιμασίες που προβλέπονται στο Κεφάλαιο Ε’ της 3Κ/2015 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 4/3-6-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π. ) που αφορά θέσεις προσωπικου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη ΔΕΗ ΑΕ θα διεξαχθούν κατά το πενθήμερο από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

«ΤΟ ΝΕΟ LEADER ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20/07/2016»

Εικόνα
Όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη η προπαρασκευαστική φάση για την υποβολή του Φακέλου Α’ στο νέο πρόγραμμα LEADER 2014-2020 και στο αντίστοιχο για την Αλιεία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΤΟΥ ΟΓΑ

Εικόνα
Τα ΚΕΠ του Δήμου Φλώρινας σας ενημερώνουν για τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής στα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ (Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού,Εκδρομών, Δωρεάν Παροχής Βιβλίων και Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου) έτους 2016.Σας ενημερώνουμε ότι η υποδοχή και ηλεκτρονική συμπλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων παροχών Αγροτικής Εστίας στα Προγράμματα του ΛΑΕ έτους 2016, μέσω on- line διασύνδεσης των πληροφοριακών συστημάτων των ΚΕΠ και του Κλάδου Μηχανογράφησης του ΟΓΑ,  ξεκίνησε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 3:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Το θέμα αφορά τη «Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Περάσματος "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στο πλαίσιο εορτασμού των Αγίων Αναργύρων» Εισηγητής κος Αριστείδης Αριστείδου, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.

ΩΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Εικόνα
Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη οι πολίτες τόσο της χώρας μας όσο και όλων των χωρών, που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναρωτιούνται, τι άλλο πρόκειται, να συμβεί και πόσο η κατάσταση μπορεί, να βελτιωθεί ή να χειροτερέψει, επηρεάζοντας άμεσα την καθημερινότητα τους.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ- 2 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 11 μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ πήραν μέρος στο 13ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης. Το τουρνουά αυτό που γίνεται για 13ο έτος έχει καθιερωθεί πλέον στην περιοχή και η ομάδα μας πάντα παίρνει μέρος. Καθώς οι αγώνες αυτοί δεν είναι επίσημοι δίνεται η ευκαιρία σε πολλά παιδιά που δεν έχουν μπει ακόμα σε αγωνιστικούς ρυθμούς να πάρουν εμπειρίες.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα: Πορεία του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι για αυτή την εβδομάδα (από 27 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα: 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Μ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: "ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ"

Εικόνα
«Η σημερινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και οι πολιτικές που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση τείνουν να απομονώσουν τις ακριτικές περιοχές όπως η Φλώρινα και η Καστοριά» τόνισε σε συνέντευξη της η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνία κατά την επίσκεψη της στην Φλώρινα για τη Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ. Αναφερόμενη δε στη κατάσταση που επικρατεί στις επιχειρήσεις στις δύο περιοχές επεσήμανε πως έχουν αρνητικό ισοζύγιο με αποτέλεσμα πάρα πολλές να κλείνουν ή να μεταφέρονται στα γειτονικά βαλκανικά κράτη. «Υπάρχει ο δρόμος της ανάπτυξης» είπε ακόμα «και εμείς ως Ν.Δ. επιδιώκουμε την ανάπτυξη με την αύξηση των εξαγωγών και των επενδύσεων. Δουλεύουμε σκληρά για την επίτευξη αυτού του στόχου κάνοντας μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες καθώς σύντομα θα κληθούμε να κυβερνήσουμε αυτό το τόπο». Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 53 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Το Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου σας προσκαλεί στην εκδήλωση με τίτλο Αναγνώριση της εθνικής αντίστασης και εθνική συμφιλίωση: η συμβολή του Ανδρέα Παπανδρέου την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης. Ομιλητές θα είναι οι πρώην βουλευτές Μανώλης Γλέζος και Βασίλης Μπρακατσούλας και ο διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Ευαγγελόπουλος. Η εκδήλωση οργανώνεται με τη συνδρομή του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 9ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την 26 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 9ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στη Δυτική Μακεδονία

Εικόνα
Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευση τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Σήμερα 26 Ιουνίου 2016,

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΣΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Εικόνα
Δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 25 και 31 χρονών, για κλοπή συνελήφθησαν σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας .

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Σάββατο 25/06/2016 , πραγματοποιήθηκαν η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχε απαρτία στη συνέχεια αναλύθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ , ο οποίος εγκρίθηκε από το σώμα ομόφωνα και στη συνέχεια διεξήχθησαν οι εκλογές.

25ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΗΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (1 - 3/7/2016)ΣΤΗ ΒΙΓΛΑ

Εικόνα
Μια «ανάσα» πριν από το φετινό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, - τη μεγάλη συνάντηση των νέων απ' όλη την Ελλάδα, - που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 3 Ιούλη στο Πισοδέρι, αφιερωμένη στον ηρωικό αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα δίνουν τη μάχη της επιτυχίας του, καλώντας τους νέους να δώσουν μαζικά το «παρών», να γνωρίσουν «την Ιστορία που είτε μας την κρύβουν είτε μας την παρουσιάζουν όπως θέλουν οι εκμεταλλευτές, γιατί μας θέλουν σήμερα με σκυφτό το κεφάλι».

ΤΟ 16ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ TOGETHER

Εικόνα
Με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα Μαρτυρικά χωριά και τα Ολοκαυτώματα της γερμανικής θηριωδίας κυκλοφορεί το 16ο τεύχος του Τοgether σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Στο τεύχος του Ιουνίου θα πάμε βόλτα με Vespa με το Club της Κοζάνης, αλλά θα κάνουμε και ιππασία με τον Ιππικό Όμιλο Κοζάνης.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟ 2018

Εικόνα
Ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάληψη του Διεθνούς Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η φιλοξενία του στην Κοζάνη για το 2018. Η ανακοίνωση έγινε στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του συνεδρίου «SafeEvros 2016-Οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας» με την παρουσία περίπου 200 επιστημόνων, στελεχών της αυτοδιοίκησης, υπηρεσιακών παραγόντων και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗΣ EΛΛΗΝΟ-AΖΕΡΙΚΗΣ ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΗΣ EΠΙΤΡΟΠΗΣ MSC. MOGMAT

Εικόνα
“Η συνεργασία, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο άνθρωπος βρίσκονται για μας στο επίκεντρο και στόχος μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, εκτός απο ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας να είναι και κέντρο εξελίξεων σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη γνώση και την πρωτοπορία στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων” τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, υποδεχόμενος τα μέλη της διακρατικής Eλληνο-Aζέρικης Διιδρυματικής Eπιτροπής MSc. MOGMAT.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εικόνα
«27.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη χρήση ναρκωτικών και σχεδόν 200.000 πεθαίνουν κάθε χρόνο από υπερβολική δόση ή άλλες σχετιζόμενες με τα ναρκωτικά, αιτίες. Μόνον 1ας στους 6 παγκοσμίως έχει πρόσβαση σε θεραπεία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Εικόνα
Με τον Πρύτανη Δυτικής Μακεδονίας κ. Αντώνιο Τουρλιδάκη ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης για το θέμα της επιστροφής του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών στη Φλώρινα. Ο κ. Αντωνιάδης ενημέρωσε ενδελεχώς τον κ. Πρύτανη για τις απόψεις του Υπουργείου Παιδείας και για τη συζήτηση στη βουλή με την αρμόδια Υπουργό κα. Αναγνωστοπούλου.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) μηνών για τις ανάγκες της πυρασφάλειας του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ.4 του Ν.2738/99 και του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 καθώς και του άρθρου 41 παρ. 2 του Ν. 4325/2015 ως εξής: 1. Δύο (2) ατόμων ειδικότητας ΥΕ Εργατών γενικών καθηκόντων 2. Ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργων (δίπλωμα και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος)